ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
دوخبر یکی برا ازدواج یکی برا طلاق!
zrnznn
در کتاب مطالعات اجتماعی سوم ابتداییها که امسال جدیدالتألیف است، درسی به نام «من بزرگتر شدهام» وجود دارد.
در این درس روند رشد افراد نشان داده شده و سن ۲۴ سالگی نیز برای ازدواج در نظر گرفته شده است.
به گزارش فارس، کتاب قبلی تعلیمات اجتماعی درباره یک مأمور اداره پست به نام آقای هاشمی بود که به همراه خانوادهاش از کازرون به نیشابور سفر میکند و در خلال این سفر، نکات آموزشی به دانشآموزان ارائه میشود.
کتاب جدیدالتألیف مطالعات اجتماعی سوم ابتدایی دارای موضوع جدیدی است که با توجه به نیازهای عمومی تألیف شده است؛ به عنوان مثال درباره هویت شخصی، هویت خانوادگی و هویت اجتماعی در این کتاب به دانشآموزان مطالبی ارائه میشود.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: به میمنت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)، سردفتران طلاق در کشور از ثبت طلاق طی این روز خودداری خواهند کرد.
احمد تویسرکانی، معاون قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم از هماهنگی با دفاتر ثبت طلاق در کشور برای خودداری از ثبت واقعه طلاق در روز دوشنبه ۱۵ مهرماه که مصادف با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س)، خبر داد.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: این اقدام در راستای کمک به تثبیت و تحکیم بنیاد خانواده و با دعوت زوجین متقاضی طلاق به صلح انجام خواهد شد.
jaj
mz56mz
انشاءالله كه صلح كنند
هاچو هاچو
اگه این کتاب زمان ما هم بود من الان بچه هم داشتم
beh
Holtek
كاش هر روز سالروز ازدواج حضرت علي و حضرت زهرا بود ...
نخبه
hadi04
gilas
آخی یادش بخیر اون موفق نمایشش رو بازی کردیم من نقش یه آقا فروشنده رو بازی کردم
100% یه روزه تحکیم و تثبیت میشن
zrnznn
بهتر یه تغیییراتی تو خواسته ات بدی.....بهتره بگی همه با هم خوشبخت باشن ...نه اینکه طلاقی ثبت نشه......برخی مواقع طلاق بهترین راه
garfild
Kishe Mehr
اگه زمان ما بود، الان بچم اندازه تو بود
hadi04
کاکو ما چند مرحله از تو جلوتریم زبون نمونده برامون تا حرف بزنیم
ماهی
من دوس ندارم مشوق طلاق جوونا باشم.ولی جامعه ما از طلاق می ترسه و اکراه داره ولی از خیانت و هزار تا مصیبت دیگه که نتیجه تحمل زندگی هست نمی ترسه
طلاق یه راه حل خوب هست..من ازش حمایت می کنم
zrnznn
جدی جدییییییییییییییی هااااااااااااا
ماهی
حوصله داری نژمه جون؟
hadi04
افیون؟ مواد افیونی؟ چرا؟ آخه چرا ماهی چرا ؟ توضیح بده تو نباید این کار رو با خودت میکردی
zrnznn
جونم ماهی جونننننن
.
.
.
نه بابای یاسی ماهی جون اسم منو به فغانژ تلفط کردن شد نژمه...... مثل اسم خودشون که میشه فغناز
Kishe Mehr
بنده خدا گفت میشه فغناز، دیگه اسمی از ژ آخری نیاورد
zrnznn
ای نمیریییییییییییییییییییییییییییییییییی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→