دوتا لیمو دارم میخری؟ میخرم آره والا دو تا ابرو دارم میخری؟ میخرم آره والا یه خرمن مو دارم میخری؟ میخرم آره والا چو ماه یک شبه دِ نگوووو چرا اطفار میریزی؟ دوتا لیمو دارم میخری؟ میخرم آره والا دو تا ابرو دارم میخری؟ میخرم آره والا یه خرمن مو دارم میخری؟ میخرم آره والا هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای تو که پول نداری پول نداری راتو بگردون منکه پول ندارم پول ندارم به جاش میدم جووووووووون برو راتو بگیر راتو بگیر مرد حسابی بیا که عاشقم دلمو نکن خووون من مثل تو آس و پاس نمیخوام جز یک گونی اسکناس نمیخوام من مثل تو آس و پاس نمیخوام جز یک گونی اسکناس نمیخوام ناز و عشومو میخری با خودت منو میبری میبرم آره والا اسکناس میدم نکن ناز حرف راست میگم نکن ناز اسکناس میدم نکن ناز حرف راست میگم نکن ناز
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
داستان جالب و خنده دار 2 تا لیمو یادمه وقتی خیلی جوون بودم از لاله زار تهرون این آهنگ رو از جلوی در تأتر ها که رد میشدم می شنیدم و همش فکر میکردم که : دو لیمو دارم میخری یعنی چی ؟ با خودم فکر میکردم لیمو چه ربطی داره به چشم و ابرو و مو ( آخه اون زمونا نجابت آنقدر زیاد بود که به رخسار نگاه میکردند وعاشق نگاه زن میشدند نه به سینه وپائین تنه ش ، با اینکه مینی ژوب هم بود ) سرتونو درد نیارم ...تا اینکه یه روزی تعداد 20 - 15 نفر از فامیلها در خونمون مهمان بودن و صحبت خواننده و هنر وهنرمند و پریوش پیش اومد که یهوئی من از بابام پرسیدم که : مگه پریوش لیمو فروشه ؟ گفتند نه ! پریوش خوانند ست گفتم :پس چرا تو آهنگش میگه دو تا لیمو دارم میخری ؟؟؟؟ دیگه این جمعیت چه قهقه ای زدن تا اینکه به طریق ادبانه در خور سن و عقلم جریان لیمو را برایم توضیح دادن منم پس از پایان توضیح زیر لبی تقریبأ بلند گفتم : اینکه پریوش داره لیمو نیست که ،هندونه شریف آبادی ...... دیگه همه از خنده مرده بودن که بابام گفت : پدر سگ پاشو برو بیرون لیاقت تو همون هندونه شریف آبادی ... hadi04 ازت سپاسگزارم .... ولی جون من اون یکی آهنگ شم بفرست .
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
پریوش ستوده آوازخوان و خواننده ایرانی بود. پریوش ستوده از خوانندگان وزارت فرهنگ و هنر بود که از سال ۱۳۳۹ تا سال ۱۳۵۷ به طور مداوم با ارکسترهای مختلف وزارت فرهنگ و هنر همکاری داشت. او از شاگردان حسین صبا، غلامحسین بنان، اولین باغچه بان، نصرالله زرین پنجه، فرامرز پایور و حسین دهلوی در هنرستان ملی موسیقی ایران بوده است. ستوده دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶ در بیمارستان شریعتی درگذشت.
hadi04
میخرم آره والا
دو تا ابرو دارم میخری؟
میخرم آره والا
یه خرمن مو دارم میخری؟
میخرم آره والا
چو ماه یک شبه
دِ نگوووو چرا اطفار میریزی؟
دوتا لیمو دارم میخری؟
میخرم آره والا
دو تا ابرو دارم میخری؟
میخرم آره والا
یه خرمن مو دارم میخری؟
میخرم آره والا
هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
تو که پول نداری پول نداری راتو بگردون
منکه پول ندارم پول ندارم به جاش میدم جووووووووون
برو راتو بگیر راتو بگیر مرد حسابی
بیا که عاشقم دلمو نکن خووون
من مثل تو آس و پاس نمیخوام جز یک گونی اسکناس نمیخوام
من مثل تو آس و پاس نمیخوام جز یک گونی اسکناس نمیخوام
ناز و عشومو میخری با خودت منو میبری
میبرم آره والا
اسکناس میدم نکن ناز حرف راست میگم نکن ناز
اسکناس میدم نکن ناز حرف راست میگم نکن ناز
▧ تصویر در دسترس نیست
دانلود: parivash - do ta limoo daram
mz56mz
بچه مثبت
همه رو با هم بخریم تخفیف هم میدی؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نغمه
behnam25
نخبه
هاچو هاچو
gilas
کلاه شابکو دارما
lion1360
hadi04
قناری انار گرونتره ها
حالا بذار با صاحبش صحبت کنم ببینم مزه دهنش چیه؟
نغمه,
این از اوناییه که نرخ ثابتی نداره داداش فقط باید بگی میخری یا نه
کجاش جلفه؟
البته فقط بخشیشو
یه آهنگایی از این پریوش دارم یعنی اگر بذارم با لگد منو از سایت بیرون میکنید خدایی برید ترانه ننمو باید راضی کنی رو گوش کنید میفهمید چی میگم
lion1360,
bita.b
بابک
یادمه وقتی خیلی جوون بودم از لاله زار تهرون این آهنگ رو از جلوی در تأتر ها که رد میشدم می شنیدم و همش فکر میکردم که : دو لیمو دارم میخری یعنی چی ؟ با خودم فکر میکردم لیمو چه ربطی داره به چشم و ابرو و مو ( آخه اون زمونا نجابت آنقدر زیاد بود که به رخسار نگاه میکردند وعاشق نگاه زن میشدند نه به سینه وپائین تنه ش ، با اینکه مینی ژوب هم بود ) سرتونو درد نیارم ...تا اینکه یه روزی تعداد 20 - 15 نفر از فامیلها در خونمون مهمان بودن و صحبت خواننده و هنر وهنرمند و پریوش پیش اومد که یهوئی من از بابام پرسیدم که : مگه پریوش لیمو فروشه ؟ گفتند نه ! پریوش خوانند ست گفتم :پس چرا تو آهنگش میگه دو تا لیمو دارم میخری ؟؟؟؟ دیگه این جمعیت چه قهقه ای زدن تا اینکه به طریق ادبانه در خور سن و عقلم جریان لیمو را برایم توضیح دادن منم پس از پایان توضیح زیر لبی تقریبأ بلند گفتم : اینکه پریوش داره لیمو نیست که ،هندونه شریف آبادی ...... دیگه همه از خنده مرده بودن که بابام گفت : پدر سگ پاشو برو بیرون لیاقت تو همون هندونه شریف آبادی ...
hadi04 ازت سپاسگزارم .... ولی جون من اون یکی آهنگ شم بفرست .
شایسته
بچه مثبت
منم بازی؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
hadi04
خواهش میکنم بیتا خانوم قابل شما رو نداشت
شایسته,
اول باید ننشو راضی کنیا
علیرضا
پریوش ستوده از خوانندگان وزارت فرهنگ و هنر بود که از سال ۱۳۳۹ تا سال ۱۳۵۷ به طور مداوم با ارکسترهای مختلف وزارت فرهنگ و هنر همکاری داشت.
او از شاگردان حسین صبا، غلامحسین بنان، اولین باغچه بان، نصرالله زرین پنجه، فرامرز پایور و حسین دهلوی در هنرستان ملی موسیقی ایران بوده است.
ستوده دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶ در بیمارستان شریعتی درگذشت.
نخبه
در گذشت پس لیمو فروشی تعطیله برید دنبال بازیتون
mz56mz
نخبه,
خدا رحمتش كنه
من همون اول گفتم انار ميخوام كاكووووووو هم خوش رنگتره هم خوشمزه تره
پرهام
هاچو هاچو
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→