₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » ظاهر جدید کیم کاردشیان بعد از زایمان!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » ظاهر جدید کیم کاردشیان بعد از زایمان!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

ظاهر جدید کیم کاردشیان بعد از زایمان!

3325 بازدید، 15 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

.
    مادر جدید، موهای جدید!
    کیم کاردشیان با موهای بلوند و شلوار جین تنگ و اندامی که بعد از زایمان لاغر کرده با فرزندش نورث به خیابان آمده

تصویر در دسترس نیست

او با به دنیا آمدن دخترش نورث برای اولین بار مادر شد. این ستاره 32 ساله بعد از زایمان موهایش را بلوند روشن کرده و با دخترش به خیابان آمده است. و این تغییری اساسی در ظاهر کیم بود، چون که همیشه او را با موهای تیره دیده ایم.

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

او روی دخترش را که در کریر است با یک پتوی نوزاد پوشانده است.
    کیم کارداشیان در مورد موهایش گفت: این ایده خودم بود که ریشه موهایم را تیره بگذارم و این اولین بار نیست که موهایم را بلوند کرده ام. یک بار هم سال 2009 این کار را کرده بودم.
    او در مورد کاهش وزنش گفت که بعد از زایمان 30 پوند وزن کم کرده است.

تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متنانتظار تمام شد! اولین عکس از فرزند کیم کارداشیان و کانیه وست
    دیگر لازم نیست صبر کنید! کانیه وست شاید شهرت زیادی در بسیاری از زمینه ها داشته باشد، اما مسلما به پدر شدن بیشتر از همه آنها افتخار می کند. این پدر 36 ساله برای قسمت نهایی برنامه کریس جنر به او ملحق شده و یک سورپرایز بزرگ با خودش آورد: یک عکس ارزشمند از فرزندش نورث.

شایعه شده که کیم و کانیه عکس فرزندشان را منتشر نخواهند کرد تا از طرف مجله ها پیشنهاد مبالغ بالا بهشان بشود. کانیه اصرار داشت که سعی ندارند عکس فرزندشان را در مجله چاپ کنند و بعد اعلام کرد عکسی از فرزندش را به اشتراک می گذارد. چون از 15 ژوئن که دخترش به دنیا آمده پاپاراتزی ها آنها را راحت نمی گذارند.

و این عکس ناامید کننده نبود. نورث در این عکس با لباس مشکی روی شکم دراز کشیده و به دوربین زل زده است. او چشم های درشت بادامی، پوست برنزه و موهای پرپشت دارد و واقعا بچه خوشگلی است.

تصویر در دسترس نیست

کانیه ادامه داد: پدر و مادر شدن ما را قدرتمند تر و به یکدیگر نزدیک تر کرده است. چراکه برای اولین بار است کس دیگری برای ما از خودمان مهم تر است.

منبع : سيمرغ

15 سپاس: serpent، Kishe Mehr، بچه مثبت، lion1360، levrone، mz56mz، jaj، نغمه، mojde، sib، نخبه، gilas، soheyla، javad1020، ژنرال

• serpent

♥Rose♥,
    از همچین مادر خوشگلی ، همچین بچه ای بعیده :2:

1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

نقل قول: serpent
    از همچین مادر خوشگلی ، همچین بچه ای بعیده

خب شبیه باباشه :4:
    چشماش شبیه مامانشه

1 سپاس: soheyla

• Kishe Mehr

این خارجیها هم به چه چیزایی توجه میکننا!!!!!! میلیونها دلار پول بدی تا عکس بچتو بزنن روی مجله!
    بیایید من بهتون پول هم میدم عکس بچمو بزنید روی مجله :4:

3 سپاس: ♥Rose♥، نغمه، soheyla

• ♥Rose♥

نقل قول: Kishe Mehr
    بیایید من بهتون پول هم میدم عکس بچمو بزنید روی مجله

:93: تو بچه داشتی رو نمیکردی! :13:
    نمایش یا پنهان متنمیگن تو مدت نامزدی بچه دار شدن مد شده ها من باورم نمیشد351

بابااااااااااا پولدار، مایه دار، سرمایه دار، شرکت دار ...
    :bahone:

• mz56mz

رنگ موهاش بهش مياد :4:
    3 سپاس: ♥Rose♥، نغمه، soheyla

• jaj

2 سپاس: ♥Rose♥، soheyla

• نغمه

قیافه بچه اش معصومانه است :1:

• نخبه

قیافه جدیدش رو نپسندیم مشکی بیشتر بهش میاومد.. چرا تو عکسا اینقدر کوتوله اس مگه همیشه کفش چند سانتی میپوشیده :7:

• 2 سپاس: ♥Rose♥، soheyla

• ♥Rose♥

serpent,:46:
    Kishe Mehr,:46:
    mz56mz,:46:
    نقل قول: jaj
    من و دیا اکو کیم رو با همون ظاهر قبلیش می خوایم
    چرا این کارو کرد

:4:
    جای جناب دیااکو که خیلی خالیه ببینه :74:
    نقل قول: نغمه
    قیافه بچه اش معصومانه است

آره خیلی هم با نمکه
    نقل قول: نخبه
    قیافه جدیدش رو نپسندیم مشکی بیشتر بهش میاومد.. چرا تو عکسا اینقدر کوتوله اس مگه همیشه کفش چند سانتی میپوشیده

خیلی از هنرپیشه های هالیوودی قدشون کوتاس، یه ایمیل داشتم دو سال پیش همشون رو با قد نوشته بود یکیشون 150 بود :buff:
    gilas,:46:

• soheyla

سلام و سپاس :46: .

عکس العمل پسرم بهد از دیدن عکس دختر کیم :

نمایش یا پنهان متن

فکر میکنم شاکیه از اینکه عکساشو همینطوری منتشر کردم :83: .

نمایش یا پنهان متن

خاله نغمه ، خدائیش تصویر دختر کیم معصومانه است یا عکسی که همین حالا از پسرم گرفتم . تازه حموم کرده . روسری بستم تا سرما نخوره . خاله جونش آخه اینجا هوا خیلی خنکه .

2 سپاس: jaj، ژنرال

• soheyla

سلام و سپاس :46: .

عکس العمل پسرم بهد از دیدن عکس دختر کیم :

نمایش یا پنهان متن

فکر میکنم شاکیه از اینکه عکساشو همینطوری منتشر کردم :83: .

خاله نغمه ، خدائیش تصویر دختر کیم معصومانه است یا عکسی که همین حالا از پسرم گرفتم . تازه حموم کرده . روسری بستم تا سرما نخوره . خاله جونش آخه اینجا هوا خیلی خنکه .

نمایش یا پنهان متن

1 سپاس: jaj

• jaj

soheyla,
    ننه سهیلا پسرت که خیلی معصومه ولی از قضا با دیدن دختر کیم خجالت کشیده
    عیب نداره کم کم زیادتر از اینا می بینه روش باز میشه :bahone: :1:

• ژنرال

فتبارک الله احسن الخالقین :24:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: