₪ انجمن بوف بوفی ₪ » موبایل » ماجرای هواپیما و گوشی آیفون یک زن خوش شانس!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » موبایل » ماجرای هواپیما و گوشی آیفون یک زن خوش شانس!

بدون عکس

ماجرای هواپیما و گوشی آیفون یک زن خوش شانس!

2673 بازدید، 3 پست، نویسنده: diver20

• diver20

دیلی میل: وقتی تلفن آیفون این خانم هنگام تصویر برداری از هواپیما بیرون افتاد او هرگز تصور نمیکرد دوباره آن را ببیند.

خانم آنجلا دالتون به همراه پسر 10 ساله اش به دعوت دوست خلبانش به یک گردش هوایی با هواپیمای کوچک رفتند. هنگامیکه آنها بالای منطقه زندگی این زن رسیدند او تصمیم گرفت با تلفن همراهش که از برند ایفون بود تصویری از نمای هوایی محل زندگی اش شکار کند. اما تصادفا تلفن همراه او از دستش افتاد . این مسئله در حالی رخ داد که آنها در ارتفاع 1400 پایی بودند.

تصویر در دسترس نیست

او در این رابطه میگوید : وقتی باد باعث شد گوشی آیفون من پرتاب شود تصور نمیکردم دوباره این تلفن را ببینم و فقط خدارا شکر کردم که این سفر هوایی برایم صدمات بیشتری نداشت و خودم و پسرم سالم هستیم. این تلفن را خیلی دوست داشتم و اگرچه از سالم بودن آن بعد از سقوطش نا امید بودم وقتی به منزل رسیدم با شماره ام تماس گرفتم و زمانیکه صدای بوق ممتد را شنیدم تعجب کردم اما کسی به تماسم پاسخ نداد. چند ساعت بعد شخصی با منزل ما تماس گرفت و گفت تلفنم را پیدا کرده و به آخرین شماره ای که در آن بوده است تماس گرفته. اصلا باور نمیکردم که تلفنم سالم باشد.

تصویر در دسترس نیست

وقتی تلفنم را دیدم تعجبم بیشتر شد حتی شیشه مانتیور آن سالم بود و یک ترک کوچک هم نداشت . سقوط از ارتفاع هیچ آسیبی به آن نرسانده بود و هنوز مثل روز اول کار میکرد. این مسئله واقعا باور نکردنی است.

5 سپاس: مگس، بندری، علیرضا، ♥Rose♥، baraboss

• diver20

این هم از گوشی موبایل بنده (آیفون۵) بفرستمش ایران بجاش (سونی اکسپریا زد) بگیرم.

تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: علیرضا، ♥Rose♥، نغمه

• علیرضا

مرسی بهنام جان
    البته خیلی اتفاق عجیبی نبود.
    در مورد نشکستنش، خوب به خاطر حفاظ ضخیمی که داره هیچیش نشده. شاید هم یه جای نرم افتاده مثلا روی چمنها
    پیدا شدنش هم که تو فنلاند حداقل یک اتفاق کاملا روزمره هست که برای اشیاء گم شده 90% از مردم اتفاق میفته. در یک آزمون ساختگی مردم چند کشو اروپایی برای برگرداندن یک شیئ گم شده، فنلاندیها به مقام نخست رسیدند. (نسبت به کشورهای دیگه افراد بیشتری این مورد گم شده رو به صاحبش برگردوندند).

پیدا کردن تلفنهای هوشمند جدید هم با سرویسهای find my iphone یا findmymobile سامسونگ یا htc و ... خیلی راحته.

4 سپاس: ♥Rose♥، diver20، تنها، baraboss
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: