₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » ... آرایشگاه زنانه ...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » ... آرایشگاه زنانه ...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

... آرایشگاه زنانه ...

4388 بازدید، 23 پست، نویسنده: hadi04

• نخبه

نقل قول: نغمه
    همسر منم میره آرایشگاه میگه رفتم پیش عباس تر زن

:23:

دیروز تو یه سایت دیگه یه دخی تاپیک زده بود که رفته ارایشگاه اون وخت ارایشگره ابروهاشو پیتاژ کرده:23: میگفت عینهون مریضا شده قیافه اش.. بهش گفتم خب تو که نمیدونستی پیتاژ چیه ازش میپرسیدی میگه پرسیدم زنه گفته مگه من معلمم توضیح بدم و بد تر زده تو ابروهای یارو:23: یعنی بعضی از این ارایشگرا چنان ژستی برا ادم میگیرن انگار دکترن :4:

• Kishe Mehr

داداشم میگفت یه بار یکی از معلما به یکی از پسرا که رنگ مو و... میفروخت گفت من میخوام موهامو رنگ کنم، رنگ مشکی هم میخوام. چه رنگی بزنم؟ پسره هم فکر میکرد داره اونو سر کار میذاره. گفت فلان شماره رو بزن. اینم میره ارایشگاه و میگه فلان رنگ رو بزن و فردا که میاد مدرسه می بینن که معلمه یه رنگ قهوه ای جیغغغغغغغ زده به سرش!!!! همه هم روده بر شده بودن از خنده. بعدش معلمه میگه فک میکنم این رنگه زیاد بهم نمیاد. اگه میشه یه شماره دیگه بده بهم :4:

اقا از این قیفی و فیفی و می می و لولو و این چیزا به منم بیدین :9:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: