از این ایده صفحه شخصی خوشم اومد ببخشید هنوز وقت نکردمبه صفحه شخصی بقیه دوستان سر بزنم شوق داشتم بنویسم راستش من تنها چیزی که خیلی می نویسم از اوایل نوجوونی خاطره است وقتی وبلاگ گردی می کردم همیشه دوست داشتم یه وبلاگ درست کنم خاطراتمو بنویسم اما درس و مشغله و جرات ننوشتن ... راستش حالا مابقی رو بخونی متوجه میشید من دوست دارم چیزای خوب زندگی رو بنویسم حتی نوشتنشم بهم انرژی میده ▧ تصویر در دسترس نیست
شاید تکراری بیاد اما همون انرژی مثبتی که میگیرم برام کافیه بیشتر چون همیشه فکر می کردم خیلی شخصیه توی کلا اینترنت ننوشتم اما حالا یه سایت گرم , دوستای خوب و صفحه شخصی خودمو دارم حالا که این صفحه شخصی رو دیدم گفتم خب صفحه شخصی دیگه منم براتون می نویسم از خاطراتم می دونید من از گذشته خوشم نمیاد تجربه هاشو نگه میدارم چیزایی که باید یادم بمونه میمونه اما اصلا دوست ندارم توش غرق بشم یا اجازه بدم چیزی در گذشته زندگی امروزم رو خراب کنه ▧ تصویر در دسترس نیست
واسه آینده تلاشمم می کنم یعنی کاری که راضیم کنه و از خودم راضی باشم اما توی آینده هم غرق نمیشم که مثلا اجازه بدم یه فکری که هنوز اتفاق نیفتاده داغونم کنه راستش قبلا خیلی غرق گذشته بودم همش با خاطرات زندگی می کردم و نگران آینده هول بودم حتما این کار و بکنم این کلاسو برم اینو بخرم فلان کار رو حتما دنبال کنم اما بزرگ شدم یه مزیتی که داره وقتی با زندگی واقعی رو به رو میشی می بینی هیچ کدوم از اون دلنگرانی ها و استرس ها فایده نداره جز صرر به جسم و مریضی کاری پیش نمی بره
▧ تصویر در دسترس نیست
باید اول از همه آروم بود و تصمیم گرفت تلاش کرد تا پشیمونی نیاره و منتظر نتیجه شد باید قوی بود تا نتیجه آدمو نشکنه اگر نشد باید تحمل شروغ دوباره داشت و صدالبته در همه ی مراحل توکل به خدا اینکه یکی هواتو داره ▧ تصویر در دسترس نیست
اگر ذره ای ترسیدی که وای اگه نشد یا چشم به کمک اینو اون دوختی باید قبول کنی ایمانت ضعیفه راستش این جمله رو خیلی قبول دارم که 90 درصد اتفاقاتی که در آینده نگرانشون هستیم رخ نمیدن به نظرم زندگی تجربه ی حس های مختلفه آدم تو هر سنی یه احساسی رو تجربه می کنه دیگه و همشم برمی گرده به اینکه قدر زندگیتو بدونی یادمه یه فیلم دیدم طرف کارمند در عرض یه روز همه چیشو از دست داد کار و خونش بعدم مجبور شد واسه یه لیوان آب جو که هر روز راحت می خرید چقدر زحمت بکشه فهمید حتی پول همون قوطی ساده چقدر الآن با ارزشه زندگی باور ارزشاست دیگه ▧ تصویر در دسترس نیست
ارزشم واسه همه فرق می کنه مثلا آهنگ های ساسی مانکن واسه بعضی اهل موسیقی حرفه ای مسخره است اما من عاشق آهنگاشم مخصوصا موشولینا واسه اینکه شاده انرژی مثبت میده با گوش دادنش غیر ممکنه لبخند نیاد رو لبام ما نیاز داریم به این آهنگا آره شعرش مسخره باشه
تازه به نظرم کلی توش حرفه نخندید جدی میگم شاعر میگه : موشولینا کوجایند دنبال دامن کوتاهند من با همین بیت می تونم براتون کتاب بنویسم اونم غم دختران ایران که آرزوی دامن کوتاه پوشیدن دارن همیشه توی مانتو روسری خفه شدن و چسبیدن به آرایش چون نداشتن
▧ تصویر در دسترس نیست
اما ما بچه های ایران زمین یاد گرفتیم حتی با غصه هامون کمدی و طنز بسازیم فقط یه جوون ایرونی می فهمه چی میگم تموم دردای جوونی با آهنگ موشولینا و چندتا رپ طنز دیگه جاشو به خنده میده و به جوونیمون ادامه میدیم خیلی حرف زدم اما خیلی این نوشتن بهم چسبید ممنونم سایت بوف بوفی اینجا یه دختر خاطراته معرکه س
موشولینا و بچه ایران خوش اومدین به بوفیلند چند تا از بچه ها تو صفحه شخصیشون خاطره مینویسن و همشونم جالبه شما هم ادامه بده نوشته هات به دل میشینه راستی یه چیزی نوشته هات رو بزرگتر کن راحت تر خونده بشن مقسی
