₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » سلام ... خوشحال میشم با نظرتون کمکم کنید
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » سلام ... خوشحال میشم با نظرتون کمکم کنید
1 2 3

بدون عکس

سلام ... خوشحال میشم با نظرتون کمکم کنید

2015 بازدید، 41 پست، نویسنده: mooshoolina

• jaj

3 سپاس: maryamlondon1، بچه مثبت، ژنرال

• maryamlondon1

نقل قول: jaj
    مامان مریم شما هم که کهنه کارید یه راهنمایی بکنید

والله زمان ما عشق وعاشقی با این عشق وعاشقیهای این زمان خیلی فرق میکرد ..مردم زمان ما مردم ساده چشم بسته وصبور وبا وفا بودند .حالا اینجوری نیست پای انترنت ازدواج میکنند وبا اس ام اس طلاق میگیرن . :2: پیمان مقدس زناشوئی یک کالای شده خیلی ارزون وهیچ ارزشی نداره کانون مقدس خانواده بازیچه هوس زود گذر شده :2: دختر خانما این زمانه خیلی کم طاقت وبی تحمل هستند وبا احساس وعواظفشون جلو میرن وحرف حرف خودشون در حالیکه زمان ما موقع تشکیل زندگی برادر پدر عمو ودائی نظر اول مطرح میکنند بعد دختر .. تا بعدین وقتی مشکل براشون پیش میاد بتونند کمکش کنند .الان دختر وپسر خودشون میبرند ومیدوزند وپدر ومادر فقط برای تزکیه وضمانت میبرن خواستگاری .متاسفانه زمانه بدی شده من داغ چوپ نادانی را از پسرم خوردم که بهای سنگینی پرداخت کرد والان پشمون ونادم برگشته ولی چه فایده یک سال عقب افتاد.. :2: ازدواج سخترین تصمیم زندگی که یک جوان میتونه بگیره تا بعد ضربه روحی وعاطفی نخوره وچند تا بچه قد ونیم قد عین توپ فوتبال زیر این پا واون پا نچرخند .. ای کاش فارسیم بحدی بود که میتونستم بنویسم ولی متاسفم :2:

6 سپاس: بچه مثبت، jaj، ژنرال، دلشاد، KuRoSh، نخبه

• jaj

3 سپاس: ژنرال، maryamlondon1، نخبه

• ♥Rose♥

سلام دوست عزیز به بوفیلند خوش اومدی و اولین تاپیکتم مبارک :46:
    ----------------------------
    بنظرم شما ابتدا در مورد ایشون یه تحقیقات مقدماتی انجام بدین، بالاخره این جلسه کاری که داشتین حتما با شرکتشون آشنایی دارین و از این طریق میتونید در موردشون به نکاتی دست پیدا کنید و یا از همکار خانمشون هم میتونید اطلاعاتی بدست بیارین تا اول متوجه بشین که مجرد یا متاهل و ...... یا در چه موقعیتی قرار داره و سپس بر این اساس میتونید تصمیم بهتری رو بگیرین.

2 سپاس: KuRoSh، نخبه

• mooshoolina

نقل قول: maryamlondon1
    سخترین تصمیم زندگی که یک جوان میتونه بگیره تا بعد ضربه روحی وعاطفی نخوره وچند تا بچه قد ونیم قد عین توپ فوتبال زیر این پا واون پا نچرخند .. ای کاش فارسیم بحدی بود که میتونستم بنویسم ولی متاسفم

خیلی ممنونم از نظرتون درست میگید و این زمان واقعا فرق می کنه و قابل مقایسه با قدیم نیست راستی می تونم بپرسم کجایی هستید که نوشتید فارسیتون ضعیفه. کنجکاو شدم :9:

نقل قول: ♥Rose♥
    بنظرم شما ابتدا در مورد ایشون یه تحقیقات مقدماتی انجام بدین، بالاخره این جلسه کاری که داشتین حتما با شرکتشون آشنایی دارین و از این طریق میتونید در موردشون به نکاتی دست پیدا کنید و یا از همکار خانمشون هم میتونید اطلاعاتی بدست بیارین تا اول متوجه بشین که مجرد یا متاهل و ...... یا در چه موقعیتی قرار داره و سپس بر این اساس میتونید تصمیم بهتری رو بگیرین.

ممنونم دوست عزیز . راستش همون طور که نوشتم ایشون برگشتن شهر خودشون و من هم شرایط رفتن و تحقیق ندارم اگر قسمت بود که باز همدیگه رو ببینیم شاید. تجربه ی این حس برام جالب بود و دوست داشتم نظر دیگران رو در مورد ابراز احساس از طرف دختر بدونم

4 سپاس: ♥Rose♥، maryamlondon1، jaj، نخبه

• محسن صائب

نقل قول: mooshoolina
    ببخشید منظورتون از اینکه ۲۶ سالگی شرایط بحرانیه نمی فهمم
    کله داغی مربوط به نوجوانیه من نگفتم ۱۶ سالمه
    و راستش بیدار شدن حس هم نفهمیدم
    و باز باید بگم من مشکلی ندارم

.
    بحرانی که من عرض کردم در مورد همین موضوع هست .
    هر سنی برای خودش اشتقالات فکری خاصی بهمراه داره که در بعضی مواقع تمام فکر و ذهن رو مشغول میکنه
    در مقاطع مختلف زندگی، یک سری خواسته ها در انسان روشن میشود که همین نیازها باعث مشغلولیات فکری و درگیری های روحی فراوانی در انسان میشود.
    دخترم
    دلیل اینکه مبهم مینویسم رو میتونی در پاسخ به دوستمون کورش بخوانی
    نقل قول: KuRoSh
    مجسن جان قرار نیست اینجا ما مشکل کسی رو حل کنیم بلکه می خوایم نظرات خودمون رو بگیم و اون وقت طرفی که سوال مطرح کرده خودش تصمیم بگیره

فرمایش شما رو کاملا قبول دارم
    ولی یک موضوع اساسی در اینجا وجود داره
    بهتره یک مثال بزم
    من در تاپیکی از دوستان در مورد یک بیماری خاص که کنجکاو شده ام سوال میکنم
    مثلا میپرسم
    بچه ها نظرتون در مورد سرما خوردگی چیه
    حالا هر کدوم از دوستان تجربیات و دانسته های خودشون رو در باره این موضوع عنوان میکنند
    نظراتی که بعضا تفاوتهای زیادی هم با یکدیگر دارند
    ولی اگر من واقعا سرما خورده باشم
    ایا باز هم میتوانم از این روش استفاده کنم؟
    در اینجا موضوع کاملا فرق میکند
    بایستی توسط یک متخصص تمام جوانب بررسی شود
    وزن، سن، جنسیت، شرایط محیطی، ووووو
    و با توجه به همه اینها دارو تجویز گردد
    تازه با وجود تمام اینها
    شاید یک متخصص در معاینه دقیق متوجه بشود که اصلا مشکل من سرما خوردگی نیست و مثلا بیماری من الژِی فصلی و یا مشکلات ریوی وووو هست
    خدا کند متوجه عرایض من شده باشید
    عرض من اینکه، دوست عزیز ما اینطوری که موضوع رو مطرح کردند نیاز به بررسی توسط یک متخصص دارند و بایستی موضوع ایشان ریشه و اساسی مورد بررسی قرار بگیرد.

3 سپاس: بچه مثبت، KuRoSh، نخبه

• Holtek

سلام
    عشق مجرد و غير مجرد نداره ، همه مي تونن عاشق بشن :bahone:

2 سپاس: بچه مثبت، مخلوط کن

• mooshoolina

نقل قول: محسن صائب
    بحرانی که من عرض کردم در مورد همین موضوع هست .
    هر سنی برای خودش اشتقالات فکری خاصی بهمراه داره که در بعضی مواقع تمام فکر و ذهن رو مشغول میکنه
    در مقاطع مختلف زندگی، یک سری خواسته ها در انسان روشن میشود که همین نیازها باعث مشغلولیات فکری و درگیری های روحی فراوانی در انسان میشود.
    دخترم
    دلیل اینکه مبهم مینویسم رو میتونی در پاسخ به دوستمون کورش بخوانی

درست میگید
    الآن کمی متوجه شدم
    اما من با اون بحرانی که میگید آشنایی دارم
    حالا میشه بگید نظرتون در مورد ابراز علاقه از سمت دختر چیه؟

نقل قول: Holtek
    عشق مجرد و غير مجرد نداره ، همه مي تونن عاشق بشن

این که بله

1 سپاس: بچه مثبت

• ماهی

سلام دوستم..خوش اومدی! :11:
    عشق تجربه ی خیلی شیرینی هست که یه آدم می تونه داشته باشه..نظر من اینه که عشق و ازدواج باید از هم تفکیک بشه...اگر عاشق بشی و تحت هر شرایطی فقط با تکیه به عشق ازدواج کنی نمی تونی موفق بشی...
    بهش بگو... البته ...گفتن ، راه های مختلفی داره..شاید بهتر باشه با رفتارت وادارش کنی اون بگه اول :bahone:
    نترس
    عاشق باش حتی اگر عاشقت نیست
    لذت ببر
    فقط.... در چنین شرایطی ازدواج نکن! :3:

خوشبخت باشی دوست نازنینم :11:

5 سپاس: بچه مثبت، KuRoSh، مخلوط کن، نخبه، zrnznn

• محسن صائب

نقل قول: ماهی

منو شما در این زمینه به خصوص ؛نظراتمون کاملا با هم فرق میکنه .
    .

3 سپاس: بچه مثبت، jaj، ماهی

• jaj

4 سپاس: بچه مثبت، KuRoSh، ماهی، نخبه

• KuRoSh

محسن صائب,
    محسن جان نظرت درست ولی من و دوستان نظر خودمون رو میگیم اگر مثلن من در این موقعیت قرار می گرفتم این کار رو می کردم و در کنارش چند تا راهکار هم ذکر می کردم
    این که شما میگید ایشون نیاز به متخصص دارند رو من نمی دونم فقط این رو می دونم ایشون از ما نظر خواستن و شما در این زمینه ها استاد هستی و میگید که ایشون نیاز به مراجعه دارند
    نترس

این جمله ماهی رو قبول دارم خیلی
    عاشق بودن یه دنیایی جدیدی رو به انسان نشون میده که تا تجربه نکنی نمی فهمی چی میگم ولی مراقب بودن هم شرطه

3 سپاس: ماهی، مخلوط کن، نخبه

• mooshoolina

نترسعاشق باش حتی اگر عاشقت نیستلذت ببرفقط.... در چنین شرایطی ازدواج نکن! خوشبخت باشی دوست نازنینم

ممنونم زیبا نوشتید. درست میگید :1:

KuRoSh,

ممنون بابت نظرتون

1 سپاس: ماهی

• ماهی

نقل قول: jaj
    میگن بعضی زنا دست شیطونو از پشت بستن من تا حالا باورم نمیشد

:83:
    شیطون کجا بود؟ :bahone:
    برای یه خانوم مهمه که احساس کنه خواسته شده..تا این حس رو نکنه ارضاء نمیشه :3: البته آدما با هم فرق دارن و روحیاتشون هم فرق داره.

نقل قول: محسن صائب
    منو شما در این زمینه به خصوص ؛نظراتمون کاملا با هم فرق میکنه .

خب هر کس نظری داره :66:
    نقل قول: KuRoSh
    عاشق بودن یه دنیایی جدیدی رو به انسان نشون میده که تا تجربه نکنی نمی فهمی چی میگم ولی مراقب بودن هم شرطه

:72:
    به نظر من توی ادبیات ما جای یه واژه که بین دوست داشتن و عاشق بودن قرار بگیره خالیه....عاشق بودن فقط یه ادعاست..هر وقت خواستی ببینی عاشق کسی هستی یا نه اینجوری خودتو امتحان کن که هر چی به سرت آورد بازم به اندازه ی روز اول دوستش داشته باشی.من که نمی تونم چنین ادعایی کنم..تنها یک جاست که عاشق شدم و هنوزم هستم و خواهم بود...و اون هم عشقی هست که به پسرم دارم..برای ازدواج رسیدن به همون همون واژه ی خالی لازم و کافی هست :25:

نقل قول: mooshoolina
    ممنونم زیبا نوشتید. درست میگید

:11:

3 سپاس: پری سا، نخبه، ژنرال

• arash52

عشق به نظر حضرتش یعنی ع لاقه ش دید ق لبی
    لکن در چهل سالگی به این نتیجه رسیدم که هیچ موجود زمینی شایسته این علاقه شدید قلبی نیست
    قسمت شد فقط عاشق خدا بشو
    یا به قول سعدی : عشق محمد بس است و آل محمد
    ولی آدم میتونه یه چیزی یا یه کسی رو دوست داشته باشه و بعد هم دوست نداشته باشه . خیلی مهم نیست
    ولی بازهم میگم حیف از عشق که صرف یه آدم یا شی بشه
    امیدوارم منظورم رو رسونده باشم تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: نخبه، baron jon، ژنرال

• serpent

سلام

اول از همه اینو بگم ک انتونی رابینز میگه : ب عشق در نگاه اول ایمان داشته باشید ، اسمش عشقه نه هوس

عشق در نگاه اول یعنی حست ب اون طرف اونقدر زیاد بوده ک نگاه های بعدی و اشنایی های بعدی باعث محکم تر شدن اون عشق میشن نه کامل کردنش

اگر مجرد هستید و مجرد هستن بهشون باید بگید ولی تو دنیا دوتا مسئله هست ، اول " باید و نباید " و دوم هست و نیست " ب نظر من شما باید بگید ولی اونچیزی ک در جامعه ی امروز هست اینه ک مردم نمیتونم ابراز عشق رو از طرف ی دختر برای خودشون هضم کنند ، میگن چقدر دختره سبکیه ، شما ب جای اینکه بهشون بگید ک دوسش دارید باید ی جوری وادارش کنی تا اون طرف این جمله رو بهت بگه ، باید کاری کنی ک اون بهت بگه دوست دارم نه اینکه تو بگی

ولی اخر حرفام ی چیزی رو بگم : عاقلانه انتخاب کن تا عاشقانه زندگی کنی ، اگر عاشقانه انتخاب کنی عاجزانه زندگی میکنی ، این جمله همیشه درست نیست ولی تا حدود زیادی درسته

مرسی از خودم ک سرتونو درد اوردم :4:

1 سپاس: مخلوط کن

• نخبه

من چرا این تاپیکو ندیده بیدم
    1 سپاس: baron jon

• نخبه

نظرات همه دوستان رو خوندم همگی درست فرمودن هر کسی از دید خودش من با نظر همه موافقم ولیییییییییییییییییی نظر من به نظر ماهی نزدیکتر است :3:

این وروجک بیداره و الانم تو بغلم نشسته و الا منم میرفتم بالا منبر :4: سر فرصت میرم بالا منبر اگه این بچه وروجک بخابه :24:

1 سپاس: baron jon

• baron jon

سلام
    خیلی خوش اومدی دوست عزیز :46:
    اولین تاپیکت هم مبارک

خوب هر کسی از دیدگاه خودش نظری میده ولی شما باید خوب فکر کنید و ببینید بهترین تصمیم چیه با رعایت جوانب .
    اینطوری که من متوجه شدم شما شناختی در موردشون ندارید مثلا اطلاعاتی مثل اینکه مجرد هستند یا متاهل یا قصد ازدواج دارند اصلا. وقتی هیچ شناختی نیست اصلا جالب نیست که یکباره این موضوع مطرح بشه .همین که در زمینه کاری خواستین یه ارتباط صحیحی شکل بگیره تا یه مقدار آشنا بشین بد نیست .به نظر من وقتی هم یه شناحتی حاصل شد دختر می تونه با رفتارش به طرف مقابل بفهمونه که بهش علاقه داره مثلا تعریف درزمینه کار طرف مقابل و امثال اینا در همین قدرکافیه نه اینکه مستقیم بهش بگه.اکثرا مردا عادت کردند انتخاب کنند وقتی با این پیشنهاد روبرو شدندعکس العمل هاشون متفاوته خیلی کم پیدا میشه مردی که این موضوع رو درک کنه و کاملا منطقی برخورد کنه .بعضی هاشون وقتی این پیشنهاد رو میشنوند حس خود بزرگ بینی پیدا می کنند بعضی هاشون ممکنه باخودشون فکرکنند چه دختری پر رویی .بعضی هاشون یه مدت باهات راه بیان بعدش تصمیمشون عوض بشه و ....پس عکس العمل ها متفاوته نمی شه پیش بینی کرد طرف مقابل چطور برخورد میکنه .به این هم فکر کنین وقتی رفتار طرف مقابل در مقابل پیشنهادت اون جوری نباشه که تصور میکنی چه اثرات بدی میذاره .

من باز خواستم کوتاه جواب بدم طولانی شد می بخشید .

1 سپاس: نخبه

• ali92

اون دوستی که16سالشه زود بره بگیره بخوابه دیر وقته!!!
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: