₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » پرفروش ترین فیلم های بعد از انقلاب + پوسترهایی نوستالژیک
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » پرفروش ترین فیلم های بعد از انقلاب + پوسترهایی نوستالژیک

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

پرفروش ترین فیلم های بعد از انقلاب + پوسترهایی نوستالژیک

2994 بازدید، 17 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

دورانی که فروش ۱۰۰ میلیون تومانی آثار سینمایی با توجه به بهای بلیت یک موفقیت ویژه محسوب می شد چهار فیلم معادلات گیشه را بر هم زدند، “کلاه قرمزی و سروناز”، “مرد عوضی”، “مکس” و “مارمولک” [ تنها سه هفته روی پرده ماند و بدلیل اعتراض جامعه روحانیت برداشته شد]آثاری بودند که در مقیاس زمان نمایش خود فروش های خیره کننده ای کردند، اما شرایط در سال های اخیر به گونه ای پیش رفته است که حتی فروش های میلیاردی نیز اتفاق خارق العاده ای محسوب نمی شود و تنها موفقیتی نسبی در جلب تماشاگر به حساب می آید، به عنوان نمونه می توان به سال ۸۵ بازگشت و اتفاق غیرقابل پیش بینی فروش “آتش بس” را به یاد آورد، وقتی “آتش بس” از مرز میلیارد عبور کرد در آگهی های تلویزیونی بر همین نکته فروش تأکید شد اما امروز چنین آگهی هایی در جذب مخاطب حداقلی نیز ناکارآمد است، اگر همان دوره را مرور کنیم پس از پخش آگهی تلویزیونی “آتش بس” که آن را پرفروش ترین فیلم تاریخ سینمای پس از انقلاب می نامید، پرونده ای کاملی منتشر شد و در آن به بررسی جامع پرمخاطب ها، پرفروش ها، عوامل مؤثر بر فروش فیلم و نیز بازیگرانی که مخاطب برای دیدن آن ها به سالن های سینما می رفت، پرداخت، آمارهای پیش رو تلاش دارد تا فکت های جدیدتری از این موضوع را به دست دهد.

تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    11 تصویر این بخش در دسترس نیست تصویر در دسترس نیست
    3 تصویر این بخش در دسترس نیست تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست

دو فیلم سفر سنگ ساخته مسعود کیمیایی و دایره مینا به کارگردانی داریوش مهرجویی در سال ۱۳۵۷ اکران شده اند و با توجه به بهای بلیت سه تومان در آن سال به فروش زیر دست یافتند.
    - سفر سنگ: دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومان/ تعداد تماشاگر ۹۰۰ هزار نفر
    - دایره مینا: یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان/ تعداد تماشاگر ۵۳۳ هزار و ۳۳۴ نفر
    - از فروش فیلم در سال های ۵۸ تا ۶۰ آمار قابل استنادی وجود ندارد. در باره سال ۶۲ نیز آمار مستندی به دست نیامده است البته در برخی منابع “سفیر” ساخته “فریبرز صالح” به عنوان فیلم پرفروش سال ۶۲ معرفی شده است.
    - به طور معمول معادل نصف فروش سینماهای تهران را معادل فروش شهرستان گرفته اند.

13 سپاس: behnam25، نغمه، jaj، garfild، levrone، سوگند، پرهام، هوشمند، ماهی، بندری، محسن صائب، zrnznn، تنها

• نغمه

جالب بود یادش بخیر دوره راهنمایی ما رو از طرف مدرسه بردن سینما اونم چه فیلمی

(میخواهم زنده بمانم) :17: موضوع فیلم هم دقیقا در مورد خودکشی پسری بود که قتلش افتاده بود گردن نامادریش ... نمیدونم مسئولین مدرسه باچه عقلی این فیلم رو انتخاب کردن :7: هدفشون چی بود؟ :22:

3 سپاس: aac198000، ماهی، ژنرال

• 2 سپاس: aac198000، ژنرال

• سوگند

از چند تا از این فیلمها خاطراتی دارم
    ای یادش بخیر :10:

1 سپاس: aac198000

• aac198000

نقل قول: jaj
    دوست دارم افعی رو یه بار دیگه بببینم
    اون موقع ها فیلم های جمشید هاشم پور ترکونده بود

منم سینما رفته بودم یادش بخیر :1:

1 سپاس: ژنرال

• mooshoolina

وای منم یاد فیلمای مدرسه افتادم ... واقعا چه فیلمایی می دیدیم 451

• پرهام

اولین فیلمی که رفتم سینما دیدم فیلم دادشاه بود :65:
    2 سپاس: aac198000، ژنرال

• ماهی

نقل قول: نغمه
    نمیدونم مسئولین مدرسه باچه عقلی این فیلم رو انتخاب کردن

مسئولین مدرسه کاری که نمی کنند... فکره!! :3:

فیلم شوکران رو دوس دارم باز ببینم :65: و اعصابم خورد شه :4:

• beh

من فیلم آژانس شیشه ای رو بیش از ده مرتبه ، فقط در سینما دیدم
    تو تلویزیون هم که کلی تکرار شده ، باید به این عدد اضافه کنم
    به نظر من این فیلم نباید از لیست بهترین فیلمهای تاریخ سینما بعد از انقلاب خارج می شد.

• aac198000

نقل قول: beh
    به نظر من این فیلم نباید از لیست بهترین فیلمهای تاریخ سینما بعد از انقلاب خارج می شد.

کاملا با شما موافقم :3:

• 2 سپاس: aac198000، ژنرال

• شایسته

در زمان خودش عقابها خیلی خوب بود :8:

• zrnznn

ای یادش بخیرررررررررررررررر....منم یاد اون موقع ها افتادم :65:
    من اولین باری که رفتم سینما فیلم بببینم برا فیلم مریم و میتیل رفتم.........هیچ وقت اون رو روز یادم نمیره....هیجان داشتم :4:

3 سپاس: aac198000، نغمه، ژنرال

• aac198000

نقل قول: zrnznn
    من اولین باری که رفتم سینما فیلم بببینم برا فیلم مریم و میتیل رفتم.........هیچ وقت اون رو روز یادم نمیره....هیجان داشتم

من ندیدم این فیلمو :2:

1 سپاس: نغمه

• تنها

آتش بس رو خیلی دوست داشتم
    280

• aac198000

نقل قول: تنها
    آتش بس رو خیلی دوست داشتم

جالب بود بر خلاف موج منفی که علیه گلزار برقرار بود ولی فیلم قشنگی از آب دز آمد(البته کپی برداری شده بود ) :1:

• ژنرال

به نظرم بعضی از فیلمای پرفروش از قلم افتاده؛ مثلا فیلم قرمز در زمان خودش خیلی فروش کرد.

واقعا سالهای قبل سینمای بهتری داشتیم...
    کوچیک که بودم خیلی سینما دوس داشتم... همیشه میرفتیم میدون انقلاب و خیابون جمهوری واسه فیلم دیدن... چیپسای توی سینما چه طعمی داشت! الان دیگه هیچ چیپسی اون طعمو نداره.
    سفر جادویی، دزد عروسکها، گربه آوازه خوان، پائیزان، لنگرگاه، شکار خاموش، عروس، هنرپیشه، افق، دستمزد، پوتین؛ اینا فیلمائیه که اون دوران تو سینما دیدم و همیشه یه حس شیرینی داره برام... الان با اینکه هنوزم گاهی میرم سینما اما نمیدونم چرا دیگه سینما لطف سابقو نداره.

نقل قول: zrnznn
    من اولین باری که رفتم سینما فیلم بببینم برا فیلم مریم و میتیل رفتم

همون سالها یه فیلم دیگه هم بود به اسم پاتال و آرزوهای کوچک! من ندیدم ولی یادمه تلویزیون تبلیغ میکرد :4:

نقل قول: beh
    من فیلم آژانس شیشه ای رو بیش از ده مرتبه ، فقط در سینما دیدم

نقل قول: jaj
    فیلم از کرخه تا راین هم خیلی زیبا بود

به نظر من بهترین کارای حاتمی کیا همین دوتا فیلمه.
    من فیلم آدم برفی داود میرباقری رو هم خیلی دوس دارم.

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: