ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
پرفروش ترین فیلم های بعد از انقلاب + پوسترهایی نوستالژیک
aac198000
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 11 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
دو فیلم سفر سنگ ساخته مسعود کیمیایی و دایره مینا به کارگردانی داریوش مهرجویی در سال ۱۳۵۷ اکران شده اند و با توجه به بهای بلیت سه تومان در آن سال به فروش زیر دست یافتند.
- سفر سنگ: دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومان/ تعداد تماشاگر ۹۰۰ هزار نفر
- دایره مینا: یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان/ تعداد تماشاگر ۵۳۳ هزار و ۳۳۴ نفر
- از فروش فیلم در سال های ۵۸ تا ۶۰ آمار قابل استنادی وجود ندارد. در باره سال ۶۲ نیز آمار مستندی به دست نیامده است البته در برخی منابع “سفیر” ساخته “فریبرز صالح” به عنوان فیلم پرفروش سال ۶۲ معرفی شده است.
- به طور معمول معادل نصف فروش سینماهای تهران را معادل فروش شهرستان گرفته اند.
نغمه
(میخواهم زنده بمانم)
jaj
سوگند
ای یادش بخیر
aac198000
اون موقع ها فیلم های جمشید هاشم پور ترکونده بود
منم سینما رفته بودم یادش بخیر
mooshoolina
پرهام
ماهی
مسئولین مدرسه کاری که نمی کنند... فکره!!
فیلم شوکران رو دوس دارم باز ببینم
beh
تو تلویزیون هم که کلی تکرار شده ، باید به این عدد اضافه کنم
به نظر من این فیلم نباید از لیست بهترین فیلمهای تاریخ سینما بعد از انقلاب خارج می شد.
aac198000
کاملا با شما موافقم
jaj
شایسته
zrnznn
من اولین باری که رفتم سینما فیلم بببینم برا فیلم مریم و میتیل رفتم.........هیچ وقت اون رو روز یادم نمیره....هیجان داشتم
aac198000
من ندیدم این فیلمو
تنها
aac198000
جالب بود بر خلاف موج منفی که علیه گلزار برقرار بود ولی فیلم قشنگی از آب دز آمد(البته کپی برداری شده بود )
ژنرال
واقعا سالهای قبل سینمای بهتری داشتیم...
کوچیک که بودم خیلی سینما دوس داشتم... همیشه میرفتیم میدون انقلاب و خیابون جمهوری واسه فیلم دیدن... چیپسای توی سینما چه طعمی داشت! الان دیگه هیچ چیپسی اون طعمو نداره.
سفر جادویی، دزد عروسکها، گربه آوازه خوان، پائیزان، لنگرگاه، شکار خاموش، عروس، هنرپیشه، افق، دستمزد، پوتین؛ اینا فیلمائیه که اون دوران تو سینما دیدم و همیشه یه حس شیرینی داره برام... الان با اینکه هنوزم گاهی میرم سینما اما نمیدونم چرا دیگه سینما لطف سابقو نداره.
همون سالها یه فیلم دیگه هم بود به اسم پاتال و آرزوهای کوچک! من ندیدم ولی یادمه تلویزیون تبلیغ میکرد
به نظر من بهترین کارای حاتمی کیا همین دوتا فیلمه.
من فیلم آدم برفی داود میرباقری رو هم خیلی دوس دارم.
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→