ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
دختران مسلمان باید با پسران شنا کنند
♥Rose♥
آسوشیتد پرس نوشت؛ این دختر مسلمان گفت: کلاس شنا جزو دروس اجباری بوده و من باید مانند دیگر کلاس ها در آن شرکت کنم ولی به دلیل متناقض بودن این کار با احکام دینم میخواهم از رفتن به این کلاس استعفا دهم.
پدر این دختر 13 ساله نیز تاکید کرد: لباس شنای پسران دارای حداقل پوشش بوده و دخترم از شرکت در این کلاس اظهار خجالت و شرمساری میکند. به همین دلیل تقاضا دارم که دادگاه حکمی را مبنی بر عفو دخترم برای شرکت در این کلاس صادر کند.
رییس قضات دادگاه عالی در پاسخ این سخنان اظهار داشت: سخنان شاکی مورد قبول نمی باشد چراکه دین اسلام، مسلمانان را نیز برای انجام ورزش شنا توصیه کرده است.
به گزارش ابنا، رییس قضات میخواست از "روایت پیامبر(ص) که به سه ورزش تیراندازی، سوارکاری و شنا توصیه کرده بودند" سوء استفاده کرده و با استناد به آن حکمی ضد اسلامی صادر کند.
این قاضی در ادامه گفت: آلمان کشوری است که در آن مردمی با مذاهب گوناگون زندگی میکنند و اگر بنا باشد در مورد هر مسئله مربوط به مذاهب حکم صادر کنیم، هر روزه باید به اینگونه شکایات بپردازیم.
وی در پایان تاکید کرد: بنابراین نمیتوان هیچگونه رسیدگی و توجهی در خصوص مسایل مربوط به مدرسه کرده و این دختر مسلمان نیز باید مانند سایر دختران با پسران هم کلاسیاش در کلاس شنا شرکت کند.
jaj
serpent
هاچو هاچو
garfild
مثل کشور خودمون که هر زنی میاد باید روسری سرش باشه حالا میخواد مسلمون باشه یا مسیح باشه یا یهود
♥Rose♥
serpent,
هاچو هاچو,
از دست شما
garfild,
ممنون از همگی
بابک
من نمی فهمم این جور آدمها چرا نمیرن مملکت خودشونو درست کنن ، آقای عزیز :خانم عزیز : خوشت نمیاد برگرد برو مملکتت خودت شنا کن ، متأسفانه نمیتونم بیشتر بنویسم ، وگرنه چیزهههههههههههههااااااااااااااااااااااایی از این جور آدما هر روز هزارتاشون میبینم که واقعأ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این علامتهای سئوالو اگه یه سفینه کرایه کنی باهاش کره مریخو دور بزنی، سوخت گیری ام که بکنی بازم کم میاری .
beh
جدای بحث اسلام و دین ، اگه اجبار به استفاده از مایو غیر اسلامی بود ، می شد بگی حق به این خانم هستش ولی اینکه گفته با لباس شنای پسران مشکل دارم ، واقعا دیگه بی انصافیه
ماهی
برا اینکه معمولا می رن تا قوانین اون کشورها رو هم به زور عوض کنن و طبق میل خودشون بکنن
levrone
♥Rose♥
beh,
ماهی,
levrone,
Kishe Mehr
♥Rose♥
پسرم دهانتو باز کن بگو آآآآآآآآآآآآآ
Kishe Mehr
♥Rose♥
آفرین پسرم، حالا حرفتو بزن
Kishe Mehr