₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » پسران امروز چه دخترانی را برای ازدواج می پسندند؟ سلیقه مردان امروزی چی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » پسران امروز چه دخترانی را برای ازدواج می پسندند؟ سلیقه مردان امروزی چی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

پسران امروز چه دخترانی را برای ازدواج می پسندند؟ سلیقه مردان امروزی چی

3790 بازدید، 12 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

تصویر در دسترس نیست

تغییرمعیارهای ازدواج مردان در 70سال گذشته

اگر تا 70-80 سال قبل زنان منطقی و قابل اعتماد برای مردان جذاب بودند، مردان امروزی زن های عاشق پیشه و تحصیل کرده را ترجیح می دهند. زنانی اجتماعی و باهوش که چشم انداز اقتصادی خوبی هم دارند.

محققان دو دانشگاه آیووا و پیتزبورگ چند سال قبل یک مطالعه طولی انجام دادند که 18 معیار ازدواج را در میان مردان می سنجید. این مطالعه در طول 7 دهه سلیقه مردان امریکایی را بررسی کرده بود و از آنها خواسته بود درجه اهمیت معیارها را مشخص کنند. این معیارها شامل عشق و جذابیت، قابل اعتماد بودن، بلوغ عاطفی، هوش و تحصیلات، دلنشین بودن، اجتماعی بودن، ظاهر خوب، سلامتی، خانه داری و علاقه به بچه، همت و اراده، چشم انداز اقتصادی خوب، زمینه تحصیلی مشترک، جایگاه اجتماعی مطلوب، نظافت و پاکیزگی، کدبانوگری، عفت، تشابه دینی و تشابه دیدگاه سیاسی بود.

4 تصویر این بخش در دسترس نیست

سلیقه مردان امروزی چیست؟

نتایج تحقیقاتی که منتشر شده نشان می دهد 7معیار اولیه مردان برای انتخاب همسر این‌ها هستند: عشق و جاذبه متقابل، قابل اعتماد بودن، ثبات و بلوغ عاطفی، هوش و تحصیلات، دلنشین(مهربان) بودن، اجتماعی بودن و سلامتی.

اما این در حالی است که طبقه بندی معیارهای ازدواج برای مردان 7دهه قبل به این ترتیب بود: قابل اعتماد بودن، ثبات و بلوغ عاطفی، دلنشین (مهربان) بودن، جذابیت متقابل و عشق، سلامتی، خانه داری و بچه داری و نظافت.

معیارهایی که از سکه افتادند

نتیجه تحقیقاتی که انجام شد نشان می داد که سلیقه مردها در طول 7 دهه برای انتخاب همسر تغییر چشمگیری داشته است. در این سال ها هوش و تحصیلات بیشتر از تمام معیارها اهمیت پیدا کرده و از جایگاه 11 به چهارم رسیده است. بعد از آن، رفتار اجتماعی مطلوب و زیبایی ظاهری معیارهایی بودند که مردان امروزی نسبت به مردان 70 سال قبل بیشتر برای آن اهمیت قایل اند. این دو معیار در این سال ها هر کدام 6پله صعود داشته اند. عشق و جاذبه هم از رتبه 4در 70 سال قبل به رتبه اول در سال های اخیر رسیده. :37:

4 تصویر این بخش در دسترس نیست

به جز این ها، چشم انداز اقتصادی مطلوب هم مورد توجه مردها بوده و 5پله صعود داشته است.

اما در بین معیارهایی که از درجه اعتبار ساقط شده اند، عفت و پاکدامنی بیشترین سقوط را داشته است. به نظر می رسد مردان امروزی امریکا برخلاف اجدادشان حساسیت چندانی روی عفیف بودن همسرانشان ندارند چرا که در تحقیقات اخیر این معیار از جایگاه دهم به جایگاه هجدهم رسیده است. کدبانوگری هم دیگر معیار مردان برای ازدواج نیست و با 5پله سقوط از رتبه 8 به رتبه 13 جدول تنزل پیدا کرده. درست مثل علاقمندی به بچه داری و خانه داری و نظافت که هر کدام که 3و 4پله سقوط داشته اند. :2:

غیر از این ها، بقیه معیارها تغییر چندانی نکرده اند. برای مردان امروزی هنوز زنان قابل اعتماد و پخته گزینه های ازدواج هستند و همت و اراده زن به اندازه گذشته اهمیت دارد.

9 سپاس: بندری، ♥Rose♥، نغمه، gilas، سوگند، هاچو هاچو، garfild، Kishe Mehr، mahsa joon

• 1 سپاس: aac198000

• ♥Rose♥

نقل قول: aac198000
    یک مطالعه طولی انجام دادند

عرضی ش چطوری بوده ! :bahone:
    عفت و پاکدامنی بیشترین سقوط را داشته است.

آره واقعاً دیگه خیلی خیلی کم به این موضوع اهمیت میدن متأسفانه :87:

2 سپاس: aac198000، Kishe Mehr

• aac198000

نقل قول: ♥Rose♥
    عفت و پاکدامنی بیشترین سقوط را داشته است.

آره واقعاً دیگه خیلی خیلی کم به این موضوع اهمیت میدن متأسفانه

از اون طرف آمار طلاق نیز دیدنیه :2:

1 سپاس: ♥Rose♥

• هاچو هاچو

من فقط وقت کردم عکساشو ببینم :68: میام میخونم بعدا...
    2 سپاس: نغمه، aac198000

• Kishe Mehr

جوامع به کدامین سو میروند!:2:
    نقل قول: ♥Rose♥
    عرضی ش چطوری بوده !

همانطور که در متن هم گفته شده است " این مطالعه در طول 7 دهه" انجام شده؛ مطالعات/تحقیقات یا بصورت طولی ( در طول چند سال/دهه و.. ) یا بصورت عرضی ( در مدت زمان بسیار کوتاه ) انجام میشه. تفاوتش هم در اینه که در مطالعه ی طولی مقایسه ی رفتار افراد ( که معمولا تعداد افراد کم هستند ) در طول چندین سال بررسی میشه ولی در مطالعه ی عرضی ( که معمولا تعداد افراد زیاد هستند ) مقایسه با نمونه ها انجام میشه. که البته بسته به نوع و روش مطالعه از هر کدام از این دو استفاده میشه. امیدوارم منظور رو تونسته باشم رسونده باشم :24:

2 سپاس: aac198000، ♥Rose♥

• aac198000

نقل قول: هاچو هاچو
    من فقط وقت کردم عکساشو ببینم

این صداقتت من را کشته :4:

نقل قول: Kishe Mehr
    همانطور که در متن هم گفته شده است " این مطالعه در طول 7 دهه" انجام شده؛ مطالعات/تحقیقات یا بصورت طولی ( در طول چند سال/دهه و.. ) یا بصورت عرضی ( در مدت زمان بسیار کوتاه ) انجام میشه. تفاوتش هم در اینه که در مطالعه ی طولی مقایسه ی رفتار افراد ( که معمولا تعداد افراد کم هستند ) در طول چندین سال بررسی میشه ولی در مطالعه ی عرضی ( که معمولا تعداد افراد زیاد هستند ) مقایسه با نمونه ها انجام میشه. که البته بسته به نوع و روش مطالعه از هر کدام از این دو استفاده میشه. امیدوارم منظور رو تونسته باشم رسونده باشم

:25: عالی بیان کردید :84:

2 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو

• هاچو هاچو

این صداقتت من را کشته :4:

خیلی هم صادق نبودم آخه گفتم بعدا میام میخونم ولی نیومدم :9:

• mahsa joon

والا من كه به هيچ پسري اعتماد ندارم.

:43:

• ماهی

تعریف نجابت برای آقایون فرق کرده دیگه :3:
پاسخ سریع   پاسخ