نمایش یا پنهان متنالبته نه توی هوای بلکه توی یه زیر گذر خیلی خطر ناک که راننده تاکسی دیونه وسط راه پیاده م کرد و گفت اینجا مشکلی نداره می تونی بری اونور خیابون.شاید 20 دقیقه وایستاده بودم و نمی تونستم هیچ طرفی برم اشهد م رو خوندم و منتظر وایستادم تا له شم..چون پشت سرم دیوار بود..اصلا اونجا محل عابر پیاده نبود .ولی خدا کمک کرد به طرز معجزه آسایی به مدت 30 ثانیه ماشینا تموم شدند و من تونستم عرض خیابون رو به سلامت طی کنم
البته نه توی هوای بلکه توی یه زیر گذر خیلی خطر ناک که راننده تاکسی دیونه وسط راه پیاده م کرد و گفت اینجا مشکلی نداره می تونی بری اونور خیابون.شاید 20 دقیقه وایستاده بودم و نمی تونستم هیچ طرفی برم اشهد م رو خوندم و منتظر وایستادم تا له شم..چون پشت سرم دیوار بود..اصلا اونجا محل عابر پیاده نبود .ولی خدا کمک کرد به طرز معجزه آسایی به مدت 30 ثانیه ماشینا تموم شدند و من تونستم عرض خیابون رو به سلامت طی کنم
البته نه توی هوای بلکه توی یه زیر گذر خیلی خطر ناک که راننده تاکسی دیونه وسط راه پیاده م کرد و گفت اینجا مشکلی نداره می تونی بری اونور خیابون.شاید 20 دقیقه وایستاده بودم و نمی تونستم هیچ طرفی برم اشهد م رو خوندم و منتظر وایستادم تا له شم..چون پشت سرم دیوار بود..اصلا اونجا محل عابر پیاده نبود .ولی خدا کمک کرد به طرز معجزه آسایی به مدت 30 ثانیه ماشینا تموم شدند و من تونستم عرض خیابون رو به سلامت طی کنم
aac198000
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
بندری
Kishe Mehr
▧ تصویر در دسترس نیست
تاتی کن عمو ببینه
ماهی
نمایش یا پنهان متن
البته نه توی هوای بلکه توی یه زیر گذر خیلی خطر ناک که راننده تاکسی دیونه وسط راه پیاده م کرد و گفت اینجا مشکلی نداره می تونی بری اونور خیابون.شاید 20 دقیقه وایستاده بودم و نمی تونستم هیچ طرفی برمaac198000
زندگی پر هیجانی داری بانو
aac198000
زندگی پر هیجانی داری بانو
عمو رو عشقه
KuRoSh
تنها
aac198000
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→