ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بندری
▧ تصویر در دسترس نیست
مسئول تست کردن شرابهای يک شرابسازی میميرد، مدير کارخانه شرابسازی دنبال يک مسئول تست ديگر میگردد تا استخدام کند. از اين رو آگهي ميدهد.
يک فرد مست با لباس ژنده و پاره برای گرفتن شغل درخواست میدهد.
مدير کارخانه فکر می کند اين مناسب كار نيست و بايد او را رد کند.
او را تست می کنند.
به او يک گيلاس شراب میدهند و میخواهند که آنرا تست کند، آن مرد آزمايش میکند و میگويد: شراب قرمز، مسکات، سه ساله، و در بخش شمالی تپه رشد کرده و در ظرف فلزی عمل آمده است.
مدير شرابسازی میگويد درست است. يك تست ديگر.
گيلاس ديگری به او میدهند: اين يکی شراب قرمز کابرنه هشت ساله و در بخش جنوبی تپه رشد کرده و در چليک چوبی عمل آمده است.
درست است.
مدير موسسه که متعجب شده است با چشمکی به منشی پيشنهادی میکند. او يک گيلاس ادرار می آورد.
فرد الکلی آنرا آزمايش میکند و میگويد: بلوند، 26 ساله، سه ماهه حامله است و اگر کار را به من ندهيد نام پدر بچه را هم خواهم گفت!!!
hadi04
بیسیار بیسیار تیکراری بود خدایی بارها خوندمش ولی خیلی باحاله هر بار میخونم کلی میخندم
Kishe Mehr
hadi04,
خو چوک بندر چون دیده بیسیار میخندی و بیسیار باحاله مجدد گذاشتتشا
بندری
jaj
zrnznn
اصلان تکراری نبود من تا به حال نشنیده بودم ...اگر خونده یا شنیده بودم هم فراموش کردم برا تجدید شنیدن و خوندن خوب موقعی بود
نغمه
beh
ولی جدای تکراری بودن
بعضی تکرارها ارزش شنیدن مجدد رو داره
اما با اجازه باید بگم که خیلی قدیمیه
♥Rose♥
عجب الکلیِ حرفه ای بوده ها !
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→