₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » آنا نعمتی و بهنوش بختیاری در افتتاحیه کلینیک زیبایی نیوشا ضیغمی
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » آنا نعمتی و بهنوش بختیاری در افتتاحیه کلینیک زیبایی نیوشا ضیغمی

بدون عکس

آنا نعمتی و بهنوش بختیاری در افتتاحیه کلینیک زیبایی نیوشا ضیغمی

4192 بازدید، 15 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

مراسم افتتاحیه کلینیک زیبایی نیوشا ضیغمی و همسرش شب گذشته با حضور بازیگران و دوستان نیوشا ضیغمی برگزار شد. در این مراسم که در خیابان پاسداران تهران برگزار شد، چهره های هنری و رسانه ای حضور داشتند که از میان آن ها می توان به محمدرضا شریفی نیا، سید علی ضیاء، آنا نعمتی، بهنوش بختیاری، رضا رویگری، دانیال عبادی، کمند امیرسلیمانی و... اشاره کرد.

6 تصویر این بخش در دسترس نیست

نیوشا ضیغمی در مورد علت افتتاح این کلینیک زیبایی می گوید: «من پیش از این، یک کلینیک زیبایی و سلامت پوست تاسیس کرده بودم که متاسفانه به دلیل بی درایتی و عدم مسولیت پذیری پزشکی که در این کلینیک با ما همکاری داشت، ترجیح دادم این مرکز را تعطیل کنم. از این پزشک هم در مراجع قانونی طرح شکایت کردم و هنوز هم پیگیر شکایتم هستم. در هر صورت به دلایل اتفاقاتی که افتاد آن مرکز تعطیل شد و بعد از وقفه ای که در این میان ایجاد شد، تصمیم گرفتم کلینیک جدیدی را راه اندازی کنم.»

6 تصویر این بخش در دسترس نیست

وی ادامه می دهد:«فکر می کنم سلامت پوست، مو و بدن در کنار زیبایی مساله مهمی است که باید به آن توجه داشت. ما در این کلینیک بیشتر به مسائل مربوط به سلامت پوست، مو و بدن می پردازیم و همه کارها زیر نظر پزشک متخصص انجام می شود.» بازیگر اخراجی ها در پایان می گوید: «متاسفانه برخی موارد بوده که از اسم من برای تبلیغات موسسات و کلینیک های مختلف استفاده شده که هیچ کدام از آن ها مورد تایید من نبوده و کلینیک ما در هیچ یک از شهرهای کشور شعبه ای ندارد.

4 تصویر این بخش در دسترس نیست

11 سپاس: Kishe Mehr، mojde، jaj، نغمه، تنها، پرهام، levrone، lion1360، هوشمند، ماهی، نخبه

• Kishe Mehr

این کلینیک زیبائیه ، لوستر فروشیه ، گلدان فروشیه، گالریه ، آتلیه است؟؟؟؟ کدومشه؟ کلینیک زیبائی چه ربطی به این موارد داره؟ 451

نمایش یا پنهان متناز این یارو جلف که نخود هر آشی هم هستش خوشم نمیاد :22:

4 سپاس: aac198000، نغمه، نخبه، شایسته

• garfild

به همچی میخوره به غیر کلینیک :4:
    2 سپاس: aac198000، نغمه

• aac198000

2 سپاس: نغمه، نخبه

• jaj

2 سپاس: aac198000، نخبه

• aac198000

نقل قول: jaj
    شریفی نیا باید سلمونی بره نه اینجا

:23: :23: :110:

• نغمه

واااالا من هرچی اینجوری کردم842 که یه ربطی از کلینیک زیبایی پیدا کنم چیزی ندیدم 372 کلا ازش خوشم نمیاد و همینطور این عکس بالایی نفراول سمت راست 308
    1 سپاس: aac198000

• 1 سپاس: aac198000

• 1 سپاس: aac198000

• ماهی

از هیچ کدومشون خوشم نمیاد :65:
    1 سپاس: aac198000

• beh

نقل قول: Kishe Mehr
    این کلینیک زیبائیه ، لوستر فروشیه ، گلدان فروشیه، گالریه ، آتلیه است؟؟؟؟ کدومشه؟ کلینیک زیبائی چه ربطی به این موارد داره؟

راستم مگی ، واقعا منم متوجه نشدم چی به چیه.
    فقط باید اقرار کنم که نیوشا ، خیلی زیبا شده تو این تصاویر.

2 سپاس: aac198000، Kishe Mehr

• aac198000

نقل قول: beh
    راستم مگی ، واقعا منم متوجه نشدم چی به چیه.
    فقط باید اقرار کنم که نیوشا ، خیلی زیبا شده تو این تصاویر.

به چشم ...قشنگ شده دیگه
    :83:

• KuRoSh

:4: همشون هم دعوت شدن یه بار رایگان جراحی کنن :4:

• نخبه

این کلینیک زیبائیه ، لوستر فروشیه ، گلدان فروشیه، گالریه ، آتلیه است؟؟؟؟ کدومشه؟ کلینیک زیبائی چه ربطی به این موارد داره؟
    :37: 286 403

• sofiya

سالن آرایش زیبایی هست یا نقره فروشی؟
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: