ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بابک
ولی این عکسی را که گذاشتی : به عقل کم عقلی اینجانب حقیرو مخلص شما ، تقریبأ توحین بسیار زنندهای ست ، همانند فیلمهای 300 ، و این طراحی از شخصی بسیار موذی ای طراحی شده که واااااقعأ موذیانه ست بر علیه پارسیان و آیا خودت فکر نمیکنی که نوعی توحین بخداست ؟؟؟ همانطورکه اطلاع دارید، فروهر دمی از اهورامزداست که از بدو تولد درون هر انسانی نهاده شده ..... لطفأ جمله زیر را با دقت بسیار بسیار کامل بخون و به معنای واقعی آن پی ببر . شاید من در اشتباه باشم بهمین دلیل سعی میکنم این عکسو بفرستم برای سازمان پارسیان که : جریان از چه قراره ؟ و اما جمله :
چه زیبا گفت آن بزرگ مردپارسی اشو زرتشت :
ستیز من تنها با تاریکی ست ، و برای ستیز با تاریکی ، شمشیر به روی تاریکی نمیکشم ، بلکه قانوس می افروزم ......
♥Rose♥
hadi04
ممنون بابت تبریکتون و ممنون بابت توضیحی که دادید من توجهی به روش طراحی عکس نکرده بودم و الان که نگاه میکنم میبینم که توضیح شما کاملا درسته برای اینکه ایجاد شبهه ای نشه عکس رو عوضش میکنم
ممنون دخملکم ایشالا شما به سن و سال من برسی
zrnznn
واااااااااااااااااا من 5 سالگیمو اینجا میبینم یعنی؟!
Kishe Mehr
جوی خالی که اینقدر پر باشه همون بهتر که خالی بمونه
بابک
ولی خیلی ازت خواهش میکنم که برام بنویسی که : این عکس را از کدوم سایت یا منبعی پیدا کردی ؟ اگر میتونی خواهشمندآ برایم بفرست . ممنون میشم .
hadi04
یادم میاد مدتها پیش بود توی فیسبوک دیدمش ولی دقیقا کدوم صفحه بود خاطرم نمیاد
beh
gilas
hadi04
هااااااااااااااا بیا ماشالا کفش قیصری رو عشقه
قربونت عروس خانوم دخملکم ولی 125 ساله بهتره ها یه سی سال بچربون مشتری شیم
gilas
در حال حاضر یه 25 دارم یه 45 کدمو براتون بپیچم ؟
hadi04
همون 45 خوبه البته 25 تاشو بذار واسه خودت من دمیا رو بدون شما نمیخوام
gilas
قربون داداش
یه دو سه تا از اون گنده هاش گذاشتم کنار خیالت راحـــــــــــــــــــت
hadi04
دستت درد نکنه دخملکم واسه خودتم بذار کنار یادت نره ها تا خیالم راحت راحت باشه
نخبه
hadi04
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→