₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

غذا بیار ! بوفی ببر!

5669 بازدید، 57 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

سلام دوستان خوبم
    از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون :4: دست به هنر زیبای آشپزی بزنند .و با ارائه این هنر ، هم سایر دوستان استفاده کنند و هم خودشون یه جورای کسب و کار کنند :10:

تصویر در دسترس نیست

می پرسید کسب و کار چیه؟
    الان براتون توضیح می دم..
    در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه. :5: تازه.... آقایون عزیزی که اصولا یه کمی تنبل تشریف دارند :4: هم می تونند از آشپزی والده مکررمه یا همسر دلبندشون :4: عکس گرفته و یه پست آموزشی خوب برای بقیه درست کنند و امتیاز بگیرند...به همین راحتی

سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد..و برای دوره بعد مجددا تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .

جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..

1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه

2- محاسبه امتیاز پس از نظر سنجی به عهده مسئول این تاپیک می باشد :15:

3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...

4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.

5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.

6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.

7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.

8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.

9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..

10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمنا به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملا اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود.
    11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواهد داشت :4:

بوفیلندی های عزیز ! منتظر غذاهای خوشمزه شما هستیم..

بدو بدو...غذا بیار ! بوفی ببر!
    تصویر در دسترس نیست

لینکهای مرتبط:

دور اول غذا بیار ! بوفی ببر!

دور دوم غذا بیار! بوفی ببر!

دور سوم غذا بیار! بوفی ببر!

دور چهارم غذا بیار! بوفی ببر!

دور پنجم غذا بیار ! بوفی ببر!

دور ششم غذا بیار! بوفی ببر!

دور هفتم غذا بیار ! بوفی ببر!

دور هشتم غذا بیار ! بوفی ببر!

دور نهم غذا بیار ! بوفی ببر!

دور دهم غذا بیار! بوفی ببر!

دور یازدهم غذا بیار! بوفی ببر!

دور دوازدهم غذا بیار! بوفی ببر!

دور سیزدهم غذا بیار! بوفی ببر!

دور چهاردهم غذابیار! بوفی ببر!

دور پانزدهم غذابیار! بوفی ببر!

دور شانزدهم غذا بیار! بوفی ببر!

دور هفدهم غذا بیار! بوفی ببر!

آشپزخانه بوف بوفی

16 سپاس: تنها، هاچو هاچو، kahkeshan، دلشاد، mz56mz، بچه مثبت، aac198000، garfild، ♥Rose♥، jaj، نخبه، حورا، KuRoSh، ژنرال، gilas، hadi04

• تنها

سلام ماهی جونم :11: اتفاقا امروز داشتم فکر می کردم چرا دوره جدید برگزار نمیشه :4:
    3 سپاس: mz56mz، ماهی، jaj

• هاچو هاچو

خسته تباشی کدبانوی سایت 825 امیدوارم این دور هم مثل دور قبلی پرشور برگزار بشه :72:
    خیلی گرسنم شد واقعا 1086 ماکارونی میخوام 1054

3 سپاس: mz56mz، ماهی، jaj

• دلشاد

خسته نباشید آبجی 322
    4 سپاس: mz56mz، ماهی، jaj، هاچو هاچو

• تنها

کباب مرغ

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده مرغ
    پیاز چرخ کرده
    فلفل دلمه ای چرخ کرده
    نمک ،فلفل ،زردچوبه ،آویشن

حالا همه مواد رو باهم قاطی میکنیم و حسابی ورز میدیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه...بعدش مواد رو به سیخ میکشیم و میزاریم رو گاز تا با حرارت کم پخته بشه....چون پیاز قاطی مواد هست اگه حرارت کم نباشه و تند تند سیخ ها رو جا به جا نکنیم کباب میسوزه....تجربه داشتم که میگمااااا :bahone:

دیگه بعدشم که کباب ها آماده میشن و میتونید میل بفرمایید :4:

به همین سادگی 241

16 سپاس: ماهی، garfild، mz56mz، ♥Rose♥، jaj، بچه مثبت، نغمه، نخبه، zrnznn، هاچو هاچو، Holtek، حورا، KuRoSh، ژنرال، gilas، hadi04

• ماهی

نقل قول: تنها
    اتفاقا امروز داشتم فکر می کردم چرا دوره جدید برگزار نمیشه

شیدا جان ! یه کمی فرصت بین آموزشهای شما لازمه تا بقیه بتونن بیان و بازدید کنن.توی صفحه اصلی اسلایدر مخصوص آموزشها قرار داده شده.سعی بر این هست که یه زمان معقولی آموزشها اونجا باشه تا آموزشهای جدید جاگزین بشه.. :3:
    مرسی از توجهت و شرکت توی این فستیوال :11:
    نقل قول: هاچو هاچو
    ماکارونی میخوام

ینی تو ماکارونی هم بلد نیستی درست کنی؟ :37: خجالت داره والا... :bahone:
    نقل قول: دلشاد
    خسته نباشید آبجی

مرسی بهروز جان :8:
    کباب مرغ

وای..من گرسنمه967
    اون فلفل کبابیا :20:
    چه راحت و خوشمزه...یه کمی به سیخ کشیدن به نظرم سخت میاد... :38:
    واقعا دلم خواستن الان :85:

8 سپاس: mz56mz، ♥Rose♥، تنها، jaj، نغمه، نخبه، هاچو هاچو، KuRoSh

• ماهی

مافین نارگیلی

مواد لازم :

آرد
    تخم مرغ 1و1/4 پیمانه
    شکر 3/4 پیمانه
    شیر 1/3 پیمانه
    پودر نارگیل نصف پیمانه ( اگر نارگیل تازه رنده شده در دسترس باشه خیلی معطر تر میشه )
    کره 125 گرم
    رنده ی پوست پرتقال 1 عدد ( وانیل هم می تونه جایگزین شه )
    قالب مافین 9 عدد متوسط

مواد لازم جهت لایه فیلینگ
    4 عدد سفیده تخم مرغ ( سه تا هم کافیه.توی دستوش نوشته بود 4 )
    شکر 2/3 پیمانه
    خلال پسته به مقدار لازم
    پودر نارگیل 1و1/2 پیمانه

طرز تهیه :
    ابتدا شکر و رنده پوست پرتقال رو می زنیم تا رنگ کره کرم رنگ شه

تخم مرغها رو جدا گانه خوب می زنیم

شیر رو هم اضافه و می زنیم
    مواد رو با هم مخلوط کرده و کم کم آرد رو اضافه و با قاشق یا تیغه خمیر زن ، می زنیم

وقتی مواد مخلوط شد اونها رو در قالب های مافین چرب شده می ریزیم.1/3 از سر قالب رو خالی می گذاریم

قالبها رو در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دیم.بعد از پخت مافین ها رو خارج کرده اجازه می دیم خنک شن

توی این فاصله 4 عدد سفیده تخم مرغ رو حسابی می زنیم تا پف کنه و از ظرف نریزه.( 4 تا مقدار زیادی به من داد..به نظر دو یا سه تا کوچیک کافیه )

کم کم شکر رو هم اضافه کرده و به زدن ادامه می دیم.در نهایت پودر نارگیل رو اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم.مواد رو روی سر مافین ها ریخته کمی خلال پسته اضافه میکنیم.( من کمی هم رنگ سبز و زرد مجاز اضافه کردم ..رنگ فیلینگ سبز پسته ای یا فسفری شده بود)

بعد دوباره مافین ها رو در فر گذاشته تا سطح فیلینگ کمی طلایی بشه..

مافین شما برای پذیرایی از یه مهمان که عزیز می شمریدش :4: آماده ست :8:

16 سپاس: garfild، mz56mz، ♥Rose♥، تنها، jaj، بچه مثبت، نغمه، نخبه، zrnznn، هاچو هاچو، Holtek، حورا، KuRoSh، ژنرال، gilas، hadi04

• aac198000

ماهی,
    من که خونه پرش نیمرو بلدم چه کنم :4:

3 سپاس: mz56mz، jaj، هاچو هاچو

• تنها

نقل قول: ماهی
    چه راحت و خوشمزه...یه کمی به سیخ کشیدن به نظرم سخت میاد...

اتفاقا ماهی جون خیلی آسونه چون گوشت مرغ بر خلاف گوشت گوسفند حالت چسبندگی داره و سریع به سیخ میچسبه :3:

مافین نارگیلی

وای چقد خوشگله :93: و حتما هم خیلی خوشمزه 1010 دلم خواست :85:

4 سپاس: mz56mz، jaj، ماهی، هاچو هاچو

• ♥Rose♥

نمایش یا پنهان متنتنها,
    آفرین شیدا جان :39:
    به سیخ کشیدن کباب رو خیلی خوب از پدرم یاد گرفتم و وقتی بخوبی به سیخ میکشی یه حس خوب و قشنگی به آدم دست میده :93: که میتونی کارتو خوب انجام بدی :72:
    با اجازه شیدا جان یه نکته هم اضافه کنم اینکه وقتی پیاز رو رنده یا چرخ میکنید باید آبشو بگیرین وگرنه باعث وارفتگی کباب میشه.

مافین نارگیلی

وااااااای 299 من مافین میخوام، خیییییییییلی خوشگلهههههههه :39:
    خسته نباشی فرحناز جون
    :46:

سلام 1020 بالاخره دوره جدید آغاز شد، ممنون فرحناز جون :11:
    با یه غذای رژیمی و ساده در خدمتتون هستم
    :84:

[hide]
    کوفته عدس و بلغور

مواد لازم برای 4 نفر :
    عدس 2/3 پیمانه
    آب برای پختن عدس و بلغور به مقدار لازم ( 3 تا 4 پیمانه)
    بلغور گندم 2/3 پیمانه
    روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری
    پیاز خردشده یك عدد بزرگ
    زیره سبز یك قاشق چایخوری
    جعفری ساتوری شده 6 قاشق غذاخوری
    نمک، فلفل و آبلیمو به میزان نیاز
    موسیر به مقدار دلخواه
    مواد لازم برای كاور کوفته ها: ( آرد سفید، آرد سوخاری به مقدار لازم و تخم مرغ 2 تا 3 عدد)

طرز تهیه :

ابتدا عدس رو بشویید، با آب، درون قابلمه بریزید و قابلمه رو روی شعله بگذارید تا جوش بیاد. اگر روی آن كف كرد با قاشق بگیرید.
    شعله‌ رو كم كنید، نمك بزنید و بگذارید 30 دقیقه بپزد تا نرم شود. نگذارید تمام آب عدس بخار بشه.

حالا بلغور رو درون ظرف بریزید و به‌ آن کمی نمك بزنید. سپس آن را درون قابلمه عدس بریزید. اگر آب كم است می‌توانید اضافه كنید.
    با هم مخلوط كنید و 30 دقیقه دیگر بگذارید بپزد تا بلغور نرم شود و آب اضافی هم كم بشه. باید مرتب سر بزنید تا تَه نگیره.

در همین حین روغن زیتون رو درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ بشه
    سپس پیاز رو درون روغن بریزید و 15 ـ 10 دقیقه بگذارید تا طلایی شود. سپس زیره رو به پیاز اضافه نموده و كمی تفت بدین.

وقتی عدس و بلغور پخته شد همراه با موسیر خورد شده، مخلوط پیاز داغ و زیره، آبلیمو رو درون ظرف گودی ریخته و با هم مخلوط كنید.
    دستانتون رو كمی خیس كنید و 5 ـ 3 دقیقه مواد رو ورز دهید.
    اگر مواد به دستتون چسبید كمی دستتونو خیس كنید و اگر مواد به نظرتان خشك شده كمی آب به آن اضافه كنید.

حالا جعفری ساتوری شده و کمی نمک و فلفل رو به این مخلوط اضافه کنید و کاملاً ورز دهید.

در نهایت مواد رو به صورت كوفته به اندازه‌های دلخواه در بیارین ( من کوفته هارو به اندازه نارنگی های کوچک درآوردم) .

سه تا كاسه رو جلو رومون ميذاريم. توی يكی آرد، دومی تخم مرغ و سومی آرد سوخاری
    تخم مرغ رو با چنگال كمی هم ميزنيم تا باز بشه
    گلوله های كوفته رو توی كاسه آرد ميندازيم و كاسه رو به آرامی ميچرخونيم تا كل سطح كوفته با آرد پوشونده شود.

حالا كوفته رو توی تخم مرغ ميندازيم و با چنگال، خیلی آروم توی كاسه تكونش ميديم تا كل سطحش به تخم مرغ آغشته شود.

كوفته رو توی كاسه آرد سوخاری ميندازيم و كاسه رو ميچرخونيم تا كوفته با آرد سوخاری كاور بشود.

این شيوۀ چرخوندن كوفته توی كاسه بدون تماس دست يا چنگال باعث ميشه كه كوفته های خوشگل و مرتبی داشته باشيم.

دونه دونه كوفته ها رو توی حمام روغن سرخ كرده و روی دستمال كاغذی آشپزخونه قرار ميديم تا روغن اضافيش گرفته بشه.

حرارت روغن نبايد زياد باشه تا كوفته ها فرصت داشته باشن كه مغزپخت بشن. اگر حرارت خيلی بالا باشه كاور كوفته ها سريع طلايي ميشه بدون اينكه خوب بپزه پس حرارت رو تنظيم كنيد.

نمــــــــــــــــــــــــــــای آخر :4:
    کوفته هارو درون ظرف مورد نظر چیده و با سیب زمینی سرخ شده، گوجه و جعفری (به دلخواه) تزیین کنید. نوش جون
    :6:

تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متن
    چرا از عدس برای تهیه این غذای رژیمی استفاده کردیم :

عدس حاوی مقادیر قابل توجهی پروتئین (26 درصد)‌، اسیدفولیك و فیبرهای محلول و نامحلول غذایی است. از ویتامین‌های موجود در عدس می‌توان به ویتامین‌های C و B اشاره كرد. فیبر محلول موجود در عدس همراه كلسترول باعث كاهش سطح كلسترول خون می‌شود. علاوه بر آن این فیبر موجب كاهش هضم و جذب كربوهیدرات‌ها می‌شود. بنابراین از تغییرات سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت جلوگیری می‌كند.

عدس به جلو راندن غذا در لوله گوارش سرعت می‌بخشد، بنابراین از یبوست جلوگیری می‌كند. از آنجا كه فیبرهای نامحلول موجود در عدس قابل هضم نیستند و بدون تغییر از بدن دفع می‌شوند، بنابراین كالری اندكی را به بدن می‌رسانند و در عین حال قسمتی از حجم غذای رژیمی را به خود اختصاص می‌دهند. بنابراین این غذای رژیمی انتخاب خوبی برای افرادی كه قصد لاغر شدن دارند به شمار می‌رود. همچنین به این ترتیب افرادی كه قصد لاغر شدن دارند می‌توانند به علت پروتئین بالا، عدس را جایگزین گوشت قرمز كنند. بعلاوه عدس غذای مناسبی برای افرادی است كه از رژیم‌های گیاهی استفاده می‌كنند.

هر پیمانه عدس (198 گرم)‌ پخته شده و بدون نمك حاوی 230 كالری، 16 گرم فیبر و 18 گرم پروتئین است. همچنین این مقدار عدس حاوی 37 درصد آهن است كه به غنی‌شدن ذخایر آهن بدن كمك می‌كند. مزیت آهن عدس نسبت به آهن موجود در گوشت این است كه مجبور نیستید به همراه آهن، چربی و كالری بالایی دریافت كنید.

آهن هم در ساختار هموگلوبین كه برای نقل و انتقال اكسیژن لازم است شركت می‌كند و هم جزء كلیدی آنزیم‌هایی است كه در تولید انرژی و سوخت و ساز نقش دارند.

نکته : عدس پخته نشده را در صورتی كه در جای خشك، خنك و تاریك قرار دهید تا 12 ماه قابل نگهداری است. از آنجا كه انواع مختلف عدس زمان طبخ متفاوتی دارند، آنها را با هم مخلوط نكنید. عدس پخته شده را می‌توان تا 3 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری كرد.
    [/hide]
    نمایش یا پنهان متناز دوستان بابت کیفیت پایین تصاویر پوزش میخوام، با گوشی مدل پایین زاقارت (ولی انصافاً خوب کار میکنه) همین میشه دیگه :bahone:

14 سپاس: mz56mz، jaj، بچه مثبت، ماهی، تنها، نغمه، نخبه، garfild، zrnznn، هاچو هاچو، KuRoSh، ژنرال، gilas، hadi04

• 4 سپاس: ماهی، mz56mz، نغمه، هاچو هاچو

• ماهی

نقل قول: aac198000
    من که خونه پرش نیمرو بلدم چه کنم

نیمروتونم قبول داریم.آقا فرهاد یه نیمروی خوشمزه گذاشته بود هم یه بوف برنز گرفت هم دل همه رو حسابی آب انداخت :10:
    اتفاقا ماهی جون خیلی آسونه چون گوشت مرغ بر خلاف گوشت گوسفند حالت چسبندگی داره و سریع به سیخ میچسبه

عزیزم شیدا جون! :6: منظورم این بود که برای من سخته..وای چقدر گرسنمه :20:
    خیلی دوس دارم امتحانش کنم :3:
    و حتما هم خیلی خوشمزه

آره عطر نارگیل رو توی مافین خیلی دوس دارم.هر کی خورد گفت عالیه :3:
    نقل قول: ♥Rose♥
    کوفته عدس و بلغور

من چیکار کنم؟ 967
    خیلی خوشمزه ست 451 حتما امتحان می کنم...
    این روزا خیلی ذهنم مشغول و درگیره..زیاد حوصله آشپزی ندارم 276 پسرم دیروز شاکی بود می گفت مامان داری زندگیمو سمبَــل می کنیا :4: راستم میگه..شنبه از خونه ی مامان غذا آوردم..دیشبم تن ماهی خورد..امروزم دارم غذا از بیرون می گیرم.. 276

نقل قول: jaj
    غذا می خواممممممممممممممممم

منم می خوام :20:

7 سپاس: تنها، mz56mz، نغمه، نخبه، هاچو هاچو، ♥Rose♥، ژنرال

• تنها

♥Rose♥,

چه غذای خوشگلی آفرین :111:

با اجازه شیدا جان یه نکته هم اضافه کنم اینکه وقتی پیاز رو رنده یا چرخ میکنید باید آبشو بگیرین وگرنه باعث وارفتگی کباب میشه.

بله بله کاملا درسته...میخواستم آخرش بگم یادم رفت :3: آب فلفل دلمه هم باید گرفته بشه :1:

4 سپاس: mz56mz، ماهی، هاچو هاچو، ♥Rose♥

• mz56mz

826 خدمت كدبانوهاى عزيز بوف بوفى 826
    6 سپاس: تنها، نغمه، نخبه، ماهی، هاچو هاچو، ♥Rose♥

• تنها

mz56mz,

مرسی عمو محمود عزیز :6:

4 سپاس: نغمه، mz56mz، ماهی، هاچو هاچو

• zrnznn

بابا آشپز ها :39: ...بابا هنرمندها :6: ...با سلیقه ها :46: ...نمره اتون بیسته هر سه نفرتون نمره کامل رو از نظر من میگیرید :72: ....ولی متاسفانه من هیچکاره بیدم پس ذوق نکنید :9:
    4 سپاس: تنها، ماهی، هاچو هاچو، ♥Rose♥

• تنها

zrnznn,

اختیار دارید خانوم مهندس....شما استادی...من که انگشت کوچیکه شما و ماهی جون نیستم 786

2 سپاس: ماهی، هاچو هاچو

• 2 سپاس: هاچو هاچو، ماهی

• هاچو هاچو

ینی تو ماکارونی هم بلد نیستی درست کنی؟ خجالت داره والا... :bahone:

دلیل نمیشه چون درست نمیکنم بلد نیستم :4:
    پس خدا مادر و خواهر و همسر رو واسه چی آفریده؟ :51:

تنها,
    مافین نارگیلی

معرکه است ماهی 794 انصافا رو دست نداری 520
    کوفته عدس و بلغور

آفرین فاطمه خانوم ساده و خوشمزه است 524

2 سپاس: ماهی، ♥Rose♥

• ماهی

ali92,
    خوش اومدی هم شهری.. :24:
    انصافا رو دست نداری

اوااااااااااااااااا؟؟؟؟ :bahone:
    پس خدا مادر و خواهر و همسر رو واسه چی آفریده؟

واسه ی این آفریدن :4:
    نمایش یا پنهان متن346

نمایش یا پنهان متن :4: 280

1 سپاس: هاچو هاچو
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: