سلام وقت زیادی واسه تایپ ندارم الان دنیز بلاچه بیدار میشه... همفکری میخاستم برای نام یه وبلاگ که توش عطر و ادکلن و لوازم برقی ارایشی ب فروش میرسه... خودم به فکر اسم یکی از عطر و ادکلا بودم ...بهم پیشنهاد بدین چه اسمی زیباتره کوتاه هم باشه زود تند سریع بگین
اگر می خوای فارسی رو پاس بداری و اسم پارسی انتخاب کنی :
1- وسمه 2- سرمه ( در ایران باستان آرایش بر 7 قلم استوار بوده...وسمه و سرمه جزو این هفت قلم هستن )
اگر می خوای اسم فانتزی باشه مَک شاید بد نباشه ..آرایش کردن به فرانسه میشه مَــکیَــژ ..و معمولا لوازم آرایشی و پرفیوم های فرانسوی هم حرف اول رو می زنند.. اگر هم مارک می خوای...من خودم پرفیومم کلینیک هست..عاشقشم..برند Clinique به نظرم حرف اول رو می زنه.. بازم چیزی به ذهنم رسید میام می گم
1- وسمه 2- سرمه ( در ایران باستان آرایش بر 7 قلم استوار بوده...وسمه و سرمه جزو این هفت قلم هستن )
اگر می خوای اسم فانتزی باشه مَک شاید بد نباشه ..آرایش کردن به فرانسه میشه مَــکیَــژ ..و معمولا لوازم آرایشی و پرفیوم های فرانسوی هم حرف اول رو می زنند.. اگر هم مارک می خوای...من خودم پرفیومم کلینیک هست..عاشقشم..برند Clinique به نظرم حرف اول رو می زنه.. بازم چیزی به ذهنم رسید میام می گم
مرسی دوستم مک مارک لوازم ارایشی عالی بید که واسه علوسا میزنن و گرون هم بید خوبه سرمه تکراریه مثل شنل ولی قشنگه حالا غیر از مارک و این چیزا چیزی به ذهتون میرسه.. مثلا یکی از دوستام لباس زنونه میفروشه تو نت و اسم وبلاگش مادمازل بید
نمایش یا پنهان متن اهمیت اصلی باریجه استفاده از آن در صنایع عطر و ادکلنسازی است، به طوری که یکی از خریداران اصلی عمدۀ باریجۀ ایران، کشور فرانسه و مؤسسه دیور آن کشور میباشد. نمایش یا پنهان متنباریجه یک تثبیت کننده مهم در صنعت عطر و ادکلن هست و از همین گیاه چسبی تهیه میشه که بهش میگم چسب الماس برای چسباندن این جواهر استفاده میشه
نمایش یا پنهان متنالبته باید بگم در مورد باریجه کمی اطلاعات داشتم چون پدر بزرگم در زمانهای قدیم تاجر این محصول بودند
نخبه
همفکری میخاستم برای نام یه وبلاگ که توش عطر و ادکلن و لوازم برقی ارایشی ب فروش میرسه... خودم به فکر اسم یکی از عطر و ادکلا بودم ...بهم پیشنهاد بدین چه اسمی زیباتره کوتاه هم باشه زود تند سریع بگین
مقسی
به قشنگترین اسم مثبت میدهیم
این مثبت نه
این+
ماهی
سخته..یه کم بذار فکر کنم..
نخبه
مرسی خاله ماهی فکر کنید..مغازه های لواز ارایشی اسمشون چی بیده قشنگترینشون رو بگید
خیلی از مغازه های عطر فروشی اسمشون شانل بید ولی تکراریه
ماهی
1- وسمه 2- سرمه
( در ایران باستان آرایش بر 7 قلم استوار بوده...وسمه و سرمه جزو این هفت قلم هستن )
اگر می خوای اسم فانتزی باشه
مَک شاید بد نباشه ..آرایش کردن به فرانسه میشه مَــکیَــژ ..و معمولا لوازم آرایشی و پرفیوم های فرانسوی هم حرف اول رو می زنند..
اگر هم مارک می خوای...من خودم پرفیومم کلینیک هست..عاشقشم..برند Clinique به نظرم حرف اول رو می زنه..
بازم چیزی به ذهنم رسید میام می گم
نخبه
( در ایران باستان آرایش بر 7 قلم استوار بوده...وسمه و سرمه جزو این هفت قلم هستن )
اگر می خوای اسم فانتزی باشه
مَک شاید بد نباشه ..آرایش کردن به فرانسه میشه مَــکیَــژ ..و معمولا لوازم آرایشی و پرفیوم های فرانسوی هم حرف اول رو می زنند..
اگر هم مارک می خوای...من خودم پرفیومم کلینیک هست..عاشقشم..برند Clinique به نظرم حرف اول رو می زنه..
بازم چیزی به ذهنم رسید میام می گم
خوبه
سرمه تکراریه مثل شنل ولی قشنگه
حالا غیر از مارک و این چیزا چیزی به ذهتون میرسه..
مثلا یکی از دوستام لباس زنونه میفروشه تو نت و اسم وبلاگش مادمازل بید
Life Dream
توو شهرمون يه مركز فروش عطر اصل فرانسه هست كه خيلي هم معروفه، اسمش عطر شميم هست، اينم از نظر من
jaj
ماهی
با تلفظ : بِل فی چطوره؟
ینی دختر زیبا ( همون بلفی و لی لی بیت یادته؟
نخبه
نخبه
شمیم عشق
با تلفظ : بِل فی چطوره؟
ینی دختر زیبا ( همون بلفی و لی لی بیت یادته؟
چه اسمهای خارجکی
نخبه
میخام همونایی که گفتم بیارم و قالب ملت کنم .. فعلا با وبلاگ شروع میکنم بعد سایت
والو من که با این بچه نشستم پای کام لااقل یه پولی ازش در بیارم خیر سرم بازرگانی خوندم
ماهی
خب مثال مادمازل رو زدی.مادمازل یعنی خانوم ، دوشیزه ( به زبان فرانسه )
منم برات بلفی رو آوردم که به زبان فرانسه میشه دختر خوشگل
نخبه
مادمازل رو میدونستم ولی بلفی نمیدونستم قشنگه
jaj
نغمه
باریجه است.
علتش هم توضیحات زیره
نمایش یا پنهان متن
اهمیت اصلی باریجه استفاده از آن در صنایع عطر و ادکلنسازی است، به طوری که یکی از خریداران اصلی عمدۀ باریجۀ ایران، کشور فرانسه و مؤسسه دیور آن کشور میباشد.نمایش یا پنهان متن
باریجه یک تثبیت کننده مهم در صنعت عطر و ادکلن هست و از همین گیاه چسبی تهیه میشه که بهش میگم چسب الماس برای چسباندن این جواهر استفاده میشهنمایش یا پنهان متن
البته باید بگم در مورد باریجه کمی اطلاعات داشتم چون پدر بزرگم در زمانهای قدیم تاجر این محصول بودندامیدوارم به کارت بیاد
نخبه
این مدلی نوشته میشه
نخبه
نخبه
اول خوندم بازیچه
چه اطلاعات جالی مقسی
نخبه
من اسم زیرو پیشنهاد می کنم
عطرکده
بالای سایتت هم میتونی بنویسی
مشک آنست که خود ببوید و یا اینکه نخبه بگوید
اینو خوب اومدی