₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » بدترین شغل ها...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

بدترین شغل ها...

3258 بازدید، 12 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

سعی کنید همیشه از شغل خودتون راضی باشید!

46 تصویر این بخش در دسترس نیست

11 سپاس: ماهی، Holtek، hadi04، محسن صائب، Kishe Mehr، نغمه، javad1020، بندری، jaj، پرهام، tiktik

• ماهی

آخه چرا دارن زیر بغل بو می کنن؟ :20: :30: 299
    2 سپاس: ♥Rose♥، tiktik

• beh

نقل قول: ماهی
    آخه چرا دارن زیر بغل بو می کنن؟

داورهای بو معمولا در صنایع مختلف مشغول به کار می‌شوند. برای مثال برخی از داورهای بو برای کارخانه‌های ‌تولید‌کننده بو زداهای زیر بغل (دئودورانت‌های زیر بغل) کار می‌کنند و از جمله وظایف آنها این است که زیر بغل افرادی که دئودورانت‌های مختلف را استفاده کرده‌اند، ببویند.

3 سپاس: محسن صائب، ماهی، ♥Rose♥

• beh

یه شغل دیگه ای هست به نام تلقیح مصنوعی گاو
    که واقعا حال به هم زنه ، چرا که باید طرف دستش رو بکنه در ماتحت خانم گاو تا بازو ( در حالیکه سرش هم نزدیک همون مجاری قرار داره ، چرا که باید با دست دیگه ش ، سرنگ حاوی اسپرم رو از مجاری دیگه ی گاو وارد کنه برای تزریق )
    اما شغل پر درآمدیه ، به تصاویر کارتونی این کار که از سایت دامپزشکی گرفته شده نگاه کنید
    تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

6 سپاس: محسن صائب، بندری، jaj، ماهی، ♥Rose♥، تنها

• Holtek

توي بعضي از شغلها بايد جنسيت ها رعايت بشه تا طرف از شغلش لذت ببره مثل از پايين چهارمي :bahone:
    2 سپاس: hadi04، ♥Rose♥

• hadi04

اوه خدای من :30:
    نقل قول: Holtek
    توي بعضي از شغلها بايد جنسيت ها رعايت بشه تا طرف از شغلش لذت ببره مثل از پايين چهارمي

شصت در صد شصت در صد :23:

1 سپاس: ♥Rose♥

• محسن صائب

اون برف خیلی به دلم نشست .
    پارسال یک برف نیم متری مشهد اومد . خیلی حال داد

• Kishe Mehr

بعد هی کاکو هادی بگه من عسلویه نمیمونم :4:
    نمایش یا پنهان متنحالا کاکو هادی میاد میگه من حاضرم کارهای جنسیت پذیر رو انجام بدم ولی یک ثانیه هم اینجا نمونم :23:

• 1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

نقل قول: beh
    اید طرف دستش رو بکنه در ماتحت خانم گاو تا بازو ( در حالیکه سرش هم نزدیک همون مجاری قرار داره ، چرا که باید با دست دیگه ش ، سرنگ حاوی اسپرم رو از مجاری دیگه ی گاو وارد کنه برای تزریق )

ممنون دوست گرامی :46:
    بیچاره خانم گاو
    :17:

• 1 سپاس: ♥Rose♥
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: