ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
유 پنجـره ای به زنـدگی خـصوصی زنـان در دنـیا 유
♥Rose♥
کارشناسان میگویند فقط یک تختخواب خوب برای تضمین خوابی که خستگی را از تن به در کند کافی نیست و آنچه را نمیتوان بی اهمیت دانست دکور اتاق خواب است. اما هستند اشخاصی که چه از نظر موقعیت اقتصادی و چه از لحاظ مناسبات فرهنگی به نسبت ضروریات زندگی خود، محل استراحت خود را تزئین می کنند.
تصاویر زیر موضوع پروژه ای است که دو محقق و عکاس از زنان و دختران سنین 18 تا 30 سال در پنج قاره جهان تهیه کرده اند. این پروژه نشان می دهد که اتاق خواب فقط یک محل برای خواب نیست، بلکه رویاها و تجربه ها، نوع شخصیت، خلق و خو، علایق مذهبی و شفافیت بسیاری سلایق در آن نقش دارد. هرچند با انتخاب هایی که صورت گرفته نمیتوان آنها را به نمایندگی از تمام اقشار دختران و زنان دنیا به حساب آورد ولی بهر حال آلبوم این پروژه در نوع خود قابل تامل، جالب و دیدنیست ...
mahsa joon
خيلي باحال بود
ماهی
jaj
ماهی
آهان..می و میخانه منظورته مگه نه؟؟؟
jaj
ماهی
خب حافظ گفته که شما دنبال طبیعت هستید..پس یه دونه گلدون خوشگل بذاری توی اتاقت حللله؟؟
jaj
تنها
ماهی
من که خیلی سعی کردم شما رو در سطح افق نگه دارم
Life Dream
♥Rose♥
من موندم شما با این حساس بودن و لطافت طبع چگونه دانشجوهاتون رو مدیریت میکنید یعنی تاحالا دوام آوردین ، نکنه از این دست اساتید بی خیال هستین !
نمایش یا پنهان متن
خیییییییییلی با حال بود
پس سلیقتون یکیه ! تفاهمم که دارین!
احتمالاً هنوز ماری خانومو با این سایت آشنا ننمودین
jaj
♥Rose♥
تازه اگه لازم باشه با دانشجوی شیطون برخورد هم می کنم
آفرین آفرین
چوب استاد گله هر نخوره منگله
jaj
♥Rose♥
خیلی قشنگ بود مرسی
نمایش یا پنهان متن
آه ای استاد، دلم پره از بعضی از اساتیدjaj
♥Rose♥
ترم قبل یه مدل تدریس میکرد، این ترم هم یه مدل دیگه !!
ترم قبل برای نمرۀ پایانی فقط یه سوال پرسیدم، بدون اینکه جوابی بده یک نمره و 25 صدم از نمرمو کسر کرد، هر کسی که اعتراض نوشته بود بدون هیچگونه جوابی یک نمره ازش کسر کرد ولی من فقط یه سوال کوچولو پرسیدم، اصلاً هم اعتراضی نداشتم و فقط خواستم از حقم دفاع کرده باشم.
خلاصه اینکه به قول خودشون با سابقه 10 سال تدریس، خیلی بی منطق هستن، کلاسشون هم اصلاً بار علمی نداره و قس علیهذا...
نمایش یا پنهان متن
[hide]استاد علی اکبر حدادی هرندی[/hide]jaj
masod
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→