البته منباب تاپیک ّ پارسال "روز بزرگداشت دو شیرازی ..." گفتما ولی خو تولد من با کی یی روزه حالو؟
نقل قول: hadi04
اِوا قربونت جیگر طلا
کاکو وختی حف میزنی یه جوری حف بزنننننننننننن که رژ لبت خرا نش ِ
منم میخوام از فردا بنویسم فقط 365 روز دیگه مونده
نه کاکو باید بنویسی یک روز گذشت. دو روز گذشت و... اینجوری هم قشنگه هم حال اون خانم مهندس گرفته میشه
له شدم قناری میدونی چقدر وقته نیومدم شیراز خیلی خسته شدم این دفعه ایشاللو همین روزا دارم میام به خونمون دیدن مجیه مهربونمون
هاااااااااااااا قربون کاکو گلو مهربونو بوای دویی یاسی گلو اتفاقا باور کن نزدیک به دو سه هفته است هی میخواستم بهت بگم کاکو محمود میخواد بیاد باور کن یا یادم میرفت یا سروم شولوغ بود
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
البته منباب تاپیک ّ پارسال "روز بزرگداشت دو شیرازی ..." گفتما ولی خو تولد من با کی یی روزه حالو؟
نقل قول: Kishe Mehr
اِحا اثلا حواثم نحود
نه کاکو باید بنویسی یک روز گذشت. دو روز گذشت و...
نه عامو مونده بیتره ها
اینجوری هم قشنگه هم حال اون خانم مهندس گرفته میشه
البته من با حالو پذیرایی خانوم مهندس کاری ندارما ولی خووو حالو که میگی بیتره خووو همینطوری مینویسم
هاااااااااااااا قربون کاکو گلو مهربونو بوای دویی یاسی گلو اتفاقا باور کن نزدیک به دو سه هفته است هی میخواستم بهت بگم کاکو محمود میخواد بیاد باور کن یا یادم میرفت یا سروم شولوغ بود
البته قبلانا تیلیفونی با هم گپ و گفت کرده بودیم میدونستم عید میادش سفت تشنه ی دیدارتونم قناری ها
نقل قول: zrnznn
بابای یاسی تا حالا کادو چی گیرت اومده؟
هیچی به خدا فاطمه یه ساعت مچی گرفته واسم که البته من اصلا اهل ساعت به دستم بستن نیستم ولی خوب دستش درد نکنه یاس بابایی هم واسم سه چرخه خریده البته چون من بلد نیستم سوار بشم دارم یادش میدم خودش سوار شه قربونش برم من
اِحا اثلا حواثم نحود
نه عامو مونده بیتره ها
البته من با حالو پذیرایی خانوم مهندس کاری ندارما ولی خووو حالو که میگی بیتره خووو همینطوری مینویسم
البته قبلانا تیلیفونی با هم گپ و گفت کرده بودیم میدونستم عید میادش سفت تشنه ی دیدارتونم قناری ها
نقل قول: zrnznn
بابای یاسی تا حالا کادو چی گیرت اومده؟
هیچی به خدا فاطمه یه ساعت مچی گرفته واسم که البته من اصلا اهل ساعت به دستم بستن نیستم ولی خوب دستش درد نکنه هم خوشکله هم گرون قیمته بیچاره نصف حقوقشو داده بود ساعت مچی یاس بابایی هم واسم سه چرخه خریده البته چون من بلد نیستم سوار بشم دارم یادش میدم خودش سوار شه قربونش برم من
Oh oh oh Tavalod Unam bi man ▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستBaba ▧ تصویر در دسترس نیست Tavalodet mobarak Arsam jan ▧ 5 تصویر این بخش در دسترس نیستBa arezuye behtarinha baraye shoma ▧ تصویر در دسترس نیست
Migam in tarikhesh male papaleha Man alan didama Gij shodam ▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستJaryan chiye Baz bideghati kardam!!! ▧ تصویر در دسترس نیست Sory age eshtebah kardam S o r y midam ▧ تصویر در دسترس نیست
♥Rose♥
و بهار روی هر شاخه کنار هر برگ شمع روشن کرده است
hadi04
ممنون دخملکم از اینکه با دوستانی چون شما در اینجا آشنا شدم واقعا خوش حالم
Kishe Mehr
البته منباب تاپیک ّ پارسال "روز بزرگداشت دو شیرازی ..." گفتما
هاااااااااااااا قربون کاکو گلو مهربونو بوای دویی یاسی گلو
zrnznn
zrnznn
ای روزگارررررر یک حالی ازش بگیر که ............هییییییییییی
نمایش یا پنهان متن
آقا کیش مهررررررررررgarfild
بچه مثبت
تولدت مبارک آرسام جان
خیلی بیستی
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
hadi04
اِحا اثلا حواثم نحود
نه عامو مونده بیتره ها
هیچی به خدا فاطمه یه ساعت مچی گرفته واسم که البته من اصلا اهل ساعت به دستم بستن نیستم ولی خوب دستش درد نکنه یاس بابایی هم واسم سه چرخه خریده البته چون من بلد نیستم سوار بشم دارم یادش میدم خودش سوار شه قربونش برم من
ممنون داش مرتضی
قربونت داش امین
البته ما همیشه یکی دو نمره از شما کمتریم گلووووو
hadi04
اِحا اثلا حواثم نحود
نه عامو مونده بیتره ها
هیچی به خدا فاطمه یه ساعت مچی گرفته واسم که البته من اصلا اهل ساعت به دستم بستن نیستم ولی خوب دستش درد نکنه هم خوشکله هم گرون قیمته بیچاره نصف حقوقشو داده بود ساعت مچی یاس بابایی هم واسم سه چرخه خریده البته چون من بلد نیستم سوار بشم دارم یادش میدم خودش سوار شه قربونش برم من
ممنون داش مرتضی
قربونت داش امین
البته ما همیشه یکی دو نمره از شما کمتریم گلووووو
نخبه
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
hadi04
ممنون شوکولات (آبجی کاکائو میشه شوکولات)
نغمه
کاشکی که صد ساله شی نه صدو بیست ساله شی نه صد و بیست سال کمه همیشه زنده باشیییی
hadi04
ممنون ایشالا با شما و درکنار شما و دوستان چون من تنهایی رو دوست ندارم نخ سوزن توی سایت
دلشاد
تولدت مبارک
hadi04
چرا اینقده دیر اومدی الان دیگه دندونهامم در اومده دارم راه میفتم میخوان برام کفش جغ جغه ای بخرن
نمایش یا پنهان متن
دشمنت شرمنده داداش بهروز ممنون بابت تبریکت من همیشه شرمنده مرام و معرفتت بودم قناریzrnznn
hadi04
چقدر روزها زود میگذرن!!!
یادش بخیر
الان دیگه سی سالگی رو باید بزنم ولی ولش کن همین باشه سال به سال چک کنیم
ممنون از تبریکت نجمه جان
تو فوق العاده ای
Aramesh
Tavalod
Unam bi man
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستBaba
▧ تصویر در دسترس نیست
Tavalodet mobarak Arsam jan