ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: هنرنمایی ژان کلود وان دام در فیلم تبلیغاتی ولوو ::
Life Dream
ولوو برای تبلیغ کامیونهای سری FM خود از هنرمند عضلانی 53 ساله معروف بلژیکی یعنی ژان کلود ون دام کمک گرفته است.
ولوو در این کامیونها از یک سیستم جدید فرمان پویا برای رانندگی آسانتر بهره میبرد. برای نشان دادن عملکرد آرام سیستم فرمان، ون دام بین دو کامیون ایستاده و هر کدام از پاهای وی روی آیینه یکی از کامیونها قرار دارد. کامیونها به آرامی رو به عقب حرکت می کنند و از هم دور میشوند تا پاهای ون دام به اندازه 180 درجه باز شوند.
ون دام در حال حرکت کامیونها و در حالی که یک موسیقی متن از Enya به گوش میرسد، نیز دیالوگی میگوید:
من در زندگی بالا و پایین زیاد داشتم. از جادههای ناهموار عبور و بادهای شدید را تحمل کرده ام. اینها از من همان چیزی را ساخته که امروز هستم و الان روبروی شما ایستادهام. آنچه میبینید بدنی آرمانی است.
نسخه موبایل
دانلود اينجوري
دانلود اونجوري
منبع: http://www.pedal.ir
jaj
مگس
تنها
zrnznn
mz56mz
aac198000
عالی بود
ماهی