₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » دوخبر یکی برا ازدواج یکی برا طلاق!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » دوخبر یکی برا ازدواج یکی برا طلاق!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

دوخبر یکی برا ازدواج یکی برا طلاق!

1989 بازدید، 25 پست، نویسنده: zrnznn

• zrnznn

سن ازدواج در کتاب سوم دبستانی‌ها

تصویر در دسترس نیست

در کتاب مطالعات اجتماعی سوم ابتدایی‌ها که امسال جدیدالتألیف است، درسی به نام «من بزرگتر شده‌ام» وجود دارد.

در این درس روند رشد افراد نشان داده شده و سن ۲۴ سالگی نیز برای ازدواج در نظر گرفته شده است.

به گزارش فارس، کتاب قبلی تعلیمات اجتماعی درباره یک مأمور اداره پست به نام آقای هاشمی بود که به همراه خانواده‌اش از کازرون به نیشابور سفر می‌کند و در خلال این سفر، نکات آموزشی به دانش‌آموزان ارائه می‌شود.

کتاب جدیدالتألیف مطالعات اجتماعی سوم ابتدایی دارای موضوع جدیدی است که با توجه به نیازهای عمومی تألیف شده است؛ به عنوان مثال درباره هویت شخصی، هویت خانوادگی و هویت اجتماعی در این کتاب به دانش‌آموزان مطالبی ارائه می‌شود.

فردا هیچ طلاقی در کشور ثبت نمی‌شود

تصویر در دسترس نیست

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: به میمنت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)، سردفتران طلاق در کشور از ثبت طلاق طی این روز خودداری خواهند کرد.

احمد تویسرکانی، معاون قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم از هماهنگی با دفاتر ثبت طلاق در کشور برای خودداری از ثبت واقعه طلاق در روز دوشنبه ۱۵ مهرماه که مصادف با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س)، خبر داد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: این اقدام در راستای کمک به تثبیت و تحکیم بنیاد خانواده و با دعوت زوجین متقاضی طلاق به صلح انجام خواهد شد.

17 سپاس: jaj، mz56mz، هاچو هاچو، ملیکا، هوشمند، beh، Holtek، javad1020، نخبه، hadi04، gilas، بندری، بچه مثبت، garfild، Kishe Mehr، ♥Rose♥، ماهی

• 2 سپاس: zrnznn، ماهی

• mz56mz

نقل قول: zrnznn
    این اقدام در راستای کمک به تثبیت و تحکیم بنیاد خانواده و با دعوت زوجین متقاضی طلاق به صلح انجام خواهد شد.

انشاءالله كه صلح كنند

1 سپاس: zrnznn

• هاچو هاچو

سن ۲۴ سالگی نیز برای ازدواج در نظر گرفته شده است.

اگه این کتاب زمان ما هم بود من الان بچه هم داشتم :62:

2 سپاس: zrnznn، Kishe Mehr

• beh

خدا کنه هرگز طلاقی به ثبت نرسه

• Holtek

فكر كنم كتابه بايد اصلاح بشه 30 و بالاتر :bahone:
    كاش هر روز سالروز ازدواج حضرت علي و حضرت زهرا بود ...

2 سپاس: zrnznn، Kishe Mehr

• hadi04

اصلا طلاق خوب نیست ولی ازدواج خیلی خوبه مگه نه کاکو محمود؟ :bahone: تازه مجی هم یه چیزایی حالیشه ولی فعلا سرگیجه داره نمیتونه توضیح بده :23:
    3 سپاس: نخبه، zrnznn، Kishe Mehr

• gilas

کتاب قبلی تعلیمات اجتماعی درباره یک مأمور اداره پست به نام آقای هاشمی بود که به همراه خانواده‌اش از کازرون به نیشابور سفر می‌کند و در خلال این سفر، نکات آموزشی به دانش‌آموزان ارائه می‌شود.

آخی یادش بخیر اون موفق نمایشش رو بازی کردیم من نقش یه آقا فروشنده رو بازی کردم :bahone:

این اقدام در راستای کمک به تثبیت و تحکیم بنیاد خانواده و با دعوت زوجین متقاضی طلاق به صلح انجام خواهد شد.

100% یه روزه تحکیم و تثبیت میشن :4:

• zrnznn

نقل قول: beh
    خدا کنه هرگز طلاقی به ثبت نرسه

بهتر یه تغیییراتی تو خواسته ات بدی.....بهتره بگی همه با هم خوشبخت باشن ...نه اینکه طلاقی ثبت نشه......برخی مواقع طلاق بهترین راه :1:

2 سپاس: بندری، Kishe Mehr

• Kishe Mehr

نقل قول: هاچو هاچو
    اگه این کتاب زمان ما هم بود من الان بچه هم داشتم :62:

اگه زمان ما بود، الان بچم اندازه تو بود 453ولی خب بازم تو یه بچه کنار اواتارت داری :44:
    نقل قول: hadi04
    اصلا طلاق خوب نیست ولی ازدواج خیلی خوبه مگه نه کاکو محمود؟ :bahone: تازه مجی هم یه چیزایی حالیشه ولی فعلا سرگیجه داره نمیتونه توضیح بده :23:

:23: کاکو فعلا شما به نمایندگی از من حرف بزن تا من گیجیم حل بشه :23:

3 سپاس: hadi04، نخبه، هاچو هاچو

• hadi04

نقل قول: Kishe Mehr
    کاکو فعلا شما به نمایندگی از من حرف بزن تا من گیجیم حل بشه

کاکو ما چند مرحله از تو جلوتریم زبون نمونده برامون تا حرف بزنیم :23:

2 سپاس: نخبه، Kishe Mehr

• ماهی

نقل قول: jaj
    اونام که میخوان طلاق بدن پس فردا میرن طلاق میدن

:23: هزار تا فحش هم نثار باعث و بانی این تاخیر کردند حتما :83:

من دوس ندارم مشوق طلاق جوونا باشم.ولی جامعه ما از طلاق می ترسه و اکراه داره ولی از خیانت و هزار تا مصیبت دیگه که نتیجه تحمل زندگی هست نمی ترسه :3:

طلاق یه راه حل خوب هست..من ازش حمایت می کنم :bahone:

3 سپاس: zrnznn، jaj، هاچو هاچو

• zrnznn

ماهی,ماهی جون بیا تو بوف بوفی انجمن حمایت از زنان تشکیل بدیم :4:
    جدی جدییییییییییییییی هااااااااااااا :3:

2 سپاس: ماهی، hadi04

• ماهی

ماهی جون بیا تو بوف بوفی انجمن حمایت از زنان تشکیل بدیم

حوصله داری نژمه جون؟ :4:

2 سپاس: hadi04، zrnznn

• hadi04

نقل قول: ماهی
    حوصله داری نژمه جون؟

افیون؟ مواد افیونی؟ چرا؟ آخه چرا ماهی چرا ؟ توضیح بده تو نباید این کار رو با خودت میکردی :56:

• zrnznn

نقل قول: ماهی
    حوصله داری نژمه جون؟

جونم ماهی جونننننن :6: نه بابا :4: همین طوری از رو سیری یه حرفی زدم :9: شما توجه نکن 539
    .
    .
    .
    نقل قول: hadi04
    افیون؟ مواد افیونی؟ چرا؟ آخه چرا ماهی چرا ؟ توضیح بده تو نباید این کار رو با خودت میکردی

نه بابای یاسی ماهی جون اسم منو به فغانژ تلفط کردن شد نژمه...... مثل اسم خودشون که میشه فغناز :65:

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

مثل اسم خودشون که میشه فغناژ

بنده خدا گفت میشه فغناز، دیگه اسمی از ژ آخری نیاورد 453

• zrnznn

نقل قول: Kishe Mehr
    بنده خدا گفت میشه فغناز، دیگه اسمی از ژ آخری نیاورد

ای نمیریییییییییییییییییییییییییییییییییی :83: باز نوشته های منو غلط غلوط کردی؟! :4:

1 سپاس: Kishe Mehr
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: