₪ انجمن بوف بوفی ₪ » گردشگری » ♥ هــــــــــــــفــــــــــــــتــــــم آبان گرامی باد ♥
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » گردشگری » ♥ هــــــــــــــفــــــــــــــتــــــم آبان گرامی باد ♥

بدون عکس

♥ هــــــــــــــفــــــــــــــتــــــم آبان گرامی باد ♥

1924 بازدید، 13 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

تصویر در دسترس نیست

در حاليكه برخي از ايرانيان، هفتم آبان ماه ۲۹ اکتبر را روز تولد كورش هخامنشي پادشاه بزرگ ايران باستان، قلمداد مي‌كنند، اين روز، روز بزرگداشت صدور منشور حقوق بشر اوست.

روز ۲۹ اکتبر روز تولد کورش كبير نیست، روزی است که در تقویم های جهانی، کورش به بابل وارد می‌شود و منشور استثنایی خود را به عنوان یک فرمان صادر می‌کند.

اصل این منشور اکنون در موزه بریتانیای لندن، و کپی آن در تالار سخنرانی‌های سازمان ملل متحد، به عنوان اولین منشور جهانی در ارتباط با حقوق بشر قرار دارد.

گفتني اينكه کورش بزرگ در زمانه ای که هیچ امپراتور و سزار و رهبر سیاسی وجود نداشت که در شناسنامه اش جز جنگ و خشونت و در نهایت اندکی رفاه و دادگری برای فقط بخشی از ملت خویش، یعنی «بزرگان و نجبا» وجود داشته باشد، هدیه ی کورش بزرگ نه تنها به مردم خویش که به مردمان سرزمین های دیگر، مجموعه ای بود از آزادی مذهب، آزادی محل کار و زندگی، فراهم سازی زمينه رفاه و شادمانی همه مردمان و مهم تر از همه حذف بیگاری و بردگی.

... کورش آشتی‌خواهانه به بابل اندر شد، سربازان بسیار او دوستانه در بابل گام برداشتند... و او نگذاشت کسی در تمامی سرزمین های سومر و اکد ترساننده شود... او مردمان ستمدیده را از درماندگی رهانید.. آوارگان را به خانه های خود بازگرداند... بردگان را از بیگاری نجات داد... و فرمان داد که هر کسی در انتخاب مذهب و محل سکونت خود آزاد باشد.. ...»(برگرفته از اولین و معتبرترین نسخه ترجمه شده منشور کورش بزرگ از دانشمند زبانشناس و باستانشناس، دکتر عبدالمجید ارفعی)

تصویر در دسترس نیست
    1391/8/7

5 سپاس: بچه مثبت، KuRoSh، بندری، تنها، zrnznn

• hadi04

اینو توی بخش ایران شناسی زدم چرا اومد توی گردشگری؟ :89:
    1 سپاس: KuRoSh

• jaj

2 سپاس: KuRoSh، hadi04

• بابک

درود جاویدانی بر تو کوروش بزرگ . :58:
    کوروش : امیدواریم که این سخنان تو یاد آور بعضی از آنهائی باشد که : تنها تو پادشاه و رهبر عادلی نه آنها .

hadi04 ازت بی نهایت سپاسگذارم . :84:

روز بزرگداشت کوروش بزرگ پدر ایران زمین گرامی باد :46:

2 سپاس: KuRoSh، hadi04

• KuRoSh

خـجـستـه بـاد
    1 سپاس: hadi04

• بندری

فرزندان ايران زاد روز بزرگ مرد ايران گرامي باد :46:

• بچه مثبت

مبارک باشه 296

نقل قول: hadi04
    در تقویم های جهانی
    تقویم‌های جهانی؟ شما اول آن تقویم‌های جهانی رو به من نشان بده :bahone:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• hadi04

نقل قول: jaj
    اگه می خوای تایپکتو توی بخش دیگه مثل تاریخ منتقل بشه بگو

موهُم نی حالا عشقت کشید جا به جا کن دادا :10:
    نقل قول: بچه مثبت
    تقویم‌های جهانی؟ شما اول آن تقویم‌های جهانی رو به من نشان بده

این نوشته کار من نیست کار عبدالمجیده از خودش بپرس تا اونجایی که من میدونم توی هیچ تقویمی نیست و هیچ جا ثبت نشده این روز هم توسط کمیته نجات پاسارگاد پیشنهاد شده که چند تایی ایراد بهش وارده که یکیش اینه روزی که کوروش به بابل وارد شد 29 مهرماه ایرانی بود که یا باید 28 اکتبر باشه یا بیست اکتبر همون سال میلادی حالا سوال اینجاست که کمیته نجات چرا باید یه روز با تقویم غربی رو پیشنهاد کنه و اصلا چرا 7 آبان ماه ؟
    باید یه روز با تقویم ایرانی رو لااقل پیشنهاد میکرد ولی خوب اینکه روزی باشه برای بزرگداشت بزرگمردی چون کوروش من ازش استقبال میکنم و دلیل زدن این تاپیک هم دقیقا همینه ولی حالا برخی چه نیاتی پشت کارهاشون نهفته هست رو نمیدونم :24:

1 سپاس: بچه مثبت

• تنها

درود بر کوروش بزرگ

• SaMaN TaJ

درود بر کوروش بزرگ،درود لایت بر همه بچه های بوفیلند مثل خودم و دایی :4:

• zrnznn

آبان ماه خیلی خوبیه :9:

• hadi04

نقل قول: تنها