ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
صحنه های وحشتناکی از تسونامی ژاپن
علیرضا
این زمینلرزه خسارات بسیار زیادی شامل تخریب شدید جادهها و راهآهن و ایجاد آتشسوزی در برخی مناطق را بر ژاپن وارد کردهاست. در حدود ۴.۴ میلیون خانوار در شمال شرقی ژاپن بدون برق و ۱.۴ میلیون نفر بدون آب ماندهاند. تعدادی از ژنراتورها الکتریکی از کار افتادهاند و حداقل سه راکتور هستهای در پی انباشته شدن گاز هیدروژن منفجر شدهاند.
تمام مناطق در شعاع ۲۰ کیلومتری نیروگاه هستهای شماره یک فوکوشیما و ده کیلومتری نیروگاه هستهای شماره دو فوکوشیما که متعلق به شرکت برق توکیو هستند تخلیه شدهاست. ارزیابیهای اولیه توسط مرکز بینالمللی ایر بیمه محلهای تخریب شده را تنها ۱۴،۵ تا ۳۴،۶ بیلیون دلار برآورد کرد. بانک مرکزی ژاپن در تاریخ ۱۴ مارس ۲۰۱۱ مبلغ ۱۸۳ بیلیون دلار را برای عادیسازی وضعیت بازار به سیستم بانکی این کشور تزریق کردهاست.
شدت زلزله در استان میاگی ۷ درجه در مقیاس شیندو، استان فوکوشیما، استان ایباراکی، استان توچیگی ۶ درجهٔ قوی، استان سایتاما، استان چیبا، استان ایواته و استان گونما ۶ درجهٔ ضعیف و در توکیو ۵ درجهٔ قوی بوده است. بعد از وقوع زمینلرزه به مدت چندین ساعت تمامی پروازها از فرودگاه بینالمللی ناریتا و فرودگاه هانهدا متوقف شد.
برآوردها نشان میدهد زمینلرزه توهوکو قویترین زمینلرزه در ژاپن و پنجمین در جهان از زمان آغاز ثبت شدت زلزلهها از ۱۹۰۰ میلادی عنوان شدهاست. نائوتو کان، نخست وزیر ژاپن اعلام کرد:« پس از پایان جنگ جهانی دوم در طی ۶۵ سال گذشته این بدترین و سختترین بحران ژاپن است.»
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
توجه: صدای ویدئوها بسیار پایین است. لطفا ولوم را بالا ببرید و دور از کودکان و افرادی که ناراحتی قلبی دارند این ویدئو ها را (مخصوصا ویدئوی دوم) مشاهده نمایید.
نسخه موبایل
دانلود
ویدئوی دوم
نسخه موبایل
دانلود
hadi04
zrnznn
سکته کردممممممممممممممممممممممممممم
.
.
.
آخه این چه حرکتی بوددددددددددددددد؟
.
.
.
تو رو به خدا شما با صدای بلند گوش ندید....
به خدا هنو قلبم داره میزنه
hadi04
نمایش یا پنهان متن
به خدا میخواستم بگما ولی خوب گفتم نگم تا تاپیک علیرضا به نتیجه برسه که به حمدالله حاصل شدzrnznn
مطمئنی که دیدی ولی نخواستی بگید؟
من اولی رو کامل ندیدم، دیدم دومیه زودی لود شد گفتم اونو اول ببینم و تازه داشتم میرفتم تو حس اینکه اَاَاَ...الانه که کشیته هم بره تو افق محو بشه ...که دیگه چیزی رو که نبایستی ببینم رو دیدم
علیرضا
zrnznn
دیدید ما برا نوشتن فارسی از سمت راست شروع میکنیم به چپ! ولی برا انگلیسی از چپ میریم به راست! یادتونه که اولین بار که اینو فهمیدید چه حسی داشتید؟؟؟؟؟
الان من هم همین حس رو دارم.....میدونید واسه چی؟
آخه تازه کشفیدم که اون کلیپ موبایلها اون قسمت نواره که لود میشه برعکسیه....و برام جالب شد...یعنی بجای دقت به کلیپه به نواره که داره برعکس پر رنگ میشه همش نیگاه میکنم
نمایش یا پنهان متن
نکنه چون کلیپ خارجکیه باز مثل نوشتناشون برعکسی شروع و خاتمه پیدا میکنه؟!پرهام
hadi04
اول دومی رو دیدم بعدش دوم اولی رو دیدم
♥Rose♥
lion1360
بابک
این یه تست اتمی زیر دریا بود و دلائل دیگری ، لطفأ به ویدئوی دومی خوب نگاه کنید انوقت متوجه میشید ، اینقدر گردن خدا نندازید .
هاچو هاچو
مگس
علیرضا
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→