در حاليكه برخي از ايرانيان، هفتم آبان ماه ۲۹ اکتبر را روز تولد كورش هخامنشي پادشاه بزرگ ايران باستان، قلمداد ميكنند، اين روز، روز بزرگداشت صدور منشور حقوق بشر اوست.
روز ۲۹ اکتبر روز تولد کورش كبير نیست، روزی است که در تقویم های جهانی، کورش به بابل وارد میشود و منشور استثنایی خود را به عنوان یک فرمان صادر میکند.
اصل این منشور اکنون در موزه بریتانیای لندن، و کپی آن در تالار سخنرانیهای سازمان ملل متحد، به عنوان اولین منشور جهانی در ارتباط با حقوق بشر قرار دارد.
گفتني اينكه کورش بزرگ در زمانه ای که هیچ امپراتور و سزار و رهبر سیاسی وجود نداشت که در شناسنامه اش جز جنگ و خشونت و در نهایت اندکی رفاه و دادگری برای فقط بخشی از ملت خویش، یعنی «بزرگان و نجبا» وجود داشته باشد، هدیه ی کورش بزرگ نه تنها به مردم خویش که به مردمان سرزمین های دیگر، مجموعه ای بود از آزادی مذهب، آزادی محل کار و زندگی، فراهم سازی زمينه رفاه و شادمانی همه مردمان و مهم تر از همه حذف بیگاری و بردگی.
... کورش آشتیخواهانه به بابل اندر شد، سربازان بسیار او دوستانه در بابل گام برداشتند... و او نگذاشت کسی در تمامی سرزمین های سومر و اکد ترساننده شود... او مردمان ستمدیده را از درماندگی رهانید.. آوارگان را به خانه های خود بازگرداند... بردگان را از بیگاری نجات داد... و فرمان داد که هر کسی در انتخاب مذهب و محل سکونت خود آزاد باشد.. ...»(برگرفته از اولین و معتبرترین نسخه ترجمه شده منشور کورش بزرگ از دانشمند زبانشناس و باستانشناس، دکتر عبدالمجید ارفعی)
تقویمهای جهانی؟ شما اول آن تقویمهای جهانی رو به من نشان بده
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اگه می خوای تایپکتو توی بخش دیگه مثل تاریخ منتقل بشه بگو
موهُم نی حالا عشقت کشید جا به جا کن دادا
نقل قول: بچه مثبت
تقویمهای جهانی؟ شما اول آن تقویمهای جهانی رو به من نشان بده
این نوشته کار من نیست کار عبدالمجیده از خودش بپرس تا اونجایی که من میدونم توی هیچ تقویمی نیست و هیچ جا ثبت نشده این روز هم توسط کمیته نجات پاسارگاد پیشنهاد شده که چند تایی ایراد بهش وارده که یکیش اینه روزی که کوروش به بابل وارد شد 29 مهرماه ایرانی بود که یا باید 28 اکتبر باشه یا بیست اکتبر همون سال میلادی حالا سوال اینجاست که کمیته نجات چرا باید یه روز با تقویم غربی رو پیشنهاد کنه و اصلا چرا 7 آبان ماه ؟ باید یه روز با تقویم ایرانی رو لااقل پیشنهاد میکرد ولی خوب اینکه روزی باشه برای بزرگداشت بزرگمردی چون کوروش من ازش استقبال میکنم و دلیل زدن این تاپیک هم دقیقا همینه ولی حالا برخی چه نیاتی پشت کارهاشون نهفته هست رو نمیدونم
hadi04
در حاليكه برخي از ايرانيان، هفتم آبان ماه ۲۹ اکتبر را روز تولد كورش هخامنشي پادشاه بزرگ ايران باستان، قلمداد ميكنند، اين روز، روز بزرگداشت صدور منشور حقوق بشر اوست.
روز ۲۹ اکتبر روز تولد کورش كبير نیست، روزی است که در تقویم های جهانی، کورش به بابل وارد میشود و منشور استثنایی خود را به عنوان یک فرمان صادر میکند.
اصل این منشور اکنون در موزه بریتانیای لندن، و کپی آن در تالار سخنرانیهای سازمان ملل متحد، به عنوان اولین منشور جهانی در ارتباط با حقوق بشر قرار دارد.
گفتني اينكه کورش بزرگ در زمانه ای که هیچ امپراتور و سزار و رهبر سیاسی وجود نداشت که در شناسنامه اش جز جنگ و خشونت و در نهایت اندکی رفاه و دادگری برای فقط بخشی از ملت خویش، یعنی «بزرگان و نجبا» وجود داشته باشد، هدیه ی کورش بزرگ نه تنها به مردم خویش که به مردمان سرزمین های دیگر، مجموعه ای بود از آزادی مذهب، آزادی محل کار و زندگی، فراهم سازی زمينه رفاه و شادمانی همه مردمان و مهم تر از همه حذف بیگاری و بردگی.
... کورش آشتیخواهانه به بابل اندر شد، سربازان بسیار او دوستانه در بابل گام برداشتند... و او نگذاشت کسی در تمامی سرزمین های سومر و اکد ترساننده شود... او مردمان ستمدیده را از درماندگی رهانید.. آوارگان را به خانه های خود بازگرداند... بردگان را از بیگاری نجات داد... و فرمان داد که هر کسی در انتخاب مذهب و محل سکونت خود آزاد باشد.. ...»(برگرفته از اولین و معتبرترین نسخه ترجمه شده منشور کورش بزرگ از دانشمند زبانشناس و باستانشناس، دکتر عبدالمجید ارفعی)
1391/8/7
دانلود: jamshid mashayekhi ft danial dadvar - korosh bozorg
hadi04
jaj
بابک
کوروش : امیدواریم که این سخنان تو یاد آور بعضی از آنهائی باشد که : تنها تو پادشاه و رهبر عادلی نه آنها .
hadi04 ازت بی نهایت سپاسگذارم .
روز بزرگداشت کوروش بزرگ پدر ایران زمین گرامی باد
شایسته
KuRoSh
بندری
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
hadi04
موهُم نی حالا عشقت کشید جا به جا کن دادا
این نوشته کار من نیست کار عبدالمجیده از خودش بپرس تا اونجایی که من میدونم توی هیچ تقویمی نیست و هیچ جا ثبت نشده این روز هم توسط کمیته نجات پاسارگاد پیشنهاد شده که چند تایی ایراد بهش وارده که یکیش اینه روزی که کوروش به بابل وارد شد 29 مهرماه ایرانی بود که یا باید 28 اکتبر باشه یا بیست اکتبر همون سال میلادی حالا سوال اینجاست که کمیته نجات چرا باید یه روز با تقویم غربی رو پیشنهاد کنه و اصلا چرا 7 آبان ماه ؟
باید یه روز با تقویم ایرانی رو لااقل پیشنهاد میکرد ولی خوب اینکه روزی باشه برای بزرگداشت بزرگمردی چون کوروش من ازش استقبال میکنم و دلیل زدن این تاپیک هم دقیقا همینه ولی حالا برخی چه نیاتی پشت کارهاشون نهفته هست رو نمیدونم
تنها
SaMaN TaJ
zrnznn
hadi04
درود بر تو
جیگر دایی
بعله بعله
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→