خونه و صفحه شخصي نو مبارك موشولينااااااا راستي بهتره هر بار كه صفحه شخصي رو آپديت ميكني، از متنهاي نوشته شده يه بك ا بگيري و روو سيستمت ذخيره كني، كار از محكم كاري عيب نميكنه
موشولینا و بچه ایران خوش اومدین به بوفیلند چند تا از بچه ها تو صفحه شخصیشون خاطره مینویسن و همشونم جالبه شما هم ادامه بده نوشته هات به دل میشینه راستی یه چیزی نوشته هات رو بزرگتر کن راحت تر خونده بشن مقسی
خونه و صفحه شخصي نو مبارك موشولينااااااا راستي بهتره هر بار كه صفحه شخصي رو آپديت ميكني، از متنهاي نوشته شده يه بك ا بگيري و روو سيستمت ذخيره كني، كار از محكم كاري عيب نميكن
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
موشولینا خانم درباره ی اون ی بیت من نظرم رو بگم ¿¿ اجازه هست ¿¿
مرسی از اجازه تون
ب نظر من اون بیت ک میگه : موشولینا کوجایند دنبال دامن کوتاهند نمیخواد درد دخترای ایران رو بگه ، میخواد هرزگیه خیلیاشون رو ب ما بگه ، من گفتم خیلیاشون ، همه ی اون دخترایی ک تو این سایت هستن 100% جزو اون خیلیا نیستن ، میخواد هرزگیه اون دخترارو بگه ک بجای اینکه دنبال درس و پیشرفت باشن دنبال دامن کوتاهند تا خود نمایی کنن ، تا باعث فساد باشن
این نظر من بود
منظور شما از انرژی مثبت همون شاد بودنه ولی نظر خیلیا از انرژی مثبت اون انرژی ایه ک باعث بشه ادم بیشتر ب فکر زندگیش باشه ، ب فکر چیزایی بیوفته ک تاحالا ب فکرشون نبوده
ی سوال ، اون اخرش نوشتی این دختر خاطراته معرکه س ، منظورت از دختر، همون دفتر بود یا نه ، همون دختر بود ¿
mooshoolina
روزهای پاییزیتون به خیر
▧ تصویر در دسترس نیست
از این ایده صفحه شخصی خوشم اومد
ببخشید هنوز وقت نکردمبه صفحه شخصی بقیه دوستان سر بزنم
شوق داشتم بنویسم
راستش من تنها چیزی که خیلی می نویسم از اوایل نوجوونی خاطره است
وقتی وبلاگ گردی می کردم همیشه دوست داشتم یه وبلاگ درست کنم خاطراتمو بنویسم
اما درس و مشغله و جرات ننوشتن ...
راستش حالا مابقی رو بخونی متوجه میشید
من دوست دارم چیزای خوب زندگی رو بنویسم
حتی نوشتنشم بهم انرژی میده
▧ تصویر در دسترس نیست
شاید تکراری بیاد اما همون انرژی مثبتی که میگیرم برام کافیه
بیشتر چون همیشه فکر می کردم خیلی شخصیه توی کلا اینترنت ننوشتم
اما حالا یه سایت گرم , دوستای خوب و صفحه شخصی خودمو دارم
حالا که این صفحه شخصی رو دیدم گفتم خب صفحه شخصی دیگه
منم براتون می نویسم
از خاطراتم
می دونید من از گذشته خوشم نمیاد
تجربه هاشو نگه میدارم
چیزایی که باید یادم بمونه میمونه
اما اصلا دوست ندارم توش غرق بشم
یا اجازه بدم چیزی در گذشته زندگی امروزم رو خراب کنه
▧ تصویر در دسترس نیست
واسه آینده تلاشمم می کنم
یعنی کاری که راضیم کنه و از خودم راضی باشم
اما توی آینده هم غرق نمیشم
که مثلا اجازه بدم یه فکری که هنوز اتفاق نیفتاده داغونم کنه
راستش قبلا خیلی غرق گذشته بودم
همش با خاطرات زندگی می کردم
و نگران آینده
هول بودم حتما این کار و بکنم
این کلاسو برم اینو بخرم فلان کار رو حتما دنبال کنم
اما بزرگ شدم یه مزیتی که داره
وقتی با زندگی واقعی رو به رو میشی می بینی
هیچ کدوم از اون دلنگرانی ها و استرس ها فایده نداره
جز صرر به جسم و مریضی کاری پیش نمی بره
▧ تصویر در دسترس نیست
باید اول از همه آروم بود و تصمیم گرفت
تلاش کرد تا پشیمونی نیاره و منتظر نتیجه شد
باید قوی بود تا نتیجه آدمو نشکنه
اگر نشد باید تحمل شروغ دوباره داشت
و صدالبته در همه ی مراحل توکل به خدا
اینکه یکی هواتو داره
▧ تصویر در دسترس نیست
اگر ذره ای ترسیدی که وای اگه نشد یا چشم به کمک اینو اون دوختی
باید قبول کنی ایمانت ضعیفه
راستش این جمله رو خیلی قبول دارم
که 90 درصد اتفاقاتی که در آینده نگرانشون هستیم رخ نمیدن
به نظرم زندگی تجربه ی حس های مختلفه
آدم تو هر سنی یه احساسی رو تجربه می کنه دیگه
و همشم برمی گرده به اینکه قدر زندگیتو بدونی
یادمه یه فیلم دیدم
طرف کارمند در عرض یه روز همه چیشو از دست داد
کار و خونش
بعدم مجبور شد واسه یه لیوان آب جو که هر روز راحت می خرید چقدر زحمت بکشه
فهمید حتی پول همون قوطی ساده چقدر الآن با ارزشه
زندگی باور ارزشاست دیگه
▧ تصویر در دسترس نیست
ارزشم واسه همه فرق می کنه
مثلا آهنگ های ساسی مانکن واسه بعضی اهل موسیقی حرفه ای مسخره است
اما من عاشق آهنگاشم
مخصوصا موشولینا
واسه اینکه شاده انرژی مثبت میده
با گوش دادنش غیر ممکنه لبخند نیاد رو لبام
ما نیاز داریم به این آهنگا
آره شعرش مسخره باشه
تازه به نظرم کلی توش حرفه
نخندید جدی میگم
شاعر میگه : موشولینا کوجایند دنبال دامن کوتاهند
من با همین بیت می تونم براتون کتاب بنویسم
اونم غم دختران ایران که آرزوی دامن کوتاه پوشیدن دارن
همیشه توی مانتو روسری خفه شدن و چسبیدن به آرایش
چون نداشتن
▧ تصویر در دسترس نیست
اما ما بچه های ایران زمین یاد گرفتیم حتی با غصه هامون کمدی و طنز بسازیم
فقط یه جوون ایرونی می فهمه چی میگم
تموم دردای جوونی با آهنگ موشولینا و چندتا رپ طنز دیگه
جاشو به خنده میده
و به جوونیمون ادامه میدیم
خیلی حرف زدم
اما خیلی این نوشتن بهم چسبید
ممنونم سایت بوف بوفی
اینجا یه دختر خاطراته معرکه س
بچه ايران
مباركتون باشه
نخبه
چند تا از بچه ها تو صفحه شخصیشون خاطره مینویسن و همشونم جالبه شما هم ادامه بده نوشته هات به دل میشینه
راستی یه چیزی نوشته هات رو بزرگتر کن راحت تر خونده بشن مقسی
Life Dream
راستي بهتره هر بار كه صفحه شخصي رو آپديت ميكني، از متنهاي نوشته شده يه بك ا بگيري و روو سيستمت ذخيره كني، كار از محكم كاري عيب نميكنه
mooshoolina
سلام. ممنونم
ممنونم درستش می کنم
mooshoolina
مرسی. بله حتما
بچه مثبت
ادامه بده موشی
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
jaj
zrnznn
ماهی
خوشحالم که اینجا احساس خوبی داری
شایسته
من تقریبا یه جند سالی هست
jaj
garfild
صفحه شخصی خوبی داری
نوشتن فوق العاده است
تنها
شایسته
شایدم حق با شما باشه
mooshoolina
مرسییییییییییییییی .... موشولینا کوجاینددددددد
ممنونم
ماهی,
شایسته,
jaj,
garfild,
تنها,
شایسته,
ممنونمممممممممممم چقدر در مورد نوشتن بهم انرژی دادید
serpent
موشیلینا خانم صفحه ی شخصیتون مبارک ، ایشالا همیشه خبرای خوب توش بشنویم
موشولینا خانم درباره ی اون ی بیت من نظرم رو بگم ¿¿ اجازه هست ¿¿
مرسی از اجازه تون
ب نظر من اون بیت ک میگه : موشولینا کوجایند دنبال دامن کوتاهند نمیخواد درد دخترای ایران رو بگه ، میخواد هرزگیه خیلیاشون رو ب ما بگه ، من گفتم خیلیاشون ، همه ی اون دخترایی ک تو این سایت هستن 100% جزو اون خیلیا نیستن ، میخواد هرزگیه اون دخترارو بگه ک بجای اینکه دنبال درس و پیشرفت باشن دنبال دامن کوتاهند تا خود نمایی کنن ، تا باعث فساد باشن
این نظر من بود
منظور شما از انرژی مثبت همون شاد بودنه ولی نظر خیلیا از انرژی مثبت اون انرژی ایه ک باعث بشه ادم بیشتر ب فکر زندگیش باشه ، ب فکر چیزایی بیوفته ک تاحالا ب فکرشون نبوده
ی سوال ، اون اخرش نوشتی این دختر خاطراته معرکه س ، منظورت از دختر، همون دفتر بود یا نه ، همون دختر بود ¿
hadi04
♥Rose♥
mz56mz
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→