₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » ... یه پوتین یه پلاک ...
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » ... یه پوتین یه پلاک ...
1 2

بدون عکس

... یه پوتین یه پلاک ...

4147 بازدید، 28 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

به یاد شهدای هشت سال دفاع از میهن

2 تصویر این بخش در دسترس نیست تصویر در دسترس نیست
    8 تصویر این بخش در دسترس نیست تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست

مادر برام قصه بگو دل تنگ تنگه
    قصه بابا رو بگو دل تنگه تنگه
    مادر مادر مادر مادر
    مادر برام حرف بزن از ایمونش بگو
    مادر برام حرف بزن از پیمونش بگو
    مادر تو دونی و خدا از خوبی هاش بگو
    از مهربونی و مهر و وفاش بگو
    از جونفشونی و از رزم بابام بگو
    مادر مادر مادر مادر
    دیشب خواب بابا رو دیدم دوباره
    نوری بهشتی دیدم بر چهره داره
    وقتی به نزدیک بابا رسیدم
    دیدم ملائک به دورش بیشماره
    نگاش کردم دلم لرزید
    صداش کردم به روم خندید
    بغل واکرد منو بوسید
    لباش خندون چشاش گریون منو بویید منو بوسید
    بابا منو بوسید بابا منو بویید
    بابا دیدن اشکم خون در رگش جوشید
    بابا نوازش کرد بابا سفارش کرد
    در جنگ با دشمن ننگه که سازش کرد
    مادر مادر مادر مادر
    بابا برام یه لاله چید منو تو آغوشش کشید
    درد دلامو که شنید حرف حسین و پیش کشید
    خونم مگه رنگین تره خون حسینه
    جونم مگه شیرین تره جون حسینه
    یه جون اگه دادم به راه دین و ایمون
    صد جون هزارونش به قربون حسینه
    بگو به مادر هرگز نخور غم
    حسین و بابا هستند باهم
    مادر نخور غم نگیر ماتم
    حسین و بابا هستند باهم

تصویر در دسترس نیست

دانلود: gorooh sorod bacheh haye abadeh - dishab khabe babamo didam dobareh

7 تصویر این بخش در دسترس نیست

حمله ور شد ارتش خلق ایران
    سوی دشمن از زمین و آسمان

نرود جز راه حـــــق و راه دین
    چو گرفته درس مکتب از قرآن

خلبـانان ، خلبـانان
    ای امید و فخر ایران

خلبانان ، قهرمانان
    همره تان لطف یزدان

پرواز کن ، پرواز کن
    فرشته حق یارت باد، االله نگهدارت باد

خلبانلار

ووروشولار ارتشی میز هـــریاندا
    گوی اوزونده ، دریالاردا ، داغلاردا

حق یولوندان دین یولوندان دونمزلر
    نه قدر ، قــــدرت لری وار جانلاردا

خلبانلار ، خلبانلار
    یوردو موزا افتخار سیز

خلبانلار ، اوچا اوچا
    دشمنین قلبین ووراسیز

قانات آچ ، قانات آچ
    ارتشیمیز واراولسون ، الله سیزه یار اولسون

تصویر در دسترس نیست

دانلود: jamshid najafi - khalabanan

7 سپاس: ♥Rose♥، serpent، aac198000، Kishe Mehr، jaj، zrnznn، javad1020

• ♥Rose♥

2 سپاس: hadi04، serpent

• serpent

ایشالا ک شفاعت ما رو هم بکنن :46:

ولی ی سوال ، اگه میدونستن ک اگه جونشون رو بدن وضعیته کشورشون اینجوری میشه ، باز هم جونشون رو میدادن ¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿

2 سپاس: hadi04، ♥Rose♥

• hadi04

نقل قول: serpent
    ایشالا ک شفاعت ما رو هم بکنن

ایشالا :46:
    ولی ی سوال ، اگه میدونستن ک اگه جونشون رو بدن وضعیته کشورشون اینجوری میشه ، باز هم جونشون رو میدادن ¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿

نمیخوام شعار بدم
    ببین وضعیت کشور ما تعریفی نداره امیرجان
    ولی همینکه کشورمون یه وجب از خاکش دست این جانی ها نیفتاد و نیفتاده خودش خیلی نعمت بزرگیه همینکه وقتی صبح میخوای از خوتن بری بیرون میدونی یه بمب نمیترکه و 100 نفر از بین نمیرن خودش خیلی نعمت بزرگیه امنیت کمی هم که وجود داره خودش نعمت بزرگیه این بزرگمردها به همه این چیزا توجه کردن و رفتن وضع اونموقع مملکت هم زیاد تعریفی نداشت امیر واسه همه چی باید میرفتن مردم تو صف می ایستادن خیلی چیزا اصلا نبود و یا کم بود مثلا تیر آهن مثلا سیمان مثلا روغن مثلا مرغ و برنج ووووو ولی اینها وفتن نه به خاطر اینایی که گفتم بلکه برای خاک میهنشون رفتن به خاطر هم میهناشون رفتن هنوز هم هستن کسایی که قلبشون واسه میهنشون میتپه و اگر کسی چپ نگاه کنه به میهنشون چشمشو در میارن ایران قلب ما ایرانی هاست و همیشه بوده حکومت و نوعش برای ما هیچگاه مهم نبوده ولی به دلیل نوع حکومت هیچوقت میهنمون رو نمی بازیم

3 سپاس: serpent، ♥Rose♥، Kishe Mehr

• serpent

hadi04,
    متن واااقعا خوبی نوشتی عمو جوووووون :46:

ولی ی سواله کوچولو ، وضعیته اینجا بهتره یا عربستان ¿ از همه نظر ، از نظر مالی ، امنیتی ، فرهنگی ، تسلیحاتی ، روابطه بین الملل ، گردشگری و...

3 سپاس: hadi04، ♥Rose♥، Kishe Mehr

• hadi04

متن واااقعا خوبی نوشتی عمو جوووووون

لطف داری :1:
    ولی ی سواله کوچولو ، وضعیته اینجا بهتره یا عربستان ¿ از همه نظر ، از نظر مالی ، امنیتی ، فرهنگی ، تسلیحاتی ، روابطه بین الملل ، گردشگری و...

از نظر مالی به نظر من عربستان بالاتره ولی نه زیاد چون عربستان درامد گردشگری هنگفتی به خاطر قضیه زیارت خانه خدا به جیب میزنه
    از نظر امنیتی با توجه به هجمه امنیتی بالایی که به ایران میشه ایران قوی تره
    از نظر فرهنگی اگر فرهنگ رو فرهنگ دینی تعریف کنیم باید بگم عربستان با وجود اینکه خیلی ها اعتقاد دارن که عربستان بیشتر داره فیلم بازی میکنه ولی اگر فرهنگ رو به تمدن و ملیت مردمش تعریف کنیم باید بگم ایران چون ما مردم ایران بیشتر از عربستانی ها به کرامت انسانی پایبند هستیم وبرابری زن و مرد در فرهنگ ما بوده ولی در بین اونها معنا نداره و ....
    از بابت تسلیحاتی ایران پیشرفتهای بومی فراوانی داشته ولی عربستان خریدهای وحشتناکی داشته و با پول خیلی راه ها رو که ایران سالها تلاش کرده که بهش برسه رو یه شبه رفته ولی از نظر نیروی متخصص در برابر ایران حرفی برای گفتن نداره و حتی از تجهیزاتش باید به وسیله مستشارای خارجی استفاده کنه
    روابط بین الملل که متاسفانه قابل مقایسه نیستیم ما خیلی عقبیم
    گردشگری رو هم که تقریبا بهش اشاره کردم و....
    در کل واسه چی میپرسی؟

• serpent

hadi04,
    حالا من وابه سوالایه خودمو بدم :4:

از نظر مالی ک قابل مقایسه نیستیم و کلا فکر کردن ب مقایسه ی این دو تا اشتباهه

از نظر امنیتی اینکه کافیه مثلا امار دزدی هارو مقایسه کنیم ک با توجه ب مجازات های سنگینه اونا و وضع خوبه مردمشون باز هم این دوتا قابله قیاس نیستن

از نظر فرهنگی اینحا 100% بالاتره

از نظر تسلیحاتی هم ک تسلیحاته اونا همون تسلیحاته فوقه پیشرفته ی امریکا س

از نظر روابط بین الملل هم ک دیگه گفتن نداره

از نظر گردشگری هم ک ب هر دلیلی باز هم اونا بالاترن

در کل واسه این میپرسم ک ( این نظره شخصیه خودمه ) ، عراقه اون موقع همون امریکا و انگلیس بودن ، اگر میومدن ایران شاید 10-12 سال اول ب ایرانی ها بد میگذشت ولی بعدش ایران پیشرفت میکرد ، میشد ابر قدرتی مثل امریکا ، اگر هرکسی بره یکم فکر کنه و ببینه جنگ مارو چند صد سال عقب انداخت ، ببینه چ هزینه هایی برای ما داشت ، چند صد تا کامیون پر از طلا خسارتی بود ک سازمان ملل برای عراق برید ب عنوان غرامت ب ایران بده ، این چیزا رو ببینه ، نظر من رو تایید میکنه :46:

3 سپاس: hadi04، ♥Rose♥، Kishe Mehr

• hadi04

از نظر امنیتی اینکه کافیه مثلا امار دزدی هارو مقایسه کنیم ک با توجه ب مجازات های سنگینه اونا و وضع خوبه مردمشون باز هم این دوتا قابله قیاس نیستن

در این مورد مخالفم چون در عربستان هم اختلاف طبقاتی بیداد میکنه اهالی سنی و وهابی وضع بهتری از نظر مالی دارن و دیگر مذاهب و ادیان در حاشیه و فشار مالی قرار دارن
    در کل واسه این میپرسم ک ( این نظره شخصیه خودمه ) ، عراقه اون موقع همون امریکا و انگلیس بودن ، اگر میومدن ایران شاید 10-12 سال اول ب ایرانی ها بد میگذشت ولی بعدش ایران پیشرفت میکرد ، میشد ابر قدرتی مثل امریکا ، اگر هرکسی بره یکم فکر کنه و ببینه جنگ مارو چند صد سال عقب انداخت ، ببینه چ هزینه هایی برای ما داشت ، چند صد تا کامیون پر از طلا خسارتی بود ک سازمان ملل برای عراق برید ب عنوان غرامت ب ایران بده ، این چیزا رو ببینه ، نظر من رو تایید میکنه

نظر شما محترم امیرجان و در اینکه عراق اون موقع همون امریکا و انگلیس بودن و جنگ ما رو چند صد سال عقب انداخت هم با شما موافقم
    ولی امیر جان اگر ایران به دست عراق سقوط میکرد دیگه ایرانی وجود نداشت که پیشرفت کنه برنامه داشتن و دارن تا ایران رو به پنج کشور تجزیه کنن (بلوچستان، امارات متحده شیعه شامل بوشهر و بحرین و قطر و بخشی از عربستان و عراق،کردستان، آذربایجان و خود ایران)اونوقت ایران میشد کشوری که به هیچ آب آزادی دسترسی نداره و کشوری که از نظر ژئو پلوتیکی حرفی برای گفتن نداره هیچگاه ابرقدرت نخواهد شد و در کنار این مسائل چیزهای دیگری بود که رخ مینمود مثل تجاوز به ناموس ایرانی ها توسط کشور پیروز که عرب بود و خودت بهتر میدونی یعنی چی مثلا شخصی مثل تو حاضره به دخترها و زنهای این کشور به خاطر پیشرفتی که باز اون هم به دست خودمون نبوده و به کمک دیگران بوده و متصل و وابسته به دیگران مونده تجاوز بشه؟ منکه به شخصه حاظرم بارها تکه تکه بشم ولی تار مویی از دخترها و زنهای این مرز و بوم رو یه عرب لمس هم نکنه نه تنها عرب بلکه هر بیگانه ای
    خوب با این مشکلاتی که بروز میکنه مردم کشور ما سر خورده میشن فرهنگ ما فرهنگیه که هیچگاه حاضر به پذیرش زور و استعمار مستقیم نیست پس اوضاع آرام نمی بود
    درسته تعامل با دنیا باعث سرعت در پیشرفت میشه بحثی درش نیست ولی شکست در جنگ برای هیچ کشوری آزادی و آبادی به ارمغان نیاورده و نخواهد آورد

• serpent

hadi04,
    عمو جونم ب 2 دلیل نمیخوام ادامه بدم :

1- تو این سایت جای بحث در مورد اینا نیست و من اشتباه کردم ک همچین بحثی رو پیش کشیدم، معذرت :46:

2- تاپیک ب قهقرا میرود :4:

1 سپاس: hadi04

• hadi04

عمو جونم ب 2 دلیل نمیخوام ادامه بدم :

1- تو این سایت جای بحث در مورد اینا نیست و من اشتباه مردم ک همچین بحثی رو پیش کشیدم

2- تاپیک ب قهقرا میرود

ایرادی نداره در مورد بند دوم
    ولی در مورد بند اول هم باز ایرادی نداره در کل بحثی نیست بین من و شما بیشتر تبادل نظره کسی در مورد امنیت و استقلال میهنش بحث نمیکنه که پسر گل :1:

1 سپاس: serpent

• serpent

hadi04,
    باشه ، پس با اجازه :46:

عمو جون پس بزار یکم از قبل ترش بگم ، استاده جغرافیه ما اهله بندر عباس بود ، میگفت زمان شاه ، وقتی شاه ماشین رو اورد تو ایران ، تو روستای ما جلو ماشین کاه و یونجه میریختن ، قسم میخورد ک جلو ماشین کاه و یونجه میریختن ، میخوام بگم شاه اون زمانی ک مردم عقل و فهمشون ( اکثرا ) ب این چیزا نمیرسید ، شاه همچین امکانی رو برای ایرانی ها اورد ولی ی انقلاب ک انفجار نور بود ، مردم خوشبختانه یا متاسفانه کاری کردن ک خودشون رو عقب بندازن و ب حول و قوه الهی موفق هم شدن ، حالا چیزه زیادی از انقلاب نمیگذره ک جنگ شروع میشه ، مردم هم جو زده ، رفتن جنگ ، و باز هم ب عقب افتادن خودشون کمک کردن ، ب نظره من ک حق الناسه و باید اون دنیا پایخگو باشن ، حتی اگه 1 نفر هم ب وضع فعلی معترض باشه ، باید همه این شهدا جوابگو باشن

شما میگید مردم اون موقع برای ناموس و خاک رفتن ¿¿
    ما خونمون ی جاییه یعنی کلا تو ی شهرکیه ک برای جانبازا و شهداس ، البته ما این خونه رو خریدیم و جانباز یا شهید نیستیم :4: ولی بیاید ببینید چ تسهیلاتی ب اونایی میدن ک برای خاکشون جنگیدن ، برای اونایی ک الی الله جنگیدن ، ولی الان دارن تو بهترین شرایط زندگی میکنن ، از پوله من و شما

اونایی ک پسرشون ب لطفه جنگیدن پدرش برای خاکه این کشور ، با رتبه 120000 تو یکی از بهترین دانشگاه های کشور درس میخونه ، اونم رایگان و هزاران چیزه دیگه ک من میدونم و شما نمیدونید

من میگم ما عقب افتاده ایم ، ب خاطر ی عده

• hadi04

serpent,
    امیر جان منم زیاد باهات مخالف نیستم و خیلی از اینایی که گفتی و خیلی هاشو هم که نگفتی من میدونم
    ولی همیشه مشت نشونه ای از خروار نیست بله یه عده رفتن برای چیزای دیگه و یه عده هم هستن که شاید توی جبهه اون زمان شربت هم پخش نمیکردن چه برسه به جنگیدن ولی نباید خون خیلی از اونایی رو که برای حق و حقیقت رفتن و برای میهن و ناموسشون جنگیدن پایمال کنیم به خاطر رفتار یه عده دیگه
    درسته شاید رفتار سیاسی اونموقع ایران باعث بروز جنگ شده باشه و البته زیاده خواهی و دیوانه بازی های همسایه عربمون عراق ولی وقتی جنگی در میگیره نباید نشست و نگاه کرد میهن و مردمش در خطر هستن باید رفت و جنگید این یه معادله راحته و پاسخشم مشخص
    شاه ایران هم خوب بود و یا بد مدتی بر این مملکت حکومت کرد و خیلی کارهای خوب هم کرد نباید از حق گذشت ولی همون موقع هم بین ایران و عراق بارها درگیری پراکنده نظامی میشد ولی به دلیل قدرت اونموقع ایران که دلیلش هم حمایت نظامی بی چون و چرای امریکا از ایران بود عراق جرات حمله نمیکرد این معادله که به هم خورد جنگ شروع شد وگرنه قرارداد الجزایر در دوره محمد رضا شاه و به دست شخص خودش امضا شده بود
    حرفهات درسته تا حدودی ولی بهت پیشنهاد میکنم به دلیل رفتار غلط یه عده در مورد کسایی که خیلی بر گردنمون حق دارن از روی احساسات اشتباه قضاوت نکن

1 سپاس: serpent

• serpent

hadi04,
    من اولش هم گفتم خدا بیامرزده شون ، پس من اونایی ک واقعا برای خدا رفتن رو کاری ندارم ، اونا رو سره ما جا دارن

شهید همت ، یکی از بزرگترین شهدا و یکی از بزرگترین فرماندهان ، با خانواده ش چیکار کردن ¿ خبر دارید ¿¿¿ ما میخوایم از شهدا استفاده ی ابزاری کنیم و خودمون رو ببریم بالا

احساساته اشتباه ¿¿¿ شما ب من تضمین میدید ک اگه امریکا ب ایران مسلط میشد وضعمون از این بدتر بود ¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿

• ♥Rose♥

بحث خوبیه :bahone: آقا اجازه منم میتونم یه کوچولو باشم 1078
    آقا آرسام توضیحاتتون خیلی خوب بود
    :39: :46:

اونایی ک پسرشون ب لطفه جنگیدن پدرش برای خاکه این کشور ، با رتبه 120000 تو یکی از بهترین دانشگاه های کشور درس میخونه ، اونم رایگان و هزاران چیزه دیگه ک من میدونم و شما نمیدونید

خب اگه این کار رو برای خانواده های شهدا میکنن به این خاطره که پدر و سرپرستشون جونشو گذاشت واسه من و شما که راحت باشیم و این فرزند از نعمت پدر و خیلی چیزهای وابسته به پدر محروم شدند و به این طریق این دِین رو به این خانواده ها ادا میکنند تا شاید اون محرومیت تا حدودی جبران بشه درسته نعمت وجود پدر یه چیز دیگست ولی نباید از حق بگذریم و نادیده گرفته بشن.
    من خیلی از خانواده های شهدا رو میشناسم که در بدترین وضعیت زندگی میکنند، مصداق همین ضرب المثل " آواز دهل از دور خوش است" .

من میگم ما عقب افتاده ایم ، ب خاطر ی عده

درسته عقب افتادیم ولی مثل خیلی از کشورها نوکر و تحت استعمارشون نیستیم، دستمون جلوشون دراز نیست و زنان و دخترانمون به پیشرفت هایی رسیدن که همین زنان عربستان و ... حسرتشو میخورن و منِ دخترِ نوعی وقتی بیرون از خانه هستم خیالم راحته که کسی به من معترض نمیشه
    از این بابت مطمئن باش که آمریکا و امثال اون چیزی غیر از نوکری و بندگی از کشورهایی مثل کشور ما نمیخواد ، همه چیز بهت میده ولی در عوضِ چی ! در عوضِ نوکری ، بندگی، اسارت، فروختن خودت و ناموست و کشورت و ...
    از نظر تسلیحاتی هم مطمئن باش چیزایی داریم که به عقل جن هم نمیرسه :bahone: ولی خب به موقعش رو میشه :72:

3 سپاس: serpent، Kishe Mehr، hadi04

• serpent

♥Rose♥,

نخیر ، نمیتونی :bahone:

اول اینکه میگی این امتیاز رو برای خانواده شهدا قائلن ک این درست نیست و برای خانواده جانبازان هم قائلن ، بعدشم ی ضرب المثل هست ک میگه : گیرم پدر تو فاضل ، از فضل پدر تورا چ حاصل ¿

پدرشون لطف کردن و رفتن ، دستشون درد نکنه ، اجرشون با اون بالاسری ، ولی چرا بچه هاشون حقه بقیه رو ضایع میکنن ¿

معترض نمیشه ¿¿¿ یعنی چی ¿¿¿ خب بله ، ب شما درسته ولی من میخوام معترض رو از دید خودم معنی کنم ، معترض یعنی گشت ارشاد ک دختر ها و پسر های مردم رو بدبخت کرده ، پیامبر اومد تا مردم ب این چیزا برسن ¿¿ گشت ارشاد ¿¿

2 سپاس: hadi04، ♥Rose♥

• aac198000

hadi04,
    به احترامشان می ایستم
    و ایستاده مینویسم
    آرامش و عزت میهن را از وجود این قهرمانان داریم iran

4 سپاس: Kishe Mehr، serpent، hadi04، ♥Rose♥

• Kishe Mehr

نقل قول: hadi04
    مادر برام قصه بگو دل تنگ تنگه

از چهار پنج سالگی این اهنگ رو گوش میدادم :79: البته یک نوار کاست از تمام اثار این گروه بود.... هنوزم گوش میدم، جزو یکی از بهترین اثاری هست که همیشه بهم حس و حال دیگه ای میده. اوقاتی که گوشش میدم مو بر تنم سیخ میشه. :44:
    نمایش یا پنهان متنخدا رحمتشون کنه. حالا حالاها به خودشون و خانوادشون مدیون هستیم. پدرم چند سالی مدیر دبیرستان شاهد بود که اکثرا فرزندان شاهد بودند، اکثر اون بچه ها با مشکلات خانوادگی زیادی درگیر بودن و به نظرم هر چی که بهشون بدن جای خالی پدرشون رو پر نمیکنه. اگر به خانوادمون هزارتا سهمیه دانشگاه و ماشین و خونه و... بدن حاضر نیستم با یک دقیقه جای خالی پدرم اون رو عوض بکنم...

مرسی کاکو

3 سپاس: serpent، hadi04، ♥Rose♥

• serpent

افرین ب اونایی ک حاضر نیستن خراشی ب پدرشون بیوفته تا از اون خراش سو استفاده کنن و حق بقیه رو ضایع کنن
    2 سپاس: hadi04، Kishe Mehr

• hadi04

افرین ب اونایی ک حاضر نیستن خراشی ب پدرشون بیوفته تا از اون خراش سو استفاده کنن و حق بقیه رو ضایع کنن

درود بر تو و آفرین بر اونهایی که از خودشون و آینده خانوادشون گذشتن تا من و شما بتونیم در آزادی و امنیت کامل بتونیم به مسائلی مانند درس و تحصیل و ووووو فکر کنیم و شب که شد بتونیم در آسایش سرمون رو زمین بذاریم و آفرین بر اونهایی که این بزرگمردی رو فراموش نمیکنن و برای اینکه ذره ای دینشون رو به این بزرگمردها ادا کنن خانواده هاشون رو مورد تکریم و احترام قرار میدن چون این کمتر کاریه که میشه در مورد یه مدافع میهن انجام داد
    شهید همت ، یکی از بزرگترین شهدا و یکی از بزرگترین فرماندهان ، با خانواده ش چیکار کردن ¿ خبر دارید ¿¿¿ ما میخوایم از شهدا استفاده ی ابزاری کنیم و خودمون رو ببریم بالا

دقیقا من هم همینو میگم وقتی با خانواده یه شهید بدرفتاری میشه میبینیم که زیر پا گذاشتن خون یه شهید چقدر دردناکه
    خوب وقتی میگی ما میخوایم از شهدا استفاده ابزرای کنیم اینجا گناه شهدا چیه؟ شهدا کاری رو که به عهده داشتن به نحو احسن انجامش دادن و مسئول کردار ما نیستن که بخوان وضعیت فعلی خوب یا بد ما رو پاسخگو باشن
    ب نظره من ک حق الناسه و باید اون دنیا پایخگو باشن ، حتی اگه 1 نفر هم ب وضع فعلی معترض باشه ، باید همه این شهدا جوابگو باشن

شما میگید مردم اون موقع برای ناموس و خاک رفتن ¿¿
    ما خونمون ی جاییه یعنی کلا تو ی شهرکیه ک برای جانبازا و شهداس ، البته ما این خونه رو خریدیم و جانباز یا شهید نیستیم ولی بیاید ببینید چ تسهیلاتی ب اونایی میدن ک برای خاکشون جنگیدن ، برای اونایی ک الی الله جنگیدن ، ولی الان دارن تو بهترین شرایط زندگی میکنن ، از پوله من و شما

به نظر شما این قسمت از فرمایشتون با بحث شهید همت که فرمودید تناقض نداره؟فقط شهید همت برای این مرز و بوم جنگیده؟ بی احترامی به شهدای بزرگی مانند شهید همت از همین جا شروع میشه شهدا همشون مورد احترام هستن چون همه جوونشون رو دادن و انتخاب موردی از بینشون بزرگترین ظلمه

3 سپاس: Kishe Mehr، ♥Rose♥، serpent
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: