₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » (/) بازگشت ناصر ملک مطیعی به سینما (\)
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » (/) بازگشت ناصر ملک مطیعی به سینما (\)

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

(/) بازگشت ناصر ملک مطیعی به سینما (\)

6177 بازدید، 17 پست، نویسنده: ژنرال

• ژنرال

بازگشت "ناصر ملک مطیعی" به سینما پس از 31 سال

تصویر در دسترس نیست

مراسم جشن بازگشت ناصر ملک مطیعی بعد از 31 سال به سینما و پایان فیلمبرداری فیلم "نقش نگار" شب گذشته در رستوران VIP سورینت برگزار شد.
    به گزارش کافه سینما در این مراسم ناصر ملک مطیعی در صحبت هایش گفت: خوشحالم که این اتفاق افتاد و دوست داشتم بسیاری از دوستان قدیمی هم بودند و امروز را می دیدند. من 31 سال از معشوق یعنی سینما دور بودم حالا من آمدم و باید ببینم این معشوق من را در سن هشتاد سالگی می پذیرد یا خیر. نماینده نسلی هستم که عده ای از آنها دیگر نیستند و به همه آنها ادای احترام می کنم.

تصویر در دسترس نیست

ناصر ملک مطیعی با داشتن چهره و تیپ ویژه اش، شمایل تمام عیار مرد ایرانی سنتی در سینمای قبل از انقلاب بود؛ وی در کنار محمدعلی فردین و بهروز وثوقی، از سمبل های سینمای آن دوران محسوب میشود.

تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    5 تصویر این بخش در دسترس نیست

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    7 تصویر این بخش در دسترس نیست

12 سپاس: cheddan، پرهام، lion1360، zrnznn، jaj، levrone، تنها، hadi04، Holtek، ♥Rose♥، Kishe Mehr، javad1020

• بابک

کلاه مخملی یادش بخیر .

عکسهای جالبی ست ، سپاسگزارم . :46:

1 سپاس: ژنرال

• zrnznn

نقل قول: ژنرال
    و همچنین بازگشت خودم به بوف بوفی!

خوش آومدید :24:

اقا ملک مطیعی هم خوش امدند :46:

• 1 سپاس: ژنرال

• 1 سپاس: ژنرال

• ژنرال

نقل قول: jaj
    فکر نکنم یزارن بیاد

ظاهرا که اومده و فیلمو بازی کرده تموم شده! :25:
    هرچند دیگه عملا خیلی فرقی هم نمیکنه! هشتاد و چند سال سنشه :24:

نقل قول: zrnznn
    خوش آومدید

ممنون از خوش آومد گویی شما :4: :46: :17:

• hadi04

درود بر تو و درود بر ناصر ملک مطیعی هر دو پیروز باشید لطفا دیگه نرو که دلمون اینقده واست تنگ بشه حاج محسن :10:
    2 سپاس: ژنرال، Kishe Mehr

• ژنرال

نقل قول: hadi04
    لطفا دیگه نرو که دلمون اینقده واست تنگ بشه حاج محسن

از این به بعد همین آش و همین کاسه س! همینه که هست! :4:

نمایش یا پنهان متنوضعیت کاریم خیلی فرق کرده آرسام جان :46: خیلی خیلی وقتم محدوده شده... فشار روانی زیادی رو دارم تحمل میکنم این روزها... به امید روزهای بهتر...

1 سپاس: Kishe Mehr

• beh

به گزارش سرویس وب گردی پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، بابک زنجانی فعال اقتصادی که حضور پررنگ وی در عرصه اقتصاد حاشیه های زیادی به دنبال داشته است از چندی پیش به سرمایه گذاری در سینما هم علاقه مند شده است و این روزها و پس از تامین سرمایه فیلم "هیچ کجا هیچ کس" به کارگردانی ابراهیم شیبانی، در پروژه "نقش نگار" به کارگردانی علی عطشانی هم وارد شده است.

بنابر این گزارش، سرمایه گذار فیلم "نقش نگار" بودجه این فیلم را بالای یک میلیارد تومان اعلام و تاکید کرد: مجموعه تحت مدیریت وی به جایی بدهکار نیست بلکه یکی از پاک ترین مجموعه هاست.
    [img][IMG]http://up.boooofi.com/uploads/nlogo1/93eca1f564d3410609e431155ed51dcd.jpg[/img][/img]
    وی درباره ویژگی‌های این پروژه که باعث شده وی در آن سرمایه گذاری کند گفت: یکی از ویژگی‌های اصلی فیلم حضور علی عطشانی کارگردان آن بود که طی ارزیابی‌هایی که انجام دادیم کارهای قبلی وی پرانرژی و قوی بوده است. از طرفی دیگر بازیگران و فیلمنامه خوب "نقش نگار" باعث شد ما در این فیلم سرمایه گذاری کنیم و همچنین حضور ناصر ملک مطیعی پس از سالها این پروژه را برای ما متفاوت کرد.
    وی با تاکید بر اینکه به تازگی به این گروه پیوسته است، بیان کرد: هلدینگ توسعه سورینت زیرمجوعه هایی در اختیار دارد که بکی از آنها یاسین فیلم یا سورینت فیلم است که محمود دینی مدیرعاملی آن را برعهده دارد. در آن قسمت پروژه ها دسته بندی و پس از آن در هلدینگ مصوب می شود و ما باید بررسی کنیم که آیا این فیلم مناسب سرمایه گذاری هست یا خیر.
    زنجانی گفت: احتمالا این اتفاقات قبلا در زیرمجموعه ما شکل گرفته و در نهایت این فیلم 10 یا 15 روز پیش در هلدینگ وارد و مصوب شده است. من مستقیما در جریان تولید این پروزه نبودم اما همکارانم در این پروژه آن را پیگیری می کردند.
    سرمایه گذار فیلم "نقش نگار" در باره مبلغ بودجه تولید این کار عنوان کرد: رقم بودجه را دقیق نمی دانم اما فکر می کنم حدود 1 میلیارد و 200 میلیون یا یک میلیارد و 400 میلیون تومان است.
    وی در پاسخ به این پرسش که چرا با توجه به حاشیه هایی که برای کار اقتصادی شما پیش آمده حالا وارد سینما شده اید؟ گفت: من سرمایه گذار هستم و قرار نیست در فیلم بازی کنم تا برایم حاشیه به وجود آید؛ اما می دانم هیچ اتفاقی نمی افتد چراکه مجموعه ما یکی از پاک ترین مجموعه ها است که در کشور فعالیت می کند. همه مجموعه های کشور در جریان کار ما هستند.
    وی گفت: با حرف و حدیث نمی توان برای کاری اتفاقی را رقم زد. مجموعه سورینت با قدرت و بسیار خوب کار می کند و ما بدهکار هیچ جا نیستیم.
    زنجانی درباره سرمایه گذاری در بخش فنی سینما توضیح داد: ما دوربین هایی را که به دلیل تحریم نمی توانستند وارد ایران شوند خریداری کردیم، در بخش صدابرداری و تدوین هم سیستم های جدیدی وارد کردیم.
    اما خلاصه ای از داستان فیلم سینمایی نقش نگار؛ فرزاد بدون هماهنگی پدرش قصد ازدواج با نگار را دارد. رضایت موقت پدر همه چیز را برای مراسم خواستگاری مهیا می‌کند، اما گذشته نگار همه شرایط را دچار تغییر می‌کند.
    بهرام رادان،آتیلا پسیانی، گوهر خیراندیش، شیوا خسرو مهر، الهه حصاری و رضا ناجی در این فیلم در کنار ناصر ملک‌مطیعی بازی می‌کنند.
    ملک‌مطیعی 83 ساله آخرین بار سال 1361 فیلم «برزخی‌ها» ساخته ایرج قادری را روی پرده سینماها داشت. «چهار راه حوادث»، «مردها و جاده‌ها»، «قیصر»، «طوقی» و «بابا شمل» از فیلم‌های اوست.

• Holtek

آمدي جانم به قربانت ولي حالا چرا.......!!!!!!

• ♥Rose♥

چقدر پیر شده

• Kishe Mehr

دوتاتون خوش اومدید و ایشالله بیشتر پیشمون باشید نخسوزن شما محسن خان :24:

• ژنرال

نقل قول: Holtek
    آمدي جانم به قربانت ولي حالا چرا.......!!!!!!

خوش اومدی دکتر! :46:
    دیگه نذاشتن بیاد تا الان :3:

نقل قول: ♥Rose♥
    چقدر پیر شده

بله :bachemosbat:

نقل قول: Kishe Mehr
    دوتاتون خوش اومدید و ایشالله بیشتر پیشمون باشید نخسوزن شما محسن خان

وقت بکنم میام مجتبی جان :46:

1 سپاس: ♥Rose♥

• baron jon

:46: ممنون

خوش اومدین آقا محسن :46:

• ♥Rose♥

نقل قول: ژنرال
    بله :bachemosbat:

اول دیدم فکر کردم داریوش فرهنگِ ، یه شباهتی بهم دارن! :buff:
    یاد فردین بخیر

• ژنرال

baron jon,
    ممنون از لطف شما :46:

نقل قول: ♥Rose♥
    اول دیدم فکر کردم داریوش فرهنگِ ، یه شباهتی بهم دارن!

:66:

1 سپاس: ♥Rose♥
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: