ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ستارگان هنر و ورزش در بزرگداشت روز غذا
aac198000
در این مراسم که با حضور ستارگان هنر و ورزش برگزار شد از تمبر یادبود بزرگداشت روز جهانی غذا هم توسط گری لوییس نماینده سازمان ملل در ایران و نگار گرامی نماینده wfo رونمایی شد.
همچنین در این مراسم به بیش از 20 نفر از هنرمندان و ورزشکاران حکمی به عنوان یار جهانی برنامه غذا اعطا شد.
کتایون ریاحی، رضا کیانیان، هما روستا، گلاب آدینه، مهناز افشار، علی دایی، بهداد سلیمی، حمید سوریان، سالار عقیلی، حسامالدین سراج، خشایار اعتمادی، هوشنگ مرادی کرمانی، طه بهبهانی، مجتبی آقایی، رسول نجفیان، سروش صحت و لیلی رشیدی از جمله این چهره بودند. عکس های جواد هادی عکاس مهر و حامد ملک پور عکاس تسنیم از این مراسم را در زیر می بینید.
jaj
mahsa joon
garfild
هاچو هاچو
aac198000
خوش به حال شما
کاشکی آنجلینا هم منو دوست داشت (خسته شدم از این عشق یکطرفه)
محسن صائب
همشون چقدر پیر شده اند
اقا یک دستی هم روی سر ما بکش
Kishe Mehr
میگم حالا غذا چی خوردن؟
تو هم کتی رو خیلی دوس داری
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستفک کردم انجی جولی هستش اومده ایران اون سمت چپیه
Kishe Mehr
ماهی
نغمه
هاچو هاچو