ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
(/) بازگشت ناصر ملک مطیعی به سینما (\)
ژنرال
▧ تصویر در دسترس نیست
مراسم جشن بازگشت ناصر ملک مطیعی بعد از 31 سال به سینما و پایان فیلمبرداری فیلم "نقش نگار" شب گذشته در رستوران VIP سورینت برگزار شد.
به گزارش کافه سینما در این مراسم ناصر ملک مطیعی در صحبت هایش گفت: خوشحالم که این اتفاق افتاد و دوست داشتم بسیاری از دوستان قدیمی هم بودند و امروز را می دیدند. من 31 سال از معشوق یعنی سینما دور بودم حالا من آمدم و باید ببینم این معشوق من را در سن هشتاد سالگی می پذیرد یا خیر. نماینده نسلی هستم که عده ای از آنها دیگر نیستند و به همه آنها ادای احترام می کنم.
▧ تصویر در دسترس نیست
ناصر ملک مطیعی با داشتن چهره و تیپ ویژه اش، شمایل تمام عیار مرد ایرانی سنتی در سینمای قبل از انقلاب بود؛ وی در کنار محمدعلی فردین و بهروز وثوقی، از سمبل های سینمای آن دوران محسوب میشود.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 5 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 7 تصویر این بخش در دسترس نیست
پرهام
بابک
عکسهای جالبی ست ، سپاسگزارم .
zrnznn
خوش آومدید
اقا ملک مطیعی هم خوش امدند
jaj
تنها
ژنرال
ظاهرا که اومده و فیلمو بازی کرده تموم شده!
هرچند دیگه عملا خیلی فرقی هم نمیکنه! هشتاد و چند سال سنشه
ممنون از خوش آومد گویی شما
hadi04
ژنرال
از این به بعد همین آش و همین کاسه س! همینه که هست!
نمایش یا پنهان متن
وضعیت کاریم خیلی فرق کرده آرسام جانbeh
بنابر این گزارش، سرمایه گذار فیلم "نقش نگار" بودجه این فیلم را بالای یک میلیارد تومان اعلام و تاکید کرد: مجموعه تحت مدیریت وی به جایی بدهکار نیست بلکه یکی از پاک ترین مجموعه هاست.
[img][IMG]http://up.boooofi.com/uploads/nlogo1/93eca1f564d3410609e431155ed51dcd.jpg[/img][/img]
وی درباره ویژگیهای این پروژه که باعث شده وی در آن سرمایه گذاری کند گفت: یکی از ویژگیهای اصلی فیلم حضور علی عطشانی کارگردان آن بود که طی ارزیابیهایی که انجام دادیم کارهای قبلی وی پرانرژی و قوی بوده است. از طرفی دیگر بازیگران و فیلمنامه خوب "نقش نگار" باعث شد ما در این فیلم سرمایه گذاری کنیم و همچنین حضور ناصر ملک مطیعی پس از سالها این پروژه را برای ما متفاوت کرد.
وی با تاکید بر اینکه به تازگی به این گروه پیوسته است، بیان کرد: هلدینگ توسعه سورینت زیرمجوعه هایی در اختیار دارد که بکی از آنها یاسین فیلم یا سورینت فیلم است که محمود دینی مدیرعاملی آن را برعهده دارد. در آن قسمت پروژه ها دسته بندی و پس از آن در هلدینگ مصوب می شود و ما باید بررسی کنیم که آیا این فیلم مناسب سرمایه گذاری هست یا خیر.
زنجانی گفت: احتمالا این اتفاقات قبلا در زیرمجموعه ما شکل گرفته و در نهایت این فیلم 10 یا 15 روز پیش در هلدینگ وارد و مصوب شده است. من مستقیما در جریان تولید این پروزه نبودم اما همکارانم در این پروژه آن را پیگیری می کردند.
سرمایه گذار فیلم "نقش نگار" در باره مبلغ بودجه تولید این کار عنوان کرد: رقم بودجه را دقیق نمی دانم اما فکر می کنم حدود 1 میلیارد و 200 میلیون یا یک میلیارد و 400 میلیون تومان است.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا با توجه به حاشیه هایی که برای کار اقتصادی شما پیش آمده حالا وارد سینما شده اید؟ گفت: من سرمایه گذار هستم و قرار نیست در فیلم بازی کنم تا برایم حاشیه به وجود آید؛ اما می دانم هیچ اتفاقی نمی افتد چراکه مجموعه ما یکی از پاک ترین مجموعه ها است که در کشور فعالیت می کند. همه مجموعه های کشور در جریان کار ما هستند.
وی گفت: با حرف و حدیث نمی توان برای کاری اتفاقی را رقم زد. مجموعه سورینت با قدرت و بسیار خوب کار می کند و ما بدهکار هیچ جا نیستیم.
زنجانی درباره سرمایه گذاری در بخش فنی سینما توضیح داد: ما دوربین هایی را که به دلیل تحریم نمی توانستند وارد ایران شوند خریداری کردیم، در بخش صدابرداری و تدوین هم سیستم های جدیدی وارد کردیم.
اما خلاصه ای از داستان فیلم سینمایی نقش نگار؛ فرزاد بدون هماهنگی پدرش قصد ازدواج با نگار را دارد. رضایت موقت پدر همه چیز را برای مراسم خواستگاری مهیا میکند، اما گذشته نگار همه شرایط را دچار تغییر میکند.
بهرام رادان،آتیلا پسیانی، گوهر خیراندیش، شیوا خسرو مهر، الهه حصاری و رضا ناجی در این فیلم در کنار ناصر ملکمطیعی بازی میکنند.
ملکمطیعی 83 ساله آخرین بار سال 1361 فیلم «برزخیها» ساخته ایرج قادری را روی پرده سینماها داشت. «چهار راه حوادث»، «مردها و جادهها»، «قیصر»، «طوقی» و «بابا شمل» از فیلمهای اوست.
Holtek
♥Rose♥
Kishe Mehr
ژنرال
خوش اومدی دکتر!
دیگه نذاشتن بیاد تا الان
بله
وقت بکنم میام مجتبی جان
baron jon
خوش اومدین آقا محسن
♥Rose♥
اول دیدم فکر کردم داریوش فرهنگِ ، یه شباهتی بهم دارن!
یاد فردین بخیر
ژنرال
ممنون از لطف شما
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→