₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » پستانک تکنولوژیک
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » پستانک تکنولوژیک

بدون عکس

پستانک تکنولوژیک

2489 بازدید، 12 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

صراط: سر این پستانک قادر به نمایش تغییرات دما و شرایط سلامتی بدن کودک برای پدر و مادر نوزاد است.

این پستانک دارای دوربین HD برای نظارت و گرفتن عکس و فیلم از نوزاد است.

پستانک تکنولوژیک به راحتی با گوشی‌های هوشمند برای نمایش اطلاعات مربوط به نوزاد قابل اشتراک‌گذاری است.

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متنشرمنده دوستانی که به دو تا آرم در گوشه تصاویر حساس هستند! واقعاً کاری از دستم برنیومد که حذف کنم کسی اگر راهی سراغ داره پیشنهاد بده تا بتوان آرم اضافی (!) را حذف نمود، چون من با نرم افزار مربوطه انجام دادم ولی نصف تصویر رو از بین میبره.

8 سپاس: jaj، serpent، بچه مثبت، hadi04، lion1360، ماهی، Kishe Mehr، tiktik

• serpent

اشکال نداره بابا , بالاخره باید منبع مشخص بشه دیگه
    1 سپاس: ♥Rose♥

• بچه مثبت

نقل قول: ♥Rose♥
    کسی اگر راهی سراغ داره پیشنهاد بده

دوشواری نداره که ! در Google Images سرچ کن تا عکسهای مشابه بدون لوگو یافت بشه!

مثل این: http://www.tuvie.com/bo-bi-baby-care-kit-by-jeff-huang/
    یا این: http://www.mdolla.com/2013/09/bo-bi-baby-care-kit-by-jeff-huang.html

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    2 سپاس: ♥Rose♥، Kishe Mehr

• hadi04

پستونک چیز خوبیه برای خانواده هم لازمه :bahone:
    2 سپاس: ♥Rose♥، Kishe Mehr

• ♥Rose♥

نقل قول: serpent
    اشکال نداره بابا , بالاخره باید منبع مشخص بشه دیگه

نه آخه بعضی از دوستان ناراحتن و بهم تو یکی از تاپیکا اخطار دادن که دیگه تکرار نشه، حالا نمیدونم چرا فقط به من تذکر دادن!!!

نقل قول: بچه مثبت
    دوشواری نداره که ! در Google Images سرچ کن تا عکسهای مشابه بدون لوگو یافت بشه!

خیلی عالی بود دستتون درد نکنه :46: فکر کنم شما از سرچ با اسم لاتین استفاده کردین ، چون من فارسی سرچ میکنم، در تمام سایتا یک شکل هست و بیشتر اوقات تلاشم بی نتیجه میمونه.
    کار با نرم افزار مربوطه هم ، هم وقت گیره و هم مقداری از تصویر رو از بین میبره.

نقل قول: hadi04
    پستونک چیز خوبیه برای خانواده هم لازمه

:83:

3 سپاس: hadi04، بچه مثبت، Kishe Mehr

• بچه مثبت

فکر کنم شما از سرچ با اسم لاتین استفاده کردین

453

عکس رو سرچ کردم! در Google Images سمت راست کادر مربوط به جستجو آیکون دوربین هست روش کلیک کن و لینک عکس رو وارد کن، عکسهای مشابه رو نشون میده!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ماهی

خیلی جالب بود... :110:

• ♥Rose♥

نقل قول: بچه مثبت
    عکس رو سرچ کردم! در Google Images سمت راست کادر مربوط به جستجو آیکون دوربین هست روش کلیک کن و لینک عکس رو وارد کن، عکسهای مشابه رو نشون میده!

بله متوجه منظور شما شده بودم ، گاهی خودم بخوام مچ کسی رو بگیرم از این روش استفاده میکنم یادتون که هست :50: اون موقع از همین روش استفاده کردم :bahone:
    خب من از صحبت شما برداشت کردم که هر دو روش جستجو ، هم تصویر و هم متن رو میگین
    برای روش جستجوی تصویر اکثر سایت ها فیلتر هستن بخاطر همین از این روش خیلی کم استفاده میکنم ولی در روش جستجو با متن اکثر سایت ها مشابه هم هستند .

• Kishe Mehr

زمان ما به زور یه پستونک گیر می اومد که میکردن توی حلقمون تا فقط ما بچه ها رو خفه بکنن ولی حالا پستونک فول HD ، دارای کروز کنترل، سنسور عقب، فول آپشن، رینگ اسپورت، تودوزی چرم :21:

نه آخه بعضی از دوستان ناراحتن و بهم تو یکی از تاپیکا اخطار دادن که دیگه تکرار نشه، حالا نمیدونم چرا فقط به من تذکر دادن!!!

453

• ♥Rose♥

نقل قول: Kishe Mehr
    زمان ما به زور یه پستونک گیر می اومد که میکردن توی حلقمون تا فقط ما بچه ها رو خفه بکنن ولی حالا پستونک فول HD ، دارای کروز کنترل، سنسور عقب، فول آپشن، رینگ اسپورت، تودوزی چرم

:23: ما طفلیا مال دهه شصت بودیم دیگه :44:
    Kishe Mehr,
    نه آخه شوما خبر نداری جریان از چه قرار بوده ، خداییش خیلی برام سخت اومد از بین این همه تاپیک گذار فقط من دیده شدم! 276

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

♥Rose♥,

یک نکته بگویمت به تحقیق بسنج
    گر عاقلی و کاملی مرنجان و مرنج

• ♥Rose♥

نقل قول: Kishe Mehr
    یک نکته بگویمت به تحقیق بسنج
    گر عاقلی و کاملی مرنجان و مرنج

سپاسگزارم :39:

1 سپاس: Kishe Mehr