₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » تصمیم جالب خواهر مایکل جکسون و همسر میلیاردرش
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » تصمیم جالب خواهر مایکل جکسون و همسر میلیاردرش

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

تصمیم جالب خواهر مایکل جکسون و همسر میلیاردرش

2116 بازدید، 13 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

جنت جکسون خواهر 47 ساله مایکل جکسون ستاره موسیقی پاپ در سال 2012 طی یک مراسم کاملا خصوصی و محرمانه با یک میلیاردر قطری ازدواج کرد. اکنون خواهر مایکل جکسون تصمیم دارد صاحب یک خانواده کامل شود اما نمی خواهد به عنوان یک زن بارداری را تجربه کند بلکه قصد د ارد کودکی را به فرزندی بپذیرد.

تصویر در دسترس نیست

به گفته یک منبع نزدیک به این زوج خواهر ایکل جکسون قصد دارد کودکی از اردن و یا سوریه را به فرزندی قبول کند. وی اضافه می کند: جنت به خوبی می داند که بارداری در این سن چه خطراتی خواهد داشت او به شدت تحت تاثیر مسائل اخیر این دو کشور قرار دارد و تصمیم گرفته است که فرزندش را از این کشورها انتخاب کند. او حتی ملاقاتی با مانیا ملکه اردن داشته است و از او خواسته است تا ترتیب کارهای اداری حضانت کودک داده شود تا او بتواند این آرزوی خود را محقق کند.یک نفر از اعضای خانواده همسر قطری او نیز این خبر را تایید کرده است و می گوید به زودی این اتفاق خواهد افتاد.اطرافیان جنت جکسون می گویند او همواره نگران کودکان و رفاه اجتماعی آنان است و شاید این مسئله در اخذ این تصمیم موثر بوده است. او سابقه دو ازدواج نافرجام را در کارنامه زندگی اش دارد اما گفته می شود این زوج رابطه عمیق و خوبی باهم دارند وبارها از این ازدواج و احساس رضایت خود در رسانه ها صحبت کرده اند.سابقا وسام المانا همسر 35 ساله قطری جنت جکسون گفته بود بسیار خوش شانس است که همسر ایده آلش را یافته و احساس خوشبختی می کند. جنت جکسون هم اخیرا در یک مصاحبه اعلام کرده بود علیرغم اینکه به سن میانسالی رسیده اما این ازدواج با شکوه و موفق احساس امنیت و آرامش به او می دهد.

تصویر در دسترس نیست

13 سپاس: jaj، beh، javad1020، سوگند، نغمه، gilas، hadi04، sib، lion1360، ♥Rose♥، Kishe Mehr، ماهی، levrone

• 4 سپاس: aac198000، javad1020، Kishe Mehr، tiktik

• beh

هر چند میگن ظاهر اهمیت نداره برای انتخاب همسر ، ولی با دیدن ایشون ، من نظرم تغییر کرد ، من که سهله ، ولی اگه طرف مقابلم با این چهره میلیادر هم باشه ، نمیرن به خواستگاریش.
    2 سپاس: aac198000، Kishe Mehr

• نغمه

والا چی میشه گفت؟ 379
    1 سپاس: aac198000

• 1 سپاس: aac198000

• 1 سپاس: aac198000

• aac198000

gilas,
    شکلک شما که خیلی پر بار بود :4:

• zrnznn

میدونی واسه چی این تصمیم رو گرفته؟ چون اگر از خودش بچه بیاره رو میشه که چقدر زشت بوده و الان این زیباییی رو با عمل جراحی به دست اورده...منم بودم جاش همین تصمیم رو که عاقلانه تره میگرفتم :3:

• aac198000

نقل قول: zrnznn
    میدونی واسه چی این تصمیم رو گرفته؟ چون اگر از خودش بچه بیاره رو میشه که چقدر زشت بوده و الان این زیباییی رو با عمل جراحی به دست اورده...منم بودم جاش همین تصمیم رو که عاقلانه تره میگرفتم

:83: :39:

• نغمه

مگه عمل جراحی کرده؟ من فکر کردم که قیافه خودشه خیلی ترسناکه 404
    2 سپاس: Kishe Mehr، aac198000

• Kishe Mehr

دختره اون پسره رو طلسم کرده :4:

• ماهی

• aac198000

نقل قول: Kishe Mehr
    دختره اون پسره رو طلسم کرده