₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » با باربی 2013 مسلمان آشنا شوید
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » با باربی 2013 مسلمان آشنا شوید

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

با باربی 2013 مسلمان آشنا شوید

3197 بازدید، 7 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

فولا (Fulla)، عروسک باربی ای محجبه با لباسی تمام قد، که همراه با جا نماز صورتی رنگش به بازار عرضه شده. گفته می‌شود این عروسک باربی پرفروشترین اسباب بازی در دنیای عرب است. طراح و آفریننده این شخصیت عروسکی ، استودیو طراحی نیوبوی (NewBoy Design Studio)است، که عرضه محصول خود را در سال ۲۰۰۳ میلادی در کشور سوریه آغاز کرد و در این مدت حضور قدرتمندی در بازارهای خاورمیانه و دیگر کشورها داشته‌است.
    خانوادهٔ فولا خانواده‌ای پنج نفره‌ است. فولا، بر خلاف باربی هنوز مجرد است. فولا در طرح‌ های معلم و دکتر و... عرضه شده‌ است و برادر و خواهری به ترتیب به نام‌های نور و بدر نیز دارد.

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

فولا در کشورهای جهان
    این عروسک باربی با حجاب پس از خاورمیانه، در کشورهایی مانند آمریکا، چین، برزیل، آفریقای شمالی و اندونزی به فروش رسید. گرچه قبل از این عروسک عروسک‌هایی مانند رزانه (در آمریکا)و لیلا (در مصر)و باربی مراکشی (در مراکش) با حجاب عرضه شده بودند، هیچ کدام طرفداران زیادی مانند فولا نداشتند.
    فولا در عربستان با توجه به ممنوعیت بازی باربی توسط کمیته امر به معروف و نهی از طرفداران بیشتری دارد.
    فواز عابدین، مدیر بازاریابی فولا می‌گوید: «عروسک و شخصیت آن باید به گونه‌ای ساخته و پرداخته شود که هم پدر و مادر و هم بچه‌ها بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند.» وی همچنین به ویژگی‌های عروسک فولا به عنوان یک الگوی رفتاری اشاره می‌کند: «فولا راستگو و مهربان است و به پدر و مادر خویش احترام می‌گذارد.

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

به عقیدهٔ تعدادی، دارا و سارا (عروسک‌های ایرانی)، فولا، لیلا، رزانه و حتی شیمی و ریوکاله (عروسک‌های اسرائیلی- یهودی) رقیبانی جدی برای باربی هستند و این را از ممنوعیت فروش بازی باربی2013 در بعضی کشورها میتوان دریافت. گرچه فولا به باربی مسلمان مشهور شده‌است. فولا گرچه شبیه باربی است اما در شیوهٔ زندگی، پوشش و... با وی تفاوت دارد. تفاوت در پوشش باعث شده‌است که خانواده‌های مسلمان، بیشتر به فولا تمایل نشان دهند تا باربی. به عقیدهٔ عده‌ای فولا پس از موج ایجاد شده توسط دارا و سارا که مخالفان باربی هستند بوجود آمد. همانطور که شیمی و ریوکاله عروسکهای اسرائیلی، را از همین موج برای حس وطن پرستی اسرائیلی‌ ها بیان میکنند.
    برای فولا و طرفدارانش، چادر نماز، روسری، خانهٔ عروسکی، کاکائو، ذرت، دوچرخه، صندلی، مخزن شنا، ساعت و... طراحی و ساخته شده‌است. اما فولا همانند دارا و سارا، گران قیمت است به همین علت طراحانش در نظر دارند، نوع جدید و ارزانی از این عروسک به بازار ارائه دهند.

3 سپاس: jaj، سوگند، تنها

• 3 سپاس: نغمه، سوگند، aac198000

• سوگند

نقل قول: jaj
    قدیم ها اصلا خبری از این چیزا نبود
    پسر ها به یه دونه تفنگ آب پاش راضی بودند و دختر ها هم به یه عروسک بچه مانند
    فولا و دارا سارا و . . . نبود که
    با کاموا و پارچه بعضی ها برای خودشون عروسک می ساختند

البته این قدیما را من هم تجربه کردم و سنم خیلی زیاد نیست :4:

1 سپاس: aac198000

• سوگند

قدیم ها اصلا خبری از این چیزا نبود
    پسر ها به یه دونه تفنگ آب پاش راضی بودند و دختر ها هم به یه عروسک بچه مانند
    فولا و دارا سارا و . . . نبود که
    با کاموا و پارچه بعضی ها برای خودشون عروسک می ساختند

البته این قدیما را من هم تجربه کردم و سنم خیلی زیاد نیست :4:

aac198000,
    تشکر از تاپیک شما :46:

• بابک

واقعأ که مسخرست . :71:

ای طراح و مسئولین بی شعور و کودن ، بجای این عروسک احمقانه طرحی بریز برای آموزش و پرورش ذهنی پاک و صحیح برای اون بچه و والدین و مملکتت که احتیاج به این عروسک مسخره نباشه .

سوء استفاده مالی از راه مذهب . 402

• 1 سپاس: aac198000

• aac198000

نقل قول: سوگند
    البته این قدیما را من هم تجربه کردم و سنم خیلی زیاد نیست

با توجه به گسترش علم و تکنولوژی سال 80 و ما قبل قدیم محسوب میشه
    دهه 60 مه اصلا دوره ای بود که نسلی از بچه ها بوجود اومدند که در یک رقابت شدید برای زنده موندن قرار داشتند و هیچگاه تکامل نیافتند

من پیر مردی شدم خبر ندارم :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: