فروردین………من لیس زدم اردیبهشت………من فشردم خرداد………من دوست داشتم تیر………من صیغه کردم مرداد………من بوس کردم شهریور………من خوشحال کردم مهر………من شارژ کردم آبان………من راضی کردم آذر………من سوار کردم دی………من ترکوندم بهمن………من بغل کردم اسفند………من زدم _________________________________________ شماره روز به دنیا اومدنتون رو انتخاب کنید
۱٫ یک شیلنگ رو ۲٫ یک بز رو ۳٫ یک مسافر رو ۴٫ همسایمون رو ۵٫ معلم جغرافیم رو ۶٫ یک میل گاردان رو ۷٫ یک تسبیح رو ۸٫ ادکلنمو ۹٫ سر سیلندر ۱۰٫ پوشک بچه ی حسن آقا رو ۱۱٫ یک بیخانمان رو ۱۲٫ یک نینجا رو ۱۳٫ یک هویج رو ۱۴٫ یک سی پی یو دو هسته ای رو ۱۵٫ یک چاقو رو ۱۶٫ یک گانگستر رو ۱۷٫ یک غواص رو ۱۸٫ یک فالگیر زن رو ۱۹٫ یک پرس سیراب شیردون رو ۲۰٫ یک قاطر رو ۲۱٫ دامادمون رو ۲۲٫ کریستین رونالدو رو ۲۳٫ یک بازنشسته ی زالو صفت رو ۲۴٫ یک آزادیخواه رو ۲۵٫ عروسمون رو ۲۶٫ کارمندمو ۲۷٫ یک ته تغاری رو ۲۸٫ یک چشم چرون رو ۲۹٫ یک خدا ترسو ۳۰٫ یک زید باز رو ۳۱٫ یک معلول رو _______________________________________________ رنگ پیرهن خودتون كه الان تنتونه رو انتخاب كنين
قرمز……… به خاطر اینکه زیر شلواریم قرمز و پاره است سبز……… به خاطر اینکه عمم لنگش کوتاست مشکی……… به خاطر اینکه من یه نینجام آبی……… به خاطر اینکه نمیتونم خودمو کنترل کنم زرد……… به خاطر اینکه این یه شعاره سفید……… به خاطر اینکه من زیبا هستم و هر کاری بخوام میکنم بنفش……… به خاطر اینکه من به موسیقی علاقه مند می باشم نارنجی……… به خاطر اینکه خانوادم فکر میکنن من یه احمق به تمام معنا هستم قهوه ای……… به خاطر اینکه من یک پرنده هستم صورتی……… به خاطر اینکه من عقده ای شدم طوسی……… به خاطر اینکه داییم بعضی وقتها صورتی میشه کرمی……… به خاطر اینکه میگن یه مو از خرس کندن غنیمته رنگ تیره ……… به خاط اینکه من تو المپیک نماد یک انسان انگل بودم رنگ روشن ……… به خاطر اینکه بابام میگه زور تو بازوست هیچ کدام……… به خاطر اینکه من مایه هیبت هستم __________________________________________________ _ حالا جملات را در کنار هم قرار بده و توی نظرات بذار تا لحظه ای خنده بر لبت بنشیند . . . . وای خدا مردم از خنده میدونید جمله من چی شد؟!!!!! نمایش یا پنهان متنمن راضی کردم،یک سی پی یو دو هسته ای رو، به خاطر اینکه زیر شلواریم قرمز و پاره است
یعنی از الان میخوای بگی 14 ابان تولدته برات هدیه بگیریم
اولان: گفتم برا من از اون شکلک نزار این بار هزار و یکیم...: دومان: من که از خیلی وقت پیش اینو اعلام کردم که فرصت خرید یه هدیه عالی و یه سوپرایز رو داشته باشیددددددددد سومان: باز که از اون شکلک استفاده کردی؟
من شارژ کردم یک قاطر رو به خاطر اینکه بابام میگه زور تو بازوست خدا خفت نکنه نجمه این چیه گذاشتی؟ البته الان سرکارم که بابام اینجوری میگه ولی برم خونه جمله ام تغییر میکنه اینطوری میشه من شارژ کردم یک قاطر رو به خاطر اینکه من زیبا هستم و هر کاری بخوام میکنم البته همین سر کار بمونم بهتره ظاهرا چون زیبایی ربطی به شارژ قاطر نداره
zrnznn
فروردین………من لیس زدم
اردیبهشت………من فشردم
خرداد………من دوست داشتم
تیر………من صیغه کردم
مرداد………من بوس کردم
شهریور………من خوشحال کردم
مهر………من شارژ کردم
آبان………من راضی کردم
آذر………من سوار کردم
دی………من ترکوندم
بهمن………من بغل کردم
اسفند………من زدم
۳٫ یک مسافر رو
۴٫ همسایمون رو
۵٫ معلم جغرافیم رو
۶٫ یک میل گاردان رو
۷٫ یک تسبیح رو
۸٫ ادکلنمو
۹٫ سر سیلندر
۱۰٫ پوشک بچه ی حسن آقا رو
۱۱٫ یک بیخانمان رو
۱۲٫ یک نینجا رو
۱۳٫ یک هویج رو
۱۴٫ یک سی پی یو دو هسته ای رو
۱۵٫ یک چاقو رو
۱۶٫ یک گانگستر رو
۱۷٫ یک غواص رو
۱۸٫ یک فالگیر زن رو
۱۹٫ یک پرس سیراب شیردون رو
۲۰٫ یک قاطر رو
۲۱٫ دامادمون رو
۲۲٫ کریستین رونالدو رو
۲۳٫ یک بازنشسته ی زالو صفت رو
۲۴٫ یک آزادیخواه رو
۲۵٫ عروسمون رو
۲۶٫ کارمندمو
۲۷٫ یک ته تغاری رو
۲۸٫ یک چشم چرون رو
۲۹٫ یک خدا ترسو
۳۰٫ یک زید باز رو
۳۱٫ یک معلول رو
مشکی……… به خاطر اینکه من یه نینجام
آبی……… به خاطر اینکه نمیتونم خودمو کنترل کنم
زرد……… به خاطر اینکه این یه شعاره
سفید……… به خاطر اینکه من زیبا هستم و هر کاری بخوام میکنم
بنفش……… به خاطر اینکه من به موسیقی علاقه مند می باشم
نارنجی……… به خاطر اینکه خانوادم فکر میکنن من یه احمق به تمام معنا هستم
قهوه ای……… به خاطر اینکه من یک پرنده هستم
صورتی……… به خاطر اینکه من عقده ای شدم
طوسی……… به خاطر اینکه داییم بعضی وقتها صورتی میشه
کرمی……… به خاطر اینکه میگن یه مو از خرس کندن غنیمته
رنگ تیره ……… به خاط اینکه من تو المپیک نماد یک انسان انگل بودم
رنگ روشن ……… به خاطر اینکه بابام میگه زور تو بازوست
هیچ کدام……… به خاطر اینکه من مایه هیبت هستم
__________________________________________________ _
حالا جملات را در کنار هم قرار بده و توی نظرات بذار تا لحظه ای خنده بر لبت بنشیند .
.
.
.
وای خدا مردم از خنده
نمایش یا پنهان متن
من راضی کردم،یک سی پی یو دو هسته ای رو، به خاطر اینکه زیر شلواریم قرمز و پاره استjaj
zrnznn
اولان: گفتم برا من از اون شکلک نزار این بار هزار و یکیم...:
دومان: من که از خیلی وقت پیش اینو اعلام کردم که فرصت خرید یه هدیه عالی و یه سوپرایز رو داشته باشیددددددددد
سومان: باز که از اون شکلک استفاده کردی؟
.
.
.
به خدا فقط پیراهنم قرمزه
نخبه
…من بغل کردم همسایمون رو به خاطر اینکه نمیتونم خودمو کنترل کنم
mz56mz
zrnznn
mz56mz,
بندری
beh
ماهی
من غلط کردم
به خدا دروغ میگه
نمایش یا پنهان متن
ماهی
hadi04
خدا خفت نکنه نجمه این چیه گذاشتی؟ البته الان سرکارم که بابام اینجوری میگه ولی برم خونه جمله ام تغییر میکنه اینطوری میشه
من شارژ کردم یک قاطر رو به خاطر اینکه من زیبا هستم و هر کاری بخوام میکنم
♥Rose♥
تنها
این چیه آخه؟؟؟؟
zrnznn
عزیزم هم شما هم شیرین جون که کنترلشو از دست داده.....
aac198000
تیر………من صیغه کردم
صورتی……… به خاطر اینکه من عقده ای شدم
طوسی……… به خاطر اینکه داییم بعضی وقتها صورتی میشه
Kishe Mehr
مگس
garfild
نغمه
خوب با اون بی خانمان احساس همدردی کردم دیگه
نمایش یا پنهان متن
تکلیف اینکه تی شرتم سفیده و گلهای قرمز داره چیهjaj
آخرین ورود: