₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دنیای حیوانات » Some Funny Photos of Animals2

بدون عکس

Some Funny Photos of Animals2

1703 بازدید، 9 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

تصویر در دسترس نیست
    9 تصویر این بخش در دسترس نیست تصویر در دسترس نیست
    3 تصویر این بخش در دسترس نیست تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست

7 سپاس: بندری، ماهی، javad1020، KuRoSh، تنها، jaj، lion1360

• 1 سپاس: aac198000

• Kishe Mehr

:83:

تصویر در دسترس نیست
    تاتی کن عمو ببینه :4:

1 سپاس: aac198000

• ماهی

امروز دقیقا در چنین شرایطی قرار گرفتم :23:
    تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متنالبته نه توی هوای بلکه توی یه زیر گذر خیلی خطر ناک که راننده تاکسی دیونه وسط راه پیاده م کرد و گفت اینجا مشکلی نداره می تونی بری اونور خیابون.شاید 20 دقیقه وایستاده بودم و نمی تونستم هیچ طرفی برم :83: اشهد م رو خوندم و منتظر وایستادم تا له شم..چون پشت سرم دیوار بود..اصلا اونجا محل عابر پیاده نبود .ولی خدا کمک کرد به طرز معجزه آسایی به مدت 30 ثانیه ماشینا تموم شدند و من تونستم عرض خیابون رو به سلامت طی کنم :18:

2 سپاس: aac198000، jaj

• aac198000

نقل قول: ماهی
    البته نه توی هوای بلکه توی یه زیر گذر خیلی خطر ناک که راننده تاکسی دیونه وسط راه پیاده م کرد و گفت اینجا مشکلی نداره می تونی بری اونور خیابون.شاید 20 دقیقه وایستاده بودم و نمی تونستم هیچ طرفی برم اشهد م رو خوندم و منتظر وایستادم تا له شم..چون پشت سرم دیوار بود..اصلا اونجا محل عابر پیاده نبود .ولی خدا کمک کرد به طرز معجزه آسایی به مدت 30 ثانیه ماشینا تموم شدند و من تونستم عرض خیابون رو به سلامت طی کنم

زندگی پر هیجانی داری بانو :83:

• aac198000

نقل قول: ماهی
    البته نه توی هوای بلکه توی یه زیر گذر خیلی خطر ناک که راننده تاکسی دیونه وسط راه پیاده م کرد و گفت اینجا مشکلی نداره می تونی بری اونور خیابون.شاید 20 دقیقه وایستاده بودم و نمی تونستم هیچ طرفی برم اشهد م رو خوندم و منتظر وایستادم تا له شم..چون پشت سرم دیوار بود..اصلا اونجا محل عابر پیاده نبود .ولی خدا کمک کرد به طرز معجزه آسایی به مدت 30 ثانیه ماشینا تموم شدند و من تونستم عرض خیابون رو به سلامت طی کنم

زندگی پر هیجانی داری بانو :83:
    نقل قول: Kishe Mehr
    تاتی کن عمو ببینه

عمو رو عشقه :8:

1 سپاس: ماهی

• KuRoSh

1 سپاس: aac198000

• 1 سپاس: aac198000

• aac198000

نقل قول: KuRoSh
    جالب بودن

:84: