₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » چرا مجری محبوب و گوینده قدیمی اخبار از تلویزیون رفت؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » چرا مجری محبوب و گوینده قدیمی اخبار از تلویزیون رفت؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

چرا مجری محبوب و گوینده قدیمی اخبار از تلویزیون رفت؟

2796 بازدید، 14 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

روزبه علمداری، روزنامه‌نگار در صفحه شخصی خود حکایت دیدار تصادفی‌اش با قاسم افشار گوینده قدیمی خبر تلویزیون را روایت کرده است. قاسم افشار گوینده قدیمی اخبار تلویزیون بعد از این چند سال خیلی سپیدموی و شکسته شده بود.

روزبه علمداری، روزنامه‌نگار در صفحه شخصی خود حکایت دیدار تصادفی‌اش با قاسم افشار گوینده قدیمی خبر تلویزیون را روایت کرده است.

در این مطلب آمده است: «امروز برای تعمیر گوشی‌ام، رفته بودم پایتخت. وارد یک مغازه که شدم چهره آشنایی را دیدم. قاسم افشار گوینده قدیمی اخبار سیما که بعد از این چند سال، آن‌طور که در عکس پیداست خیلی سپیدموی و شکسته شده بود. مغازه‌دارها هم خیلی تحویلش می‌گرفتند و عکس یادگاری می‌انداختند.

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

سلام و علیکی کردم که خیلی صمیمی و با رویی باز برخورد کرد. یکی دو دقیقه‌ای صحبت کردیم. به عکسی که چند سال پیش از او منتشر شد و نقلی قولی که از او شنیده شده بود اشاره کردم.

از افشار پرسیدم که آیا درست است بعد از انتخابات 88 و آن اتفاقات، از صدا و سیما بیرون آمدید؟ به صراحت تأیید کرد و گفت: کلا کار را ول کردم.

پرس و جو کردم که آیا در قالب برگزاری کلاس گویندگی شغلش را ادامه می‌دهد یا نه؟ که باز هم گفت: کلا همه چیز را رها کردم ...»

16 سپاس: ♥Rose♥، نخبه، jaj، بچه مثبت، Kishe Mehr، hadi04، نغمه، Life Dream، levrone، بندری، تنها، sib، ماهی، mahsa joon، هاچو هاچو، ژنرال

• نخبه

نقل قول: aac198000
    به عکسی که چند سال پیش از او منتشر شد و نقلی قولی که از او شنیده شده بود اشاره کردم.

م نیدونم چه عکسی بیده ولی فکر کنم بشه حدس ..بنده خدا :12:

3 سپاس: jaj، Life Dream، aac198000

• 2 سپاس: Life Dream، aac198000

• Kishe Mehr

یه بار قبل انتخابات دیده بودمش خیلی چاقتر بود.. ایشالله موفق باشه...
    2 سپاس: Life Dream، aac198000

• hadi04

• نغمه

عههههههههههههه خیلی شکسته شده :13:

• Life Dream

خيلي غم انگيزه، مردها چرا از يه سن خاص ناگهان پير و فرسوده ميشن :2:

با خبر شدیم استاد گویندگی تلویزیون ایران جناب اقای بهرام(قاسم)

افشار مردی که بعد از انتخابات سال 88 ، به خاطر حمایت از مردم ، صدا

و سیما رو تحریم کردن به علت بیماری دیابت شدید مشکل بینایی پیدا

كردن.

http://sangariha.com/view/post:5811313

1 سپاس: aac198000

• beh

تن صدای بم و گرفته ش ، یادگار زمانی رو میداد که کنار والور گرد می نشستیم و از اخبار جنگ ایشون می شنیدیم.
    یادش بخیر

3 سپاس: jaj، نخبه، aac198000

• تنها

چقدر شکسته شده

• ماهی

وای چقدر شکسته شده :2:
    صداش هنوز تو گوشمه.بسیار محکم و با صلابت :65:

• هاچو هاچو

چقدر بزرگ شده 451