نقاشی کودکان را دیده اید که تنها خط های نامنظمی هستند که بی هدف بر صفحه ای نقش می بندند اما همین خطوط بی هدف اگر در دست یک هنرمند باشد می توان انتظار یک نقاشی شگفت انگیزی را داشت. نقاشی را با رنگ آمیزی و بوم می شناسیم و در ذهن ما نقاشی طوری قرار گرفته است که آن را با نظم و زیبایی همراه می دانیم در حالیکه گاهی بی نظمی هم می تواند تبدیل به نقاشی شود.
"ونیس لائو" یک هنرمند اهل مالزی است که راهی جالب برای خلق نقاشی هایش دارد. هنر اصلی او کاری است که تمام بچه های کوچک و حتی کودکان یک ساله هم به خوبی بلد هستند زیرا او تنها با خط خطی کردن نقاشی می کند. این هنرمند که در سبک واقع گرایانه کار می کند با استفاده از خودکار و تنها با کشیدن خط های نامنظم و بچگانه نقاشی های باورنکردنی می کشد. او با استفاده از این خط های نامنظم چهره بازیگران معروف را نیز کشیده است.
در نقاشی های او خیلی راحت می توان ریزترین جزئیات صورت را نیز مشاهده کرد. او برای کشیدن هر کدام از این نقاشی ها بیش از دو روز زمان صرف می کند. چراکه او باید هر کدام از این خط های کشیده شده را با چهره ای که در ذهنش است هماهنگ کند.
♥Rose♥
"ونیس لائو" یک هنرمند اهل مالزی است که راهی جالب برای خلق نقاشی هایش دارد. هنر اصلی او کاری است که تمام بچه های کوچک و حتی کودکان یک ساله هم به خوبی بلد هستند زیرا او تنها با خط خطی کردن نقاشی می کند. این هنرمند که در سبک واقع گرایانه کار می کند با استفاده از خودکار و تنها با کشیدن خط های نامنظم و بچگانه نقاشی های باورنکردنی می کشد. او با استفاده از این خط های نامنظم چهره بازیگران معروف را نیز کشیده است.
در نقاشی های او خیلی راحت می توان ریزترین جزئیات صورت را نیز مشاهده کرد. او برای کشیدن هر کدام از این نقاشی ها بیش از دو روز زمان صرف می کند. چراکه او باید هر کدام از این خط های کشیده شده را با چهره ای که در ذهنش است هماهنگ کند.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
mz56mz
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
چرا نشد ¿¿¿ پرتره ب این خوشگلی ، وااااقعااا عااالیه
mz56mz
داغونم کِردى آمو والو له لهم کِردى
♥Rose♥
عمو نقاشی شما یک کشتی طوفان زده اس که در تلاطم دریا می خروشد ، شما خودتون کشیدی بعد نمیبینیش، این یه اثر خارق العاده هنریه ، تبریک میگم
serpent,
serpent
من میگم پرتره بعد تو میگی کشتی طوفان زده ¿¿
عمو جون مگه پرتره نکشیدی ¿¿¿
♥Rose♥
عمو جون مگه پرتره نکشیدی ¿¿¿
بچه جون همون پرتره کشتی طوفان زده رو کشیدن دیگه ، عجبااااااااا▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
پرتره فقط برای چهره های ادم هاس
mz56mz
♥Rose♥,
من نصف شبى بين شما دوتا گير افتادم
♥Rose♥
من همون سبک واقع گرایانه رو بکار بردم و دیدم
نمایش یا پنهان متن
خب تو کشتی هم پر است از آدما♥Rose♥
ولی هر کی کشیده عجب هنرمندی بوده هااااا
serpent
اینی ک شما کشیدی از اصلش هم بهتره عمو جووووون