₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » تجاوز جنسی به دختر دانشجو در جلوی دانشگاه مقابل چشم دانشجویان!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » تجاوز جنسی به دختر دانشجو در جلوی دانشگاه مقابل چشم دانشجویان!

بدون عکس

تجاوز جنسی به دختر دانشجو در جلوی دانشگاه مقابل چشم دانشجویان!

4817 بازدید، 9 پست، نویسنده: diver20

• diver20

دیلی میل: متجاوزی که در جلوی درب دانشگاه و در مقابل چشم بسیاری از دانشجویان در اقدامی شرم اور و وقیحانه دختر جوانی را مورد تعرض جنسی قرار داد، در حال در بازداشت به سر می‌برد.

تصویر در دسترس نیست

این دانشجوی کالج اوهایو 19 سال سن و "ونس بلنس" نام دارد ، وی در مقابل دیدگان دانشجویان دیگر و درب ورودی دانشگاه یک دختر دانشجو را مورد تجاوز جنسی قرار داد.
    "ونس بلنس" این عمل وقیحانه را در مقابل دیدگان همه انجام داد و سایرین با تهیه فیلم و عکس عمل زشت و وقیحانه وی را در شبکه های اجتماعی منتشر نمودند.

در حالی که این دانشجوی 19 ساله از کار خود راضی بود از طرف بسیاری از کاربراین اینترنتی مورد انتقاد قرار گرفت تا جایی که کاربران با نوشتن الفاظ زشت، تنفر خود را از عمل انجام شده نشان دادند.

در حال حاضر این دانشجو به اتهام تجاوز جنسی در بازداشت پلیس به سر می برد و تصاویر منتشر شده و به اشتراک گذاشته شده در شبکه های اینترنتی به درخواست والدین این دختر قربانی تا حدودی توسط پلیس جمع آوری شد.

روز یکشنبه صبح این فاجعه تاسف بار در مقابل بانکی در کنار درب ورودی دانشگاه اتفاق افتاد که پس از تهیه فیلم و عکس توسط شاهدان عینی به اشتراک گزاری آن در شبکه‌‌ های اجتماعی منجر شد.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

11 سپاس: بندری، jaj، Kishe Mehr، ماهی، نغمه، KuRoSh، نخبه، تنها، beh، sib، علیرضا

• beh

والا من تجاوزی نمی بینم ، اینطور که این خانم دستاش رو روی زمین بی تحرک گذاشته ، فک کنم بیشتر از یه تجاوز ، درخواست خودش بوده. به هر صورت فک کنم تو هر جامعه ای عمل رابطه ی جنسی در حضور دیگران ناخوشایند است ، حتی اگه طرفین راضی باشند.
    2 سپاس: ماهی، diver20

• jaj

2 سپاس: Kishe Mehr، diver20

• Kishe Mehr

ای بابا چرا پابلیک این کارو کردن؟ :44:
    نقل قول: jaj
    مشکل مکان داشتند

نتیجه میگیریم که اونها هم از مشکل کمبود مکان رنج می برند ، و لکن مکان باید مکان باشد، مکانی که مکان نباشد مکان نیست :4:

3 سپاس: jaj، نخبه، diver20

• ماهی

شاید شرط بندی بوده :7: به نظر تجاوز نمیاد...

• نغمه

848 ادبش کردم دیگه از این کارا نکنه :25:

• 1 سپاس: diver20

• 2 سپاس: diver20، شایسته

• 1 سپاس: diver20
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: