کرایه ای که نیست چون لباس نامزدیه، نمیدونم چقدرههههههههه ولی زیادههههههه
نقل قول: jaj
2- شما کدومشو برای خودت انتخاب می کنی
خیلیاش قشنگن، انتخاب از بینشون سخته
نقل قول: serpent
واااااااای , منو اینهمه خوشبختی محالهههههههه
واااااااای امیر، حالا مواظب باش
نمایش یا پنهان متنیکسری هم دارم ولی بالاتنه رو سانسور کردن، ترسیدم بزارم بعد دوستان خوششون نیاد، و مهمممممممممم تر از اووووووووون اینکه اسم نمایندگی هم درج شده و برای حذفش هیچ کاریشم نمیشه کرد، حالا بزارم یا نه ؟
▧ تصویر در دسترس نیست لباس خانومی تقریبا این بود ولی بالاش رو من گفتم پوشیده باشه البته اینطوری نبود گیپور داشت من خوشم نمیومد درست نبود آخه آقایون هم بودن دیگه ما هم رفتیم بالاشو پوشیده تر کردیم یادش بخیر چقدر زود گذشت دلم نامزدی خواست
hadi04, آخی ان شاءالله سال های سال در کنار هم عمر طولانی و باعزتی رو داشته باشین درسته، منم برای خودم البته نه نامزدیا، پارچشو خریدم دادم خیاط براش یه کت خوشگل دوختن
درسته، منم برای خودم البته نه نامزدیا، پارچشو خریدم دادم خیاط براش یه کت خوشگل دوختن
چقده خوشتیپی!!!! والا من مرد تعصبی نیستم ولی به نظرم وقتی کسی بخواد خوش پوش و خوشتیپ باشه بهترین حالتش اینه که پوشیده باشه با نمایش بدن زیاد نمیشه خوشتیپ بود مرد و زن فرقی نداره هر دوتاشون رو میگم من خودم همیشه لباس پوشیدنم یا کت و شلواره که البته خیلی کم و یا پیراهن دکمه دار و شلوار پارچه ای البته همیشه هم لباس پوشیدنم باعث حیرت اطرافیان میشه از شدت خوشتیپی اینو دیگران میگن به خدا وگرنه منکه اصلا اهل تعریف نیستم به همین خاطر هم همیشه طرز لباس پوشیدنم ثابته و تغییر نمیکنه مگر در رنگ و رنگبندی لباسهام
♥Rose♥, بزار ، چ اشکالی داره ، تو قوانین نوشته از هر سایته دیگه ای چیزی میزارید ، باید منبعش رو هم ذکر کنید ولی مثلا اون عکسا منبعشون رو خودشون نوشته شده ، اشکال نداره ک
بزار ، چ اشکالی داره ، تو قوانین نوشته از هر سایته دیگه ای چیزی میزارید ، باید منبعش رو هم ذکر کنید ولی مثلا اون عکسا منبعشون رو خودشون نوشته شده ، اشکال نداره ک
به چشم میزارم ولی از سانسورش ایراد نگیرینااااااااااا چون دست من نیست
♥Rose♥
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 12 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 5 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
serpent
♥Rose♥
توی چی ؟ متوجه نمیشم
کرایه ای که نیست چون لباس نامزدیه، نمیدونم چقدرههههههههه ولی زیادههههههه
خیلیاش قشنگن، انتخاب از بینشون سخته
واااااااای امیر، حالا مواظب باش
نمایش یا پنهان متن
یکسری هم دارم ولی بالاتنه رو سانسور کردن، ترسیدم بزارم بعد دوستان خوششون نیاد، و مهمممممممممم تر از اووووووووون اینکه اسم نمایندگی هم درج شده و برای حذفش هیچ کاریشم نمیشه کرد، حالا بزارم یا نه ؟hadi04
لباس خانومی تقریبا این بود ولی بالاش رو من گفتم پوشیده باشه البته اینطوری نبود گیپور داشت من خوشم نمیومد درست نبود آخه آقایون هم بودن دیگه ما هم رفتیم بالاشو پوشیده تر کردیم یادش بخیر چقدر زود گذشت دلم نامزدی خواست
♥Rose♥
آخی
ان شاءالله سال های سال در کنار هم عمر طولانی و باعزتی رو داشته باشین
درسته، منم برای خودم البته نه نامزدیا، پارچشو خریدم دادم خیاط براش یه کت خوشگل دوختن
hadi04
چقده خوشتیپی!!!!
والا من مرد تعصبی نیستم ولی به نظرم وقتی کسی بخواد خوش پوش و خوشتیپ باشه بهترین حالتش اینه که پوشیده باشه با نمایش بدن زیاد نمیشه خوشتیپ بود مرد و زن فرقی نداره هر دوتاشون رو میگم من خودم همیشه لباس پوشیدنم یا کت و شلواره که البته خیلی کم و یا پیراهن دکمه دار و شلوار پارچه ای البته همیشه هم لباس پوشیدنم باعث حیرت اطرافیان میشه از شدت خوشتیپی
serpent
بزار ، چ اشکالی داره ، تو قوانین نوشته از هر سایته دیگه ای چیزی میزارید ، باید منبعش رو هم ذکر کنید ولی مثلا اون عکسا منبعشون رو خودشون نوشته شده ، اشکال نداره ک
♥Rose♥
آفرین
کاملاً با صحبت های شما موافقم
به چشم میزارم ولی از سانسورش ایراد نگیرینااااااااااا چون دست من نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→