ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
jaj
زهرا شکوهی اولین زن قصاب ایرانی است که هر صبح دست به ساتور می برد تا راستهها را بیاستخوان و استخوانها را بیگوشت کند.
۱۲سال است که پا به پای شوهرش مغازه قصابیشان را میچرخاند و با این که تا کلاس پنجم بیشتر نخوانده، حساب دخل و خرج قصابی را دارد. میگوید: «صبح که برای نماز بیدار میشوم دیگر خوابم نمیبرد. همان موقع برای ناهار غذا را بار میگذارم و سر ساعت ۸، مغازه را باز میکنم. ساعت ۱۱ هم دوباره به خانه برمیگردم تا بقیه کارهای مربوط به ناهار را انجام دهم و سر ساعت ۳، دوباره به مغازه برمیگردم و تا ۸ شب اینجا میمانم.»
با این حال زهرا شکوهی فکر میکند شغلش کمی خشن است و سر و کار داشتن با خون، روحیه همسرش را هم عوض کرده است: «همسرم خوب است اما کمی خشن است، نمیشود زیاد سر به سرش بگذاری چون زود عصبانی میشود، خون با آدم این کار را میکند. هر وقت شوهرم عصبانی بشود من باید ساکت بشوم. اما من این طور نیستم.»
زهرا شکوهی با همه خشونتی که شغلش دارد حاضر نیست سر گوسفند را ببرد. اگرچه گاهی سر گوسفند را میگیرد تا شوهرش ببرد اما همین هم ناراحتش میکند: «تا به حال این کار را نکردهام و هیچ وقت هم نمیکنم. بعضی وقتها شوهرم میگوید بیا سر بریدن را یادت بدهم اما من میگویم هر کاری از من بخواهی انجام میدهم جز این کار، دلم اجازه نمیدهد این کار را انجام دهم.»
hadi04
البته قصابی به نظر من برای یه خانوم خیلی خشنه همونطور که خودشون هم گفتن ولی خوب پا به پای شوهر بودن کاریه که شاید توی این دوره زمونه از کمتر زنی بر بیاد
شوهرایی که همچین خانوم هایی دارن باید بپرستنشون واقعا و خانومهایی هم که اینهمه به شوهرشون اهمیت میدن و احترام میذارن باید قدر خودشون رو بدونن
ممنون داداش جلال
محسن صائب
ایا خصوصیات فکری اخلاقی و جسمانی یک خانم با یک اقا فرق نداره؟
ماهی
نغمه
مثلا من دلم میخواد دخملم فوق تخصص اطفال بشه
نمایش یا پنهان متن
خدایا کمک کن خوب تربیتش کنمjaj
sadra
در مترو چند خانم باشخصیت دارند دارند کیک میفروشند ...
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→