₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » تماشا و تصویر جهان از چشم پرندگان
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » تماشا و تصویر جهان از چشم پرندگان

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

تماشا و تصویر جهان از چشم پرندگان

1471 بازدید، 9 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

انوشه انصاري، بانوی ایرانی الاصلی که به فضا رفته گفته بود: «كاش رهبران جهان را به فضا مي‌بردند تا از آنجا تمام زمين را به يك چشم نگاه كنند زيرا در فضا هيچ مرزي ‌وجود ندارد و آنان مي‌توانند تجربه ديد نگاه يكسان را داشته باشند».‌ حالا یک عکاس کوشیده است، تا حدودی، چنین فضایی را ترسیم کند.

عکاسی که این کار را انجام داده، می گوید: همیشه می خواستم به شکلی از بالا به همه نگاه کنم؛ بعد به ذهنم رسید که همچون پرندگان این کار را انجام دهم.

این تصاویر باور نکردنی، نتیجه این تصمیم عکاس هوایی مشهور جیسون هاوکس است. تصاویری که از زاویه دید پرندگان گرفته شده است.
    در این تصاویر، انبوه آدم ها و کارهای جدی و شوخی اشان مثل مورچه ها و دنیای آنها است!

این عکس ها از سراسر جهان گرفته شده است:

18 تصویر این بخش در دسترس نیست

6 سپاس: beh، sib، ماهی، سوگند، ♥Rose♥، javad1020

• beh

در عکاسی ، بهترین زاویه ، زاویه دیدی است که تا کنون انسان به راحتی به آن نرسیده ، و این در عکاسی هوایی ، بیشتر و راحت تر ، مشخص می شود.
    2 سپاس: ماهی، aac198000

• sib

چه فوق العاده. ..
    1 سپاس: aac198000

• ماهی

یه وقتایی خواب پرواز می بینم...من این زاویه دید رو توی خواب داشته م :9: ولی باید بگم می ترسم.از ارتفاع می ترسم

• aac198000

نقل قول: beh
    در عکاسی ، بهترین زاویه ، زاویه دیدی است که تا کنون انسان به راحتی به آن نرسیده ، و این در عکاسی هوایی ، بیشتر و راحت تر ، مشخص می شود.

تشکر از اطلاعاتی که دادید، بهترین زاویه دید از بالای سوژه است یا ...؟

نقل قول: ماهی
    یه وقتایی خواب پرواز می بینم...من این زاویه دید رو توی خواب داشته م

تو خواب تنهایی پرواز میکنید یا با مرغ ماهی خوار :4:

1 سپاس: ماهی

• ماهی

نقل قول: aac198000
    تو خواب تنهایی پرواز میکنید یا با مرغ ماهی خوار

مهم اینه که لذت توام با ترس پرواز رو تجربه می کنم چه با ماهی خوار چی بی ماهی خوار :4:
    نمایش یا پنهان متنعجب گرفتاری شدم با این اسم کاربریم :23:

• aac198000

نقل قول: ماهی
    عجب گرفتاری شدم با این اسم کاربریم

:8:

• aac198000

♥Rose♥,
    چرا المان مثبت میگذاری ولی مثبت نمیدید
    همش وعده :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: