ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
aac198000
zrnznn
jaj
aac198000
از منظر دیگر میتوان گفت قدرت تبلیغات و رسانه حتی بر عقل و شعور افراد نیز غالب میشه
gilas
zrnznn
باور کنید کار به جاییی رسیده بود که نزدیک بود خودم برم بهش بگم یا شلور فاق کوتاه نپوش یا تیشرت کوتاه نپوش یا بی زحمت تشریف بببر از جلو ما برو یه جایی دیگه بشین.....بین همه معروف بود.......
من نمیدونم چه فکری میکننن این پسرا برا خودشون؟
بندری
levrone
پرهام
نمایش یا پنهان متن
با اجازه بچه مثبتgarfild
Life Dream
اولين بار كه اين تصاوير رو ميديدم فكر ميكردم اينا قسمتهايي از فيلم كمدي هستن كه عكس گرفتن!!
zrnznn,
اين خاطرات شما منو كشته
بندری,
درسته توو همين سايت تاپيكشو زده بودن توو زندانهاي امريكا اين مد شروع شده و يك جور نشون دادن چراغ سبز به بقيه بوده!!
ماهی
یه بار م.امینو برده بودم آرایشگاه ، آرایشگره همینجوری پوشیده بود .واقعا از نزدیک دیدن این صحنه خیلی حالتو به هم می زنه..بعد یه نگاه کردم دیدم ناخناشم کاملا مانیکور شده بود و یه سرویس فیروزه هم عینهو مال خودم
beh
برخی افراد در زندان های امریکا پوشیدن این نوع شلوارها را آغاز کردند زیرا آنها چاره ای نداشتند زیرا زندانی ها گاهی اوقات مجبور می شوند شلوارهایی را بپوشند که اندازه شان نیست و حق هم ندارند از کمربند استفاده کنند.
Holtek
aac198000
..
شما تو کدوم محل زندگی میکنید اینقدر با کلاسند
hadei
محسن صائب
یکی از پسرهای باجناق من همینطور لباس میپوشید . البته چون خوش هیکل بود معمولا کوه و دره اش
براش نقشه کشیدیم که هر موقع با این وضعیت نشست هر کسی یکی چیزی بندازه توی لباس زیرش. بیچاره شده بود از سنگ و میخ و سر نوشابه ....
خلاصه مجبور شد ، درست بنشینه .
نغمه
aac198000
براش نقشه کشیدیم که هر موقع با این وضعیت نشست هر کسی یکی چیزی بندازه توی لباس زیرش. بیچاره شده بود از سنگ و میخ و سر نوشابه ....
خلاصه مجبور شد ، درست بنشینه
Kishe Mehr
همینو میخواستم بگم من
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→