₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » خودتو نخود هر آشی نکن!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » خودتو نخود هر آشی نکن!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

خودتو نخود هر آشی نکن!!

2597 بازدید، 12 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

تصویر در دسترس نیست

یه روز گاو پاش می شکنه دیگه نمی تونه بلند شه، کشاورز دامپزشک میاره. دامپزشک می گه اگه تا 3 روز گاو نتونه رو پاش بایسته گاو رو بکشید.

گوسفند اینو می شنوه و میره پیش گاو میگه بلند شو بلند شو گاو هیچ حرکتی نمی کنه... روز دوم باز دوباره گوسفند بدو بدو میره پیش گاو میگه بلند شو بلند شو رو پات بایست باز گاو هر کاری می کنه نمی تونه بایسته رو پاش.... روز سوم دوباره گوسفند می ره میگه سعی کن پاشی وگرنه امروز تموم بشه نتونی رو پات وایسی دامپزشک گفته باید کشته شی.

گاو با هزار زور پا میشه.. صبح روز بعد کشاورز میره در طویله و می بینه گاو رو پاش وایساده از خوشحالی بر می گرده می گه گاو رو پاش وایساده جشن می گیریم ...گوسفند رو بکشید.

9 سپاس: jaj، garfild، نخبه، serpent، hadi04، zrnznn، ماهی، javad1020، هوشمند

• 1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

نقل قول: jaj
    نتیجه گیری اخلاقی:
    سعی کن دامپزشک باشی تا دام

:4:
    نتیجۀ اخلاقیش تو منبع این بود ، ولی حذفش کردم :4:
    نتیجه اخلاقی:
    خودتو نخود هر آشی نکن

1 سپاس: hadi04

• نخبه

نقل قول: ♥Rose♥
    گاو با هزار زور پا میشه.. صبح روز بعد کشاورز میره در طویله و می بینه گاو رو پاش وایساده از خوشحالی بر می گرده می گه گاو رو پاش وایساده جشن می گیریم ...گوسفند رو بکشید.

این همون گاو داداش زری نبود که میخاستن 50 تومن ارزونتر بخرن؟:4:

هادی بدیو بیا که داستان پیدا کردم برای حفظ کردن واسه مسابقه :23:

2 سپاس: hadi04، ♥Rose♥

• serpent

خدا رو شکر ک مش حسن زنده موند :4:
    1 سپاس: ♥Rose♥

• hadi04

نقل قول: نخبه
    این همون گاو داداش زری نبود که میخاستن 50 تومن ارزونتر بخرن؟

هادی بدیو بیا که داستان پیدا کردم برای حفظ کردن واسه مسابقه

من حفظ شدم یه گاو بوده مریض میشه بعد دامپزشک به صاحبش میگه اگر تا سه روز پانشد بکشیدش بعد یه گوسفند میاد پیش نوک بازی در میاره بعد آخرش گاو پاشیده میشه ببخشید پامیشه صاحبش از خوشحالی گوسفند رو قربونی میکنه میده به زری تا کیستش خوب بشه غافل از اینکه زری با کیستش قصد مسافرت به آمریکا رو داره و کلی هم از داداشش کتک خورده تازه دختر داداشش رو هم گشت ارشاد با سه تا پسر توی واشنگتن دی سی بازداشت کرده ..... :bahone:

3 سپاس: نخبه، ♥Rose♥، jaj

• نخبه

نقل قول: hadi04
    گشت ارشاد با سه تا پسر توی واشنگتن دی سی بازداشت کرده .....

خخخخخخخخخخخخخ زدی تو خط داستانهای تخیلی :23:

2 سپاس: hadi04، ♥Rose♥

• hadi04

خخخخخخخخخخخخخ زدی تو خط داستانهای تخیلی

نه جوونم عین حقیقته جون زری :4:

2 سپاس: نخبه، ♥Rose♥

• نخبه

نه جوونم عین حقیقته جون زری

میدونم جون زری برات خعلی مهمه قسم نخور باور میکنم :4:

1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

این همون گاو داداش زری نبود که میخاستن 50 تومن ارزونتر بخرن؟
    هادی بدیو بیا که داستان پیدا کردم برای حفظ کردن واسه مسابقه

:39:
    :83:
    serpent,
    :46:
    من حفظ شدم یه گاو بوده مریض میشه بعد دامپزشک به صاحبش میگه اگر تا سه روز پانشد بکشیدش بعد یه گوسفند میاد پیش نوک بازی در میاره بعد آخرش گاو پاشیده میشه ببخشید پامیشه صاحبش از خوشحالی گوسفند رو قربونی میکنه میده به زری تا کیستش خوب بشه غافل از اینکه زری با کیستش قصد مسافرت به آمریکا رو داره و کلی هم از داداشش کتک خورده تازه دختر داداشش رو هم گشت ارشاد با سه تا پسر توی واشنگتن دی سی بازداشت کرده .....

:39:
    hadi04, :46:
    نخبه, :46:

این داستان همچنان ادامه دارد ... :83:

• jaj

الان بعد از یک سال فهمیدم که دامپزشک از اونجایی که میخواسته گاو رو بز خر کنه و با قیمت پایین ببره ولی گوسفند نذاشته تصمیم گرفته که گوسفند رو اینجوری از سر راهش بر داره تا بتونه گاو رو ببره
    البته این دامپزشک نمی فهمه که گاوی که به حرف گوسفند گوش می کنه و با سه تا پا بلند میشه گاو بشو نیست

نتیجه اخلاقی هم اینکه:
    دامداری دیگه به صرفه نیست نون توی دلالیه

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: