ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ماهی
از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون
می پرسید کسب و کار چیه؟
الان براتون توضیح می دم..
در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه.
سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد..و برای دوره بعد مجددا تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .
جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..
1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه
2- محاسبه امتیاز پس از نظر سنجی به عهده مسئول این تاپیک می باشد
3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...
4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.
5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.
6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.
7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.
8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.
9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..
10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمنا به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملا اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود.
11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواهد داشت
بوفیلندی های عزیز ! منتظر غذاهای خوشمزه شما هستیم..
▧ تصویر در دسترس نیست
لینکهای مرتبط:
دور اول غذا بیار ! بوفی ببر!
دور دوم غذا بیار! بوفی ببر!
دور سوم غذا بیار! بوفی ببر!
دور چهارم غذا بیار! بوفی ببر!
دور پنجم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور ششم غذا بیار! بوفی ببر!
دور هفتم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور هشتم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور نهم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور دهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور یازدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور دوازدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور سیزدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور چهاردهم غذابیار! بوفی ببر!
دور پانزدهم غذابیار! بوفی ببر!
دور شانزدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور هفدهم غذا بیار! بوفی ببر!
آشپزخانه بوف بوفی
تنها
هاچو هاچو
خیلی گرسنم شد واقعا
دلشاد
تنها
گوشت چرخ کرده مرغ
پیاز چرخ کرده
فلفل دلمه ای چرخ کرده
نمک ،فلفل ،زردچوبه ،آویشن
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
شیدا جان ! یه کمی فرصت بین آموزشهای شما لازمه تا بقیه بتونن بیان و بازدید کنن.توی صفحه اصلی اسلایدر مخصوص آموزشها قرار داده شده.سعی بر این هست که یه زمان معقولی آموزشها اونجا باشه تا آموزشهای جدید جاگزین بشه..
مرسی از توجهت و شرکت توی این فستیوال
ینی تو ماکارونی هم بلد نیستی درست کنی؟
مرسی بهروز جان
وای..من گرسنمه
اون فلفل کبابیا
چه راحت و خوشمزه...یه کمی به سیخ کشیدن به نظرم سخت میاد...
واقعا دلم خواستن الان
ماهی
مواد لازم :
آرد
تخم مرغ 1و1/4 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
شیر 1/3 پیمانه
پودر نارگیل نصف پیمانه ( اگر نارگیل تازه رنده شده در دسترس باشه خیلی معطر تر میشه )
کره 125 گرم
رنده ی پوست پرتقال 1 عدد ( وانیل هم می تونه جایگزین شه )
قالب مافین 9 عدد متوسط
مواد لازم جهت لایه فیلینگ
4 عدد سفیده تخم مرغ ( سه تا هم کافیه.توی دستوش نوشته بود 4 )
شکر 2/3 پیمانه
خلال پسته به مقدار لازم
پودر نارگیل 1و1/2 پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا شکر و رنده پوست پرتقال رو می زنیم تا رنگ کره کرم رنگ شه
تخم مرغها رو جدا گانه خوب می زنیم
شیر رو هم اضافه و می زنیم
مواد رو با هم مخلوط کرده و کم کم آرد رو اضافه و با قاشق یا تیغه خمیر زن ، می زنیم
وقتی مواد مخلوط شد اونها رو در قالب های مافین چرب شده می ریزیم.1/3 از سر قالب رو خالی می گذاریم
قالبها رو در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دیم.بعد از پخت مافین ها رو خارج کرده اجازه می دیم خنک شن
توی این فاصله 4 عدد سفیده تخم مرغ رو حسابی می زنیم تا پف کنه و از ظرف نریزه.( 4 تا مقدار زیادی به من داد..به نظر دو یا سه تا کوچیک کافیه )
کم کم شکر رو هم اضافه کرده و به زدن ادامه می دیم.در نهایت پودر نارگیل رو اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم.مواد رو روی سر مافین ها ریخته کمی خلال پسته اضافه میکنیم.( من کمی هم رنگ سبز و زرد مجاز اضافه کردم ..رنگ فیلینگ سبز پسته ای یا فسفری شده بود)
بعد دوباره مافین ها رو در فر گذاشته تا سطح فیلینگ کمی طلایی بشه..
مافین شما برای پذیرایی از یه مهمان که عزیز می شمریدش
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
aac198000
من که خونه پرش نیمرو بلدم چه کنم
تنها
اتفاقا ماهی جون خیلی آسونه چون گوشت مرغ بر خلاف گوشت گوسفند حالت چسبندگی داره و سریع به سیخ میچسبه
وای چقد خوشگله
♥Rose♥
نمایش یا پنهان متن
تنها,آفرین شیدا جان
به سیخ کشیدن کباب رو خیلی خوب از پدرم یاد گرفتم و وقتی بخوبی به سیخ میکشی یه حس خوب و قشنگی به آدم دست میده
با اجازه شیدا جان یه نکته هم اضافه کنم اینکه وقتی پیاز رو رنده یا چرخ میکنید باید آبشو بگیرین وگرنه باعث وارفتگی کباب میشه.
وااااااای
خسته نباشی فرحناز جون
سلام
با یه غذای رژیمی و ساده در خدمتتون هستم
[hide]
مواد لازم برای 4 نفر :
✔ عدس 2/3 پیمانه
✔ آب برای پختن عدس و بلغور به مقدار لازم ( 3 تا 4 پیمانه)
✔ بلغور گندم 2/3 پیمانه
✔ روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری
✔ پیاز خردشده یك عدد بزرگ
✔ زیره سبز یك قاشق چایخوری
✔ جعفری ساتوری شده 6 قاشق غذاخوری
✔ نمک، فلفل و آبلیمو به میزان نیاز
✔ موسیر به مقدار دلخواه
✔ مواد لازم برای كاور کوفته ها: ( آرد سفید، آرد سوخاری به مقدار لازم و تخم مرغ 2 تا 3 عدد)
شعله رو كم كنید، نمك بزنید و بگذارید 30 دقیقه بپزد تا نرم شود. نگذارید تمام آب عدس بخار بشه.
حالا بلغور رو درون ظرف بریزید و به آن کمی نمك بزنید. سپس آن را درون قابلمه عدس بریزید. اگر آب كم است میتوانید اضافه كنید.
با هم مخلوط كنید و 30 دقیقه دیگر بگذارید بپزد تا بلغور نرم شود و آب اضافی هم كم بشه. باید مرتب سر بزنید تا تَه نگیره.
سپس پیاز رو درون روغن بریزید و 15 ـ 10 دقیقه بگذارید تا طلایی شود. سپس زیره رو به پیاز اضافه نموده و كمی تفت بدین.
دستانتون رو كمی خیس كنید و 5 ـ 3 دقیقه مواد رو ورز دهید.
اگر مواد به دستتون چسبید كمی دستتونو خیس كنید و اگر مواد به نظرتان خشك شده كمی آب به آن اضافه كنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
سه تا كاسه رو جلو رومون ميذاريم. توی يكی آرد، دومی تخم مرغ و سومی آرد سوخاری
تخم مرغ رو با چنگال كمی هم ميزنيم تا باز بشه
گلوله های كوفته رو توی كاسه آرد ميندازيم و كاسه رو به آرامی ميچرخونيم تا كل سطح كوفته با آرد پوشونده شود.
دونه دونه كوفته ها رو توی حمام روغن سرخ كرده و روی دستمال كاغذی آشپزخونه قرار ميديم تا روغن اضافيش گرفته بشه.
نمــــــــــــــــــــــــــــای آخر
کوفته هارو درون ظرف مورد نظر چیده و با سیب زمینی سرخ شده، گوجه و جعفری (به دلخواه) تزیین کنید. نوش جون
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
عدس حاوی مقادیر قابل توجهی پروتئین (26 درصد)، اسیدفولیك و فیبرهای محلول و نامحلول غذایی است. از ویتامینهای موجود در عدس میتوان به ویتامینهای C و B اشاره كرد. فیبر محلول موجود در عدس همراه كلسترول باعث كاهش سطح كلسترول خون میشود. علاوه بر آن این فیبر موجب كاهش هضم و جذب كربوهیدراتها میشود. بنابراین از تغییرات سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت جلوگیری میكند.
عدس به جلو راندن غذا در لوله گوارش سرعت میبخشد، بنابراین از یبوست جلوگیری میكند. از آنجا كه فیبرهای نامحلول موجود در عدس قابل هضم نیستند و بدون تغییر از بدن دفع میشوند، بنابراین كالری اندكی را به بدن میرسانند و در عین حال قسمتی از حجم غذای رژیمی را به خود اختصاص میدهند. بنابراین این غذای رژیمی انتخاب خوبی برای افرادی كه قصد لاغر شدن دارند به شمار میرود. همچنین به این ترتیب افرادی كه قصد لاغر شدن دارند میتوانند به علت پروتئین بالا، عدس را جایگزین گوشت قرمز كنند. بعلاوه عدس غذای مناسبی برای افرادی است كه از رژیمهای گیاهی استفاده میكنند.
هر پیمانه عدس (198 گرم) پخته شده و بدون نمك حاوی 230 كالری، 16 گرم فیبر و 18 گرم پروتئین است. همچنین این مقدار عدس حاوی 37 درصد آهن است كه به غنیشدن ذخایر آهن بدن كمك میكند. مزیت آهن عدس نسبت به آهن موجود در گوشت این است كه مجبور نیستید به همراه آهن، چربی و كالری بالایی دریافت كنید.
آهن هم در ساختار هموگلوبین كه برای نقل و انتقال اكسیژن لازم است شركت میكند و هم جزء كلیدی آنزیمهایی است كه در تولید انرژی و سوخت و ساز نقش دارند.
نکته : عدس پخته نشده را در صورتی كه در جای خشك، خنك و تاریك قرار دهید تا 12 ماه قابل نگهداری است. از آنجا كه انواع مختلف عدس زمان طبخ متفاوتی دارند، آنها را با هم مخلوط نكنید. عدس پخته شده را میتوان تا 3 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری كرد.
نمایش یا پنهان متن
از دوستان بابت کیفیت پایین تصاویر پوزش میخوام، با گوشی مدل پایین زاقارت (ولی انصافاً خوب کار میکنه) همین میشه دیگهjaj
ماهی
نیمروتونم قبول داریم.آقا فرهاد یه نیمروی خوشمزه گذاشته بود هم یه بوف برنز گرفت هم دل همه رو حسابی آب انداخت
عزیزم شیدا جون!
خیلی دوس دارم امتحانش کنم
آره عطر نارگیل رو توی مافین خیلی دوس دارم.هر کی خورد گفت عالیه
من چیکار کنم؟
خیلی خوشمزه ست
این روزا خیلی ذهنم مشغول و درگیره..زیاد حوصله آشپزی ندارم
منم می خوام
تنها
چه غذای خوشگلی آفرین
بله بله کاملا درسته...میخواستم آخرش بگم یادم رفت
mz56mz
تنها
مرسی عمو محمود عزیز
zrnznn
تنها
اختیار دارید خانوم مهندس....شما استادی...من که انگشت کوچیکه شما و ماهی جون نیستم
ali92
هاچو هاچو
دلیل نمیشه چون درست نمیکنم بلد نیستم
پس خدا مادر و خواهر و همسر رو واسه چی آفریده؟
تنها,
معرکه است ماهی
آفرین فاطمه خانوم ساده و خوشمزه است
ماهی
خوش اومدی هم شهری..
اوااااااااااااااااا؟؟؟؟
واسه ی این آفریدن
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→