₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » امحاء تجهیزات ماهواره با تانک !!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » امحاء تجهیزات ماهواره با تانک !!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

امحاء تجهیزات ماهواره با تانک !!!

1566 بازدید، 9 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

800 دستگاه ماهواره که گفته می شود به صورت داوطلبانه به مراجع زیربط تحویل داده شده بود در مراسمی با تانک امحا شد.

در دومین مرحله از امحاء دستگاه های جمع آوری شده در پایگاه های متولی این طرح همزمان با آخرین روز از هفته دفاع مقدس با حضور مسئولین استان و شهر شیراز 800 دستگاه ماهواره امحا شد.

به روایت عکس های رضا دهداری عکاس مهر و محسن تورع عکاس ایسنا از این مراسم عملیات امحا با عبور یک تانک از روی تجهیزات ماهواره ای انجام گرفت.

12 تصویر این بخش در دسترس نیست

7 سپاس: jaj، carlos، zrnznn، Kishe Mehr، نغمه، bita.b، sib

• 2 سپاس: Kishe Mehr، aac198000

• zrnznn

قبلان تو یه سایت دیگه دیده بود،هم افسوس خوردم به حال خودمون هم ...... پوزخند زدم :21:
    2 سپاس: Kishe Mehr، aac198000

• Kishe Mehr

بجای این شعارها و کارها، کاری بکنید که مردم ماهواره نگاه نکنن! به قول مسئولی، فقط یه شبکه ماهواره ای ( من و تو ) ، کل دم و دستگاه صدا و سیما و با چندین هزار کارمند و چندین شبکه رادیو تلویزیونی رو تونسته تحت تاثیر قرار بده!

2 سپاس: aac198000، نغمه

• aac198000

نقل قول: zrnznn
    قبلان تو یه سایت دیگه دیده بود،هم افسوس خوردم به حال خودمون هم ...... پوزخند زدم

الان که تو این سایت دیدی چی کار کردی ؟ :3:

نقل قول: Kishe Mehr
    فقط یه شبکه ماهواره ای ( من و تو ) ، کل دم و دستگاه صدا و سیما و با چندین هزار کارمند و چندین شبکه رادیو تلویزیونی رو تونسته تحت تاثیر قرار بده!

البته باید اضافه کنم که چند صباحی است که پیشنهادهای خوبی به مجریان داخل کشور جهت ملحق شدن به همان شبکه داره میشه تا از این بعد خودشون را تقویت کنند
    :25:

• نغمه

بی فکری و دیگر هیچ

باز باید گفت این راهش نیست :1:

1 سپاس: aac198000

• zrnznn

نقل قول: aac198000
    الان که تو این سایت دیدی چی کار کردی ؟

خوب الان هم همین کارو کردم :9: فقط نکته اش این بود که قبلان هم واسه اش افسوس خوردم و الان دومین بارم بود که افسوس خوردم و پوزخند زدم:9:

• sib

یعنی این موجودات بویی نبردن!
    آدم از اون خنده ها که از گریه غم انگیز تر است میگیردش

• sib

یعنی این موجودات بویی از شعور نبردن!
    آدم از اون خنده ها که از گریه غم انگیز تر است میگیردش

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: