₪ انجمن بوف بوفی ₪ » گردشگری » ساحـل شیـشه ای شگفت انگیـز در کالیـفرنیا
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » گردشگری » ساحـل شیـشه ای شگفت انگیـز در کالیـفرنیا

بدون عکس

ساحـل شیـشه ای شگفت انگیـز در کالیـفرنیا

2790 بازدید، 9 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

در کالیفرنیا ساحلی زیبا و جالب وجود دارد که پر از شیشه های رنگی است. این ساحل شیشه ای به وجود قطعات شیشه ای کوچک که در سراسر ساحل پراکنده شده اند، معروف است. این قطعات سنگ ریزه مانند شیشه ای، به وسیله آب و ماسه از مواد زاید درست شده اند. این منطقه در گذشته به علت ریختن مواد آلاینده به درون آب، آلوده بود و این ساحل اثری هنری از طبیعت و واکنش طبیعت نسبت به اکولوژی است.

شهرت این ساحل زیبا شیشه های دریایی آن است که به زیبایی در ساحل می درخشند و منظره ای نادر و فوق العاده جذاب را ایجاد کرده اند. این محل تا دهه 1960 میلادی محلی برای تخلیه زباله به شمار می رفته است اما در دهه 1990 و 2000 میلادی مورد پاکسازی بزرگی قرار گرفت. اما شیشه های باقی مانده از بطری ها و دیگر زباله ها همچنان در این ساحل باقی مانده اند و به صورت سنگریزه های زیبای شیشه ای دیده می شوند.

با گذشت زمان هر روز توریست های بیشتری به این منطقه می آیند و ساحل شیشه ای شهرت زیادی یافته است. حتی برخی افراد این شیشه ها را به عنوان سوغاتی با خود می برند. جای بسی شگفتی است که دخالت دست انسان در طبیعت چنین طبیعت زیبایی را خلق کرده باشد. ساحل شیشه ای یکی از مشهورترین مناطق گردشگری روستای مندوسينو و یکی از غنی ترین منابع شیشه در جهان است.

19 تصویر این بخش در دسترس نیست تصویر در دسترس نیست

6 سپاس: hadi04، aac198000، بندری، zrnznn، baron jon، levrone

• hadi04

اوه خدای من فوق العادست :65: کی بریم؟ :bahone:
    1 سپاس: ♥Rose♥

• aac198000

♥Rose♥,
    از لب ساحلم ی دوتا عکس میزاشتی :4:

2 سپاس: hadi04، ♥Rose♥

• hadi04

نقل قول: aac198000
    از لب ساحلم ی دوتا عکس میزاشتی

ساحل لبش خشکی زده پوست انداخته کرم و رژ زده بود نشد الان ازش عکس بگیرن :23:

• بندری

فوق العاده زيبا خيلي خوشم اومد :46:

• zrnznn

وای عالییییییییییی بوددددددددددددددددددددددد :93:
    خیلی قشنگگگگگگگگ بود.....انگار یه عالمه پاستیل رنگین...... تصویر در دسترس نیست

• بابک

جون من هر کی رفت کالیفرنیا یه کیلو از اون خوشگل لاشو برام بیاره که خیلی جون میده برای تزئین آکواریم م . مدتهاست که دنبال یه چنین سنگهائی میگردم .
    :46: برای Rose

• ♥Rose♥

نقل قول: hadi04
    اوه خدای من فوق العادست کی بریم؟

تعطیلات آخر هفته چطوره ؟ :4:
    نقل قول: aac198000
    از لب ساحلم ی دوتا عکس میزاشتی

شوما ساحل رو بیار تا من از لباش عکس بگیرم و بزارم :4:

• baron jon

:65: فوق العاده زیبا بود
    مرسی :46: