₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » معاون وزیر صنعت به ضرب گلوله کشته شد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » معاون وزیر صنعت به ضرب گلوله کشته شد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

معاون وزیر صنعت به ضرب گلوله کشته شد

1839 بازدید، 12 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

معاون پارلمانی وزارت صنعت، معدن و تجارت در یک سوء قصد در میدان سبلان تهران کشته شد.
    تصویر در دسترس نیست
    نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست
    به گزارش ایرنا، «صفدر رحمت آبادی» معاون پارلمانی وزارت صنعت، معدن و تجارت در حالی که سوار بر خودروی شخصی (پژو پارس) در میدان سبلان، ابتدای خیابان جانبازان شرقی (گلبرگ) مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفت.

گفته شده، فرد ناشناس با اسلحه، دو تیر یکی به سینه و یکی به سر وی شلیک کرده است.

یکی از ماموران پلیس حاضر در محل حادثه گفت: بررسی ها نشان می دهد دو گلوله از داخل خودرو به مقتول شلیک شده است.

وی افزود: با توجه به پیدا شدن پوکه های دو گلوله در داخل خودرو، به احتمال قوی ضارب در داخل خودرو در حال گفت وگو با آقای رحمت آبادی بوده است.

این مامور نیروی انتظامی گفت: هیچ اثری از درگیری و ضرب و شتم در محل سوءقصد مشاهده نشده است.

براساس بررسی پلیس تشخیص جرم و اظهارات شاهدان، زمان سوءقصد حدود ساعت 19 و 50 دقیقه بوده است.

12 سپاس: jaj، بچه مثبت، ژنرال، تنها، ماهی، sib، سوگند، blackberry، ♥Rose♥، gilas، garfild، نخبه

• 1 سپاس: aac198000

• ماهی

ببخشیدا..بهتر...یه لاشخور کمتر :28:
    1 سپاس: aac198000

• garfild

این اتفاق دیروز افتاده بود؟؟؟؟؟
    این که همین دمه خونه ما رو گفته :13:
    چرا پس متوجه نشدم برم بازدید کنم :4:

• zrnznn

نقل قول: garfild
    چرا پس متوجه نشدم برم بازدید کنم

از بس هی میری سَرِِ بازی! :4:

• levrone

کشته شدن یکی از شهروندان سوای مسئولیتی که داره فنا شدن امنیت تمام شهروندانه.
    اگه به این موضوع توجه کنیم که ایشون حتما خانواده داشته، زن داشته بچه داشته از مرگ ناجوانمردانش خوشحال نمیشیم.
    ترور در هر شکلی محکومه.

• aac198000

نقل قول: garfild
    این اتفاق دیروز افتاده بود؟؟؟؟؟
    این که همین دمه خونه ما رو گفته
    چرا پس متوجه نشدم برم بازدید کنم

:83:

• ماهی

والا خانواده ایشون تا هفت پشت بعدشون تامین هستند و جای نگرانی ندارند.اصولا ایران هم تشریف ندارند و توی قسمتهای مختلف اروپا و آمریکا و کانادا همونجاهایی که ملتش کافر هستند و برای ما حرومه رفتن به اونجاها زندگی می کنند.بهتره به فکر خانواده خودمون باشیم که حق و حقوق مسلمشون توی حلقوم آقازاده های ایشون میره.البته من به طور مستقیم منظورم شخص ایشون نبود..ولی برای مرگ زالو هایی که از خون فرزند من تغذیه می کنند ناراحت نمیشم
    2 سپاس: aac198000، نخبه

• aac198000

نقل قول: ماهی
    والا خانواده ایشون تا هفت پشت بعدشون تامین هستند و جای نگرانی ندارند.اصولا ایران هم تشریف ندارند و توی قسمتهای مختلف اروپا و آمریکا و کانادا همونجاهایی که ملتش کافر هستند و برای ما حرومه رفتن به اونجاها زندگی می کنند.بهتره به فکر خانواده خودمون باشیم که حق و حقوق مسلمشون توی حلقوم آقازاده های ایشون میره.البته من به طور مستقیم منظورم شخص ایشون نبود..ولی برای مرگ زالو هایی که از خون فرزند من تغذیه می کنند ناراحت نمیشم

خیلی دل پر دردی داری بانو :37:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: