₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » 유 پنجـره ای به زنـدگی خـصوصی زنـان در دنـیا 유
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » 유 پنجـره ای به زنـدگی خـصوصی زنـان در دنـیا 유

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

유 پنجـره ای به زنـدگی خـصوصی زنـان در دنـیا 유

9938 بازدید، 20 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

اتاق خواب جایی است برای آسودن و کسب آرامش و انرژی مجدد برای استمرار روزی دیگر از زندگی. در طراحی اتاق نباید یک سری اشیا و وسایل عجیب و غریب در آن جای گیرد چراکه انتخاب لوازم اتاق خواب و همچنین نوع چیدمان آن کمک زیادی به کسب این آرامش و استراحت واقعی می‌کند.

کارشناسان می‌گویند فقط یک تختخواب خوب برای تضمین خوابی که خستگی را از تن به در کند کافی نیست و آنچه را نمیتوان بی اهمیت دانست دکور اتاق خواب است. اما هستند اشخاصی که چه از نظر موقعیت اقتصادی و چه از لحاظ مناسبات فرهنگی به نسبت ضروریات زندگی خود، محل استراحت خود را تزئین می کنند.

تصاویر زیر موضوع پروژه ای است که دو محقق و عکاس از زنان و دختران سنین 18 تا 30 سال در پنج قاره جهان تهیه کرده اند. این پروژه نشان می دهد که اتاق خواب فقط یک محل برای خواب نیست، بلکه رویاها و تجربه ها، نوع شخصیت، خلق و خو، علایق مذهبی و شفافیت بسیاری سلایق در آن نقش دارد. هرچند با انتخاب هایی که صورت گرفته نمیتوان آنها را به نمایندگی از تمام اقشار دختران و زنان دنیا به حساب آورد ولی بهر حال آلبوم این پروژه در نوع خود قابل تامل، جالب و دیدنیست ...

29 تصویر این بخش در دسترس نیست

7 سپاس: mahsa joon، ماهی، تنها، garfild، Life Dream، بچه مثبت، javad1020

• mahsa joon

:83:

خيلي باحال بود

2 سپاس: ♥Rose♥، javad1020

• ماهی

اتاق خواب باید کم نور با نور پایین و خلوت باشه..شلوغ پلوغ دوس ندارم..
    1 سپاس: ♥Rose♥

• 2 سپاس: ماهی، ♥Rose♥

• ماهی

نقل قول: jaj
    برای آقایون فقط وجود یه چیز کافیه تا خوابی خوش رو تضمین کنه از همونا که حافظ خیلی راجع بهش میگه

آهان..می و میخانه منظورته مگه نه؟؟؟ :4:

• 3 سپاس: ماهی، ♥Rose♥، javad1020

• ماهی

jaj,
    خب حافظ گفته که شما دنبال طبیعت هستید..پس یه دونه گلدون خوشگل بذاری توی اتاقت حللله؟؟ :4:

تصویر در دسترس نیست

• 2 سپاس: ماهی، ♥Rose♥

• تنها

• ماهی

با تچکر از خودم و ماهی خانوم برای به انتقال تایپک به ماورا افق

من که خیلی سعی کردم شما رو در سطح افق نگه دارم :9: ولی ماشالا انرژیتون زیاده تا ماوراء سیر کردید :23:

• Life Dream

اين يكي اتاق خواب چقدر زيبا هست، سليقمون يكيه، چه تفاهمي :4:

تصویر در دسترس نیست

• ♥Rose♥

نه اینجا حافظ به تفضیل گفته

من موندم شما با این حساس بودن و لطافت طبع چگونه دانشجوهاتون رو مدیریت میکنید یعنی تاحالا دوام آوردین ، نکنه از این دست اساتید بی خیال هستین ! :37:
    نمایش یا پنهان متن :4:

نقل قول: ماهی
    خب حافظ گفته که شما دنبال طبیعت هستید..پس یه دونه گلدون خوشگل بذاری توی اتاقت حللله؟؟

خیییییییییلی با حال بود :39:
    نقل قول: Life Dream
    اين يكي اتاق خواب چقدر زيبا هست، سليقمون يكيه، چه تفاهمي

پس سلیقتون یکیه ! تفاهمم که دارین! :56:
    احتمالاً هنوز ماری خانومو با این سایت آشنا ننمودین :4:

• 1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

اتفاقا سر کلاس خیلی هم جدی هستم اصلا هم بی خیال نیستم
    تازه اگه لازم باشه با دانشجوی شیطون برخورد هم می کنم

آفرین آفرین :39:
    چوب استاد گله هر نخوره منگله
    :4:

• ♥Rose♥

اتفاقا روزگار چوب گذشته دیگه اگه کسی خودش به فکر خودش نباشه منگله

خیلی قشنگ بود مرسی
    نمایش یا پنهان متنآه ای استاد، دلم پره از بعضی از اساتید :44:

1 سپاس: jaj

• ♥Rose♥

ندیدی که بعضی ها چقدر داغونن و به صرف آشنایی میاد گند میزنند به وقت دانشجو

ترم قبل یه مدل تدریس میکرد، این ترم هم یه مدل دیگه !!
    ترم قبل برای نمرۀ پایانی فقط یه سوال پرسیدم، بدون اینکه جوابی بده یک نمره و 25 صدم از نمرمو کسر کرد، هر کسی که اعتراض نوشته بود بدون هیچگونه جوابی یک نمره ازش کسر کرد ولی من فقط یه سوال کوچولو پرسیدم، اصلاً هم اعتراضی نداشتم و فقط خواستم از حقم دفاع کرده باشم.
    خلاصه اینکه به قول خودشون با سابقه 10 سال تدریس، خیلی بی منطق هستن، کلاسشون هم اصلاً بار علمی نداره و قس علیهذا...

نمایش یا پنهان متن[hide]استاد علی اکبر حدادی هرندی[/hide]

1 سپاس: jaj

• masod

به قول رامبد جوان خیییییییییلی بببببببال بود
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: