ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
♥Rose♥
یه روز گاو پاش می شکنه دیگه نمی تونه بلند شه، کشاورز دامپزشک میاره. دامپزشک می گه اگه تا 3 روز گاو نتونه رو پاش بایسته گاو رو بکشید.
گوسفند اینو می شنوه و میره پیش گاو میگه بلند شو بلند شو گاو هیچ حرکتی نمی کنه... روز دوم باز دوباره گوسفند بدو بدو میره پیش گاو میگه بلند شو بلند شو رو پات بایست باز گاو هر کاری می کنه نمی تونه بایسته رو پاش.... روز سوم دوباره گوسفند می ره میگه سعی کن پاشی وگرنه امروز تموم بشه نتونی رو پات وایسی دامپزشک گفته باید کشته شی.
گاو با هزار زور پا میشه.. صبح روز بعد کشاورز میره در طویله و می بینه گاو رو پاش وایساده از خوشحالی بر می گرده می گه گاو رو پاش وایساده جشن می گیریم ...گوسفند رو بکشید.
jaj
♥Rose♥
سعی کن دامپزشک باشی تا دام
نتیجۀ اخلاقیش تو منبع این بود ، ولی حذفش کردم
نتیجه اخلاقی:
خودتو نخود هر آشی نکن
نخبه
این همون گاو داداش زری نبود که میخاستن 50 تومن ارزونتر بخرن؟
هادی بدیو بیا که داستان پیدا کردم برای حفظ کردن واسه مسابقه
serpent
hadi04
من حفظ شدم یه گاو بوده مریض میشه بعد دامپزشک به صاحبش میگه اگر تا سه روز پانشد بکشیدش بعد یه گوسفند میاد پیش نوک بازی در میاره بعد آخرش گاو پاشیده میشه ببخشید پامیشه صاحبش از خوشحالی گوسفند رو قربونی میکنه میده به زری تا کیستش خوب بشه غافل از اینکه زری با کیستش قصد مسافرت به آمریکا رو داره و کلی هم از داداشش کتک خورده تازه دختر داداشش رو هم گشت ارشاد با سه تا پسر توی واشنگتن دی سی بازداشت کرده .....
نخبه
خخخخخخخخخخخخخ زدی تو خط داستانهای تخیلی
hadi04
نه جوونم عین حقیقته جون زری
نخبه
میدونم جون زری برات خعلی مهمه قسم نخور باور میکنم
♥Rose♥
serpent,
hadi04,
نخبه,
این داستان همچنان ادامه دارد ...
ماهی
jaj
البته این دامپزشک نمی فهمه که گاوی که به حرف گوسفند گوش می کنه و با سه تا پا بلند میشه گاو بشو نیست
نتیجه اخلاقی هم اینکه:
دامداری دیگه به صرفه نیست نون توی دلالیه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→