₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » بدون شرح....!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

بدون شرح....!!!

1994 بازدید، 24 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

19 تصویر این بخش در دسترس نیست

19 سپاس: zrnznn، jaj، gilas، بندری، levrone، پرهام، بچه مثبت، garfild، lion1360، Life Dream، ماهی، beh، Holtek، محسن صائب، نغمه، javad1020، Kishe Mehr، تنها، علیرضا

• zrnznn

به نظرم این ادم ها مشکل دارن....... :21:
    2 سپاس: aac198000، Life Dream

• 4 سپاس: aac198000، Life Dream، نغمه، Kishe Mehr

• aac198000

نقل قول: zrnznn
    به نظرم این ادم ها مشکل دارن....

از منظر دیگر میتوان گفت قدرت تبلیغات و رسانه حتی بر عقل و شعور افراد نیز غالب میشه :25:

1 سپاس: Life Dream

• 2 سپاس: aac198000، Life Dream

• zrnznn

به خدا یه پسره اس بین ورودی های ما که فکر کنم تا اونجاششششش...... :68: رو همه دختر های همکلاسیش تو این چند ترم دیدن......نمیدونم چه اعتماد به نفسی هم داره که میاد جلو ما میشینه....معمولان تو کلاسهای ما دخترا جلو میشیننن ولی این این اد میاد جلو میشینه و بدون استثنا سر همه کلاسها یه خودکاری جزوه ای چیزی از دستش باید بیفته پاییین و همه رو مستفیضضضضضضض کنه :30:
    باور کنید کار به جاییی رسیده بود که نزدیک بود خودم برم بهش بگم یا شلور فاق کوتاه نپوش یا تیشرت کوتاه نپوش یا بی زحمت تشریف بببر از جلو ما برو یه جایی دیگه بشین.....بین همه معروف بود....... :21: خدا بهش رحم کرد که دیگه با اونا کلاس بر نداشتم وگرنه حتمی میرفتم بهش میگفتم :22:

من نمیدونم چه فکری میکننن این پسرا برا خودشون؟ :21:

7 سپاس: Life Dream، aac198000، Holtek، نغمه، محسن صائب، Kishe Mehr، jaj

• بندری

من تو يه مطلبي تو نت خوندم كه ميگن بيشتر افرادي كه همچنس بازند اينطوري شلوار مي پوشن كه راحت شناخته بشن و مشتري خودشون رو پيدا كن حالا راست و دروغش رو نمي دونم :4:
    5 سپاس: Life Dream، aac198000، نغمه، محسن صائب، jaj

• levrone

2 سپاس: Life Dream، aac198000

• پرهام

تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متنبا اجازه بچه مثبت :51:

5 سپاس: بچه مثبت، Life Dream، aac198000، نغمه، Kishe Mehr

• garfild

واقعا یعنی چی؟؟؟؟؟؟
    :21:

2 سپاس: Life Dream، aac198000

• Life Dream

aac198000,
    اولين بار كه اين تصاوير رو ميديدم فكر ميكردم اينا قسمتهايي از فيلم كمدي هستن كه عكس گرفتن!! :bahone:
    zrnznn,
    اين خاطرات شما منو كشته :23:
    بندری,
    درسته توو همين سايت تاپيكشو زده بودن توو زندانهاي امريكا اين مد شروع شده و يك جور نشون دادن چراغ سبز به بقيه بوده!! :88:

4 سپاس: aac198000، Holtek، Kishe Mehr، zrnznn

• ماهی

واقعا نفرت انگیزه.. :30:
    یه بار م.امینو برده بودم آرایشگاه ، آرایشگره همینجوری پوشیده بود .واقعا از نزدیک دیدن این صحنه خیلی حالتو به هم می زنه..بعد یه نگاه کردم دیدم ناخناشم کاملا مانیکور شده بود و یه سرویس فیروزه هم عینهو مال خودم :83: دستش بود...حالم بد شده بود :88:

5 سپاس: aac198000، Holtek، محسن صائب، نغمه، zrnznn

• beh

تصویر در دسترس نیست

برخی افراد در زندان های امریکا پوشیدن این نوع شلوارها را آغاز کردند زیرا آنها چاره ای نداشتند زیرا زندانی ها گاهی اوقات مجبور می شوند شلوارهایی را بپوشند که اندازه شان نیست و حق هم ندارند از کمربند استفاده کنند.

2 سپاس: aac198000، Kishe Mehr

• Holtek

يبار امتحان كنيم ببينيم چه احساسي بهمون دست ميده :bahone:
    1 سپاس: aac198000

• aac198000

نقل قول: Holtek
    يبار امتحان كنيم ببينيم چه احساسي بهمون دست ميده

..

:23: :23:

نقل قول: beh
    برخی افراد در زندان های امریکا پوشیدن این نوع شلوارها را آغاز کردند زیرا آنها چاره ای نداشتند زیرا زندانی ها گاهی اوقات مجبور می شوند شلوارهایی را بپوشند که اندازه شان نیست و حق هم ندارند از کمربند استفاده کنند.

:99:

نقل قول: ماهی
    یه بار م.امینو برده بودم آرایشگاه ، آرایشگره همینجوری پوشیده بود .واقعا از نزدیک دیدن این صحنه خیلی حالتو به هم می زنه..بعد یه نگاه کردم دیدم ناخناشم کاملا مانیکور شده بود و یه سرویس فیروزه هم عینهو مال خودم دستش بود...حالم بد شده بود

شما تو کدوم محل زندگی میکنید اینقدر با کلاسند
    :4:

2 سپاس: Holtek، ماهی

• hadei

یسری خیال میکنن این یعنی کلاس ولی واقعن زشته

• محسن صائب

نقل قول: zrnznn
    به خدا یه پسره اس بین ورودی های ما که فکر کنم تا اونجاششششش...... رو همه دختر های همکلاسیش تو این چند ترم دیدن......نمیدونم چه اعتماد به نفسی هم داره که میاد جلو ما میشینه....معمولان تو کلاسهای ما دخترا جلو میشیننن ولی این این اد میاد جلو میشینه و بدون استثنا سر همه کلاسها یه خودکا

یکی از پسرهای باجناق من همینطور لباس میپوشید . البته چون خوش هیکل بود معمولا کوه و دره اش :83: قابل مشاهده بود . چند باری بهش گفتم اقا جان این باسن پر مو رو بیرون میاندازی ، چه فکری میکنی ولی به خرجش نرفت
    براش نقشه کشیدیم که هر موقع با این وضعیت نشست هر کسی یکی چیزی بندازه توی لباس زیرش. بیچاره شده بود از سنگ و میخ و سر نوشابه .... :83:
    خلاصه مجبور شد ، درست بنشینه . :4:

5 سپاس: aac198000، Kishe Mehr، zrnznn، نغمه، تنها

• نغمه

من هر وقت این مدلی ها رو میبینم به جای اونا سکته میکنم که الان شلوار از پاشون میافته

299 حال آدمو بهم میزنند :88:

2 سپاس: aac198000، Kishe Mehr

• aac198000

نقل قول: محسن صائب
    یکی از پسرهای باجناق من همینطور لباس میپوشید . البته چون خوش هیکل بود معمولا کوه و دره اش قابل مشاهده بود . چند باری بهش گفتم اقا جان این باسن پر مو رو بیرون میاندازی ، چه فکری میکنی ولی به خرجش نرفت
    براش نقشه کشیدیم که هر موقع با این وضعیت نشست هر کسی یکی چیزی بندازه توی لباس زیرش. بیچاره شده بود از سنگ و میخ و سر نوشابه ....
    خلاصه مجبور شد ، درست بنشینه

:23:

1 سپاس: نغمه

• Kishe Mehr

راستش توی هیچ کتابی ننوشته شده که لیلی عاشق اونجا پر پشم پسرا میشن :4:

نقل قول: Life Dream
    درسته توو همين سايت تاپيكشو زده بودن توو زندانهاي امريكا اين مد شروع شده و يك جور نشون دادن چراغ سبز به بقيه بوده!!

همینو میخواستم بگم من :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: