ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
(تصاویر دلخراش) انفجار نزدیک سفارت ایران در لبنان
aac198000
به گزارش خبرگزاری فارس، انفجار بمب در منطقه بئرالحسن در الجناح در حومه جنوبی نزدیکی سفارت ایران در بیروت 23کشته به همراه داشت. در این دو انفجار تا این لحظه بیش از 146 نفر زخمی شدند.
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان بر اثر عملیات تروریستی امروز مقابل ساختمان سفارت به شهادت رسید؛ بنا بر اخبار منتشر شده، حجت الاسلام ابراهیم انصاری رایزن فرهنگی کشورمان بر اثر این انفجار در مقابل سفارت در لبنان شهید شد.
عکس های زیر تازه ترین تصاویری است که از انفجارهای تروریستی امروز در بیروت برای خبرگزاری ها ارسال شده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 12 تصویر این بخش در دسترس نیست
aac198000
به گزارش ايسنا، پس از جلسهاي که با حضور سازمان تامين و امنيت لبنان، مسوولان فدراسيون فوتبال لبنان، نماينده فدراسيون ايران و ناظر کنفدراسيون فوتبال آسيا (AFC) برگزار شد، AFC تصميم گرفت تا بازي تيمهاي ملي ايران و لبنان بدون حضور تماشاگران در بيروت برگزار شود.
اين اقدام در پي انفجار شديد امروز (سهشنبه) در نزديکي سفارت ايران در بيروت که نگرانيهايي را در کاروان ايران ايجاد کرده بود، صورت گرفت. اين مسابقه ساعت 19 به وقت تهران آغاز ميشود.
mz56mz
Kishe Mehr
سوگند
به گزارش خبرگزاری فارس، رویترز اعلام کرد که القاعده با صدور بیانیهای مسئولیت انفجار امروز در نزدیکی سفارت ایران در بیروت را بر عهده گرفت.
بر اساس این گزارش، گردانهای «عبدالله عزام» وابسته به القاعده در لبنان با صدور بیانیهای مسئولیت انفجارهای امروز بیروت را برعهده گرفتند.
امروز دو انفجار در منطقه «بئر الحسن» در «الجناح» واقع در حومه جنوبی بیروت در نزدیکی سفارت ایران روی داد که طی آن 23 نفر کشته و 146 تن زخمی شدند.
zrnznn
صحنه ها و عکس ها خیلی تلخ و دردناک هستن.....انشال .. همه جه صلح برقرار بشه و هیچ وقت خبری از جنگ و انفجار نباشه
serpent
تنها
hadi04
متاسفانه دارن دست به کارهای کثیفی میزنن و این نشون از ناتوانی اونها در مقابله با ایران و همپیمانهاش توی منطقه هست این کثافتا دیگه شمشیرشون رو از رو بستن ولی کور خوندن ایرانی هیچگاه زانو نخواهد زد هیچگاه اینو تاریخ ایران نشون میده ما فرزند کوروش بزرگیم که گفت زانو نمیزنم حتی اگر سقف از قامتم کوتاه تر باشد زنده باد ایران و ایرانی یا علی
baron jon
ماهی
داداش من! ولی من فکر می کنم نام کورش بزرگ در چنین شرایطی آورده نشه بهتره.هیچ کجا در تاریخ اسم کورش کنار جنایات غیر انسانی ثبت نشده..اینهایی که مسبب این جنایتا هستن از نسل کورش نیستن
hadi04
صد البته نسل کوروش اهل جنایت نیست و این جنایاتی هم که مشاهده میشه کار اونها نیست بلکه کار یه عده سلفی نمک به حرومه که دونسته و یا ندونسته و با عقده هایی که دارن میخوان از مردم منطقه انتقام بگیرن و در کنار اینهمه مسائل یه چیز خیلی مهم تر اینه که یه ایرانی هیچگاه نمیتونه دست روی دست بذاره تا دیگران براش تصمیم بگیرن این چیزیه که همه مسائل توش خلاصه میشه
hadi04
اما گردان های عبدالله عزام چگونه شکل گرفته اند و با چه هدفی این انفجار را برنامه ریزی کرده اند؟
اين گروه شبه نظامي که در سال 2009 تشكيل شد و در لبنان و شبه جزيره عرب فعاليت داشته و حالا به عنوان یکی از گروه های تروریستی فعال در سوریه، با تروریست ها و معارضان سوری همکاری می کند. این گروهک حدود سه سال پیش به تانكر حامل نفت ژاپن در تنگه هرمز حمله كرد. آنهاعلاوه بر انفجار سه سال پیش در نفتکش ژاپنی در تنگه هرمز، طی 9 سال اخیر مسئولیت چند حمله مرگبار دیگر را پذیرفته اند. این گروه به عنوان شاخه ای از گروهک تروریستی القاعده شناخته می شود،عبدالله عزام اهل فلسطین و یکی از مبارزان خارجی بود که در افغانستان با ارتش شوروی می جنگیدند و حدود چهارده سال پیش بر اثر انفجار بمب در پاکستان کشته شد. گردان های عبدالله عزام در یکی از اطلاعیه های خود، موجودیت لبنان به عنوان کشوری مستقل را به رسمیت نشناخته و از آن به عنوان بخشی از «بلاد شام» نام برده که نام لبنان برخود نهاده است.
این گروه حزب الله لبنان را هم جماعتی معرفی کرده بود که طرح ایران را برای تبدیل بلاد شام به کشوری شیعه اجرا می کند و حزب الله را تهدید کرده که در بیروت و بنت جبیل و قانا، سه شهر لبنانی هدف حمله قرار خواهد گرفت.
روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» هم سال گذشته در مقاله ای، با اشاره به این موضوع که گروه تروریستی عبدالله عزام، حزبالله و دیگر گروههای مقاومت را تهدید کرده «در صورتی که همچنان به حمایت خود از نظام سوریه ادامه دهند، آنها را مورد حمله قرار خواهد داد» از این اتفاق ابراز خوشنودی کرد تا به نوعی این گروهک را هم پیمان خود معرفی کند.
aac198000
این نظر شما بسیار خام و سطحی است دوست خوبم
اینکه مسلمانان در سطح اخبار حوادثی جهان هستند دلیل این است که قدرتهای زور و ثروت از تفکر آزاد اندیشانه اسلام میترسند و با حربه و حیله در بین مسلمان ایجاد فتنه میکنند
بدون در نظر گرفتن طیف سیاسی عرض میکنم
اسلام واقعی منافع خیلی ها را به خطر می اندازد و همین موضوع باعث دشمنی با این دین است (البته مسیحیت واقعی و ادیان الهی دیگر نیز همین گونه است)
ولی انحراف در ادیان دیگر و به حاشیه رفتن آنها کار را آسان کرده است
ولیکن اسلام نمیگذارد این روند ادامه پیدا کند
کمی غیر احساسی بنگریم و به تاریخ مراجعه کنیم میبینیم دشمنی قوم ...با اسلام ریشه 1400 ساله دارد که در این زمان فرصت بیان آن نیست
aac198000
اسلام حقیقی اسلامی است توسط رسول اکرم(ص)از سوی خداوند انتشار یافته است
ونه اسلامی که توسط ذهن و سلیقه و منافع ساخته شده باشد
دوست خوبم کمی مطالعه تاریخی دارم
hadi04
اگه میشه یه کم بیشتر توضیح بدید
با اینکه نمیدونم چرا به این شدت با دین مخالفید ولی بهتره نظراتتون رو هم علمی و بر پایه حساب و کتاب ارائه کنید نه با بغض و کینه
دین اسلام پذیرشش رو برای کسی اجبار نکرده حالا اینکه شما چرا به شدت دارید فضا رو بر علیه اسلام مسموم میکنید جای تعجب داره و اینکه شما در مورد علم حرف زدید تا اونجایی که من میدونم اسلام تنها دینی هست که کسب علم رو واجب دونسته از گهواره تا گور و در سراسر قرآن که کتاب آسمانی اسلام هست خداوند به بندگانش خطاب میکنه که آیا تفکر نمیکنید؟ این نشانه این هست که اسلام همه مسائلی رو که مطرح میکنه بر پایه علم هست
و ختم کلام اینکه انسان بدون دستورالعمل زندگی که همون دین هست با حیوان تفاوتی نمیکنه اینو در همون اروپا میشه دید البته نه در همه اروپایی ها چون برخی از اونها به شدت به دینشون پایبند هستند و در صدی از اونها هستند که به هیچ چیزی پایبند نیستند و برخی از هموطنان از اونها الگو میگیرند و به حساب کل اروپا میگذارند
hadi04
با مدرک صحبت کنید بیش از 10 ساله که من در مورد اکثر ادیان تحقیق میکنم میشه این آیه ای رو که فرمودید توی قرآن هست به من هم نشون بدید؟ شاید معمای چندین و چند ساله ای حل بشه ؟
hadi04
معیار محاسبه دیه در اسلام علاوه بر صد شتر، موارد دیگری را هم شامل میشود که عبارتند از صد گاو، هزار گوسفند، دویست حلّه، هزار دینار و ده هزار درهم.
فرد قاتل که دیه را پرداخت میکند، اختیار دارد که هر یک از این موارد را انتخاب نماید، همچنین اگر طرفین با هم توافق کنند، میتواند قیمت مورد انتخاب شده را بپردازد.
اما اینکه چرا این موارد به عنوان دیه تعیین شده است، ممکن است علتهای مختلفی داشته باشد مثل در دسترس نبودن پول نقد یا طلا برای همه و در همه جا، به همین جهت، موارد مختلف تعیین شده است تا پرداخت کننده در موقع پرداخت با مشکل مواجه نشود
نوشابه هاى الکلى و شراب پس از استفاده سریعاً جذب خون مى شود . خون در مسیر خود مغز را بى نصیب نمى گذارد، در نتیجه عمل سلسله اعصاب رو به ضعف مى رود و خویشتن دارى که ارادى و منشأ شرم و حیا در انسان و مانع از بروز کارهاى زشت است، از دست مى رود.
همانطور که امام رضا علیه السلام فرمودند: خدا شراب را بدان جهت حرام کرد که مایه فساد و بازداشتن عقل از درک حقایق و از بین بردن شرم و حیا است.
1ـ «انّما الخمر و المیسر و الانصاب و الازلام رجس من عمل الشیطان فاجتنبوه لعلکم تفلحون؛ (مائده (5) آیه 90)
تحقیقاً شراب و انواع قمار و بت پرستى و یا سنگ هایى که براى قربانى نصب شده و چوبه هاى قرعه (براى کشف امور غیبى)، پلیدى از کارهاى شیطان است، از آن دورى گزینید، شاید رستگار شوید.»
2ـ «انما یرید الشّیطان ان یوقع بینکم العداوة و البغضاء فى الخمر و المیسر...؛ (مائده (5) آیه 91) شیطان مى خواهد کینه توزى و دشمنى را از طریق شراب و قمار در میان شما بیفکند و تضادهاى داخلى را تشدید نماید و شما را از یاد خدا و نماز باز دارد، آیا باز هم دست از آن بر نمى دارید.»
3ـ «یسئلونک عن الخمر و المیسر قل فیهما اثم کبیر و منافع للناس و اثمهما اکبر من نفعهما؛ (بقره (2) آیه 219)
تو را از شراب و قمار مى پرسند، بگو: در آن دو گناهى بزرگ است و سودهایى براى مردم و گناهشان از سودشان بیشتر است
تخفیف به حال بنده است و در روایات از آن به هدیه الهی تعبیر شده است
به طور مسلم سپاهیان یزید که مست این پیروزی بودند و از شوق رسیدن به وعدهها سر از پا نمیشناختند، هیچگاه دلشان به رحم نیامده بود، که اگر غیر از این بود، پس از قتل عام و پیروزی، به قطعه قطعه کردن پیکرها، تاختن با اسب بر بدنهای بیجان و جدا کردن سرهایشان نمیپرداختند.
بلکه، ظاهر امر چنین است که وقتی به چادرها ریختند و متوجه حضور امام سجاد (علیه السّلام) شدند، عدهای گفتند: او خودش در حال احتضار است و تا دقایق یا ساعاتی دیگر میمیرد و کشتن او ضرورتی ندارد (و اساساً برای آنها امام حسین «علیه السّلام» و یاران وی در جنگ مهم بودند که همه را کشته بودند و اکنون خسته و مترصد رسیدن بودند و کشتن یک شخص در حال احتضار برایشان جاذبهای نداشت)، و عدهی دیگری گفتند که خیر باید او را هم کشت! اما حضرت زینب (سلام الله علیهما) سپر شد و فرمود: اگر میخواهید او را بکشید، باید اول من را بکشید
و آنان مایل نبودند که با کشتن حضرت زینب (سلام الله علیهما)، آن هم پس از پایان جنگ زیر سؤال بروند.به ویژه با توجه به این که به خیانت امرای خود یقین داشتند و میدانستند که پس از این فاجعه در اذهان عمومی پاسخگو میباشند و میدانستند که اگر به چنین عملی مرتکب شوند، ابن زیادها برای تبرئهی خود در اذهان عمومی خواهند گفت: ما به شما نگفته بودیم که زنان اسیر و یا یک شخص بیمار و در حال احتضار را بکشید، پس مقصرید و باید مجازات شوید! لذا منصرف شدند. مضاف بر این که بسیار علاقمند بودند تا به همراه سرهای بریده اسرایی را به شام منتقل کنند و بگویند حسین (علیه السّلام) را کشتیم و فرزندش را به اسارت آوردیم، تا پاداش بیشتری بگیرند
در بین شهدای کربلا نام تمام آنها هست با کمی دقت میبینیم که برادران امام حسین (ع) در کربلا 18 تن بودن که بدین شرح هستن:
1- عبدالله بن علی علیه السلام
2- جعفر بن علی علیه السلام
3- عثمان بن علی علیه السلام
4- عباس بن علی علیه السلام
5- محمد بن علی علیه السلام
6- ابوبکر بن علی علیه السلام
7- ابراهیم بن علی علیه السلام
8- عمر بن علی علیه السلام
9- عبیدالله بن علی علیه السلام
10- عباس اصغر
11- محمد اوسط بن علی علیه السلام
12- عون بن علی علیه السلام
13- عتیق بن علی علیه السلام
14- جعفر الاصغر
15- عبدالرحمن
16- عبدالله الاصغر
17- قاسم بن علی علیه السلام
18- یحیی بن علی علیه السلام
البته اینکه نام این سه تن با نام سه خلیفه اول یکیست توضیحی جدا دارد
بیشتر سوالاتی که پرسیدید در مورد دین نبود بلکه در مورد یکی از مذاهب دین بود و درسته برخی ممکنه در پیچ و تاب خودشون گم شن و خداوند رو رها کنن ولی نباید این رو به حساب کل دین گذاشت دین قوانین و مقررات خاص خودش رو داره که خلل ناپذیره و سلیقه و حب و بغض هم میتونه برای خودش مذهب جدیدی طراحی کنه این وظیفه ماست که فکر کنیم و راه درست رو پیدا کنیم به همین خاطر هست که خداوند در پایان تنها از ما در مورد کردارمون سوال میکنه و نه از کس دیگری البته اگر مزاحم کس دیگری نشیم با کردارمون که در این صورت در کردار اون هم شریک خواهیم بود
در واقع همه همینطور هستن و اگر کسی به غیر از خدا عقیده داشته باشه مشرکه یعنی شریک برای خداوند قرار داده این از حرفهای اسلام هست
ولی اینکه میگن خداوند از رگ گردن هم به ما نزدیکتره معنیش اینه که همه کردار ما رو میبینه و بر همه کارهای ما نظارت داره یعنی اینکه باید به کارهایی که میکنیم دقت کنیم و همیشه یکی رو ناظر بر کارهامون بدونیم
در پایان شبهه در دین زیاده و یکی از دلایلش هم وجود مذاهب مختلف و در دوران ما مذاهب من در آوردی هست و همین مسئله هم باعث میشه که مسئله منجی به میون بیاد یعنی کسی که راه رو از بیراهه های زیادی که به وجود اومده برای اهل هدایت مشخص کنه
aac198000
واینطور نیست که دین جوابی برای این شبهات و سوالات نداشته باشه
ولیکن ابتدا من از شما سوالی دارم شما اسلام را چگونه شناختید؟
ببخشید میگم ولی لازمه صرفا به جهت مسلمان بودن پدر و مادر ؟
یا چون تو کشور مسلمان به دنیا آمدید؟
یا اینکه ابتدا اصول دین در اسلام را شناختید و پس از شناخت (عقلی)به مرحله بعدی یعنی فروع دین رسیدید؟
"لازم به ذکر است که خود فرد نیز باید تلاش و جستجو کند تا به مطلب درست و راستین برسد "
سه سوال اول شما از فروع دین است
دو سوال بعدی شما تاریخی است
و اعتقاد شما به خدا فطری و جای شکر
دوست خوبم از قسم اول یعنی سوالات شبه دار که الان من میتونم بالغ بر چند صفحه برایت بنویسم (چون در یک مقطع زمانی خودم با این موضوع مواجه بودم و همین سوالات را داشتم و یادم هست در حدود 4صفحه در قطع a4نوشتم و به طرف مقابلم دادم که چرا دین اسلام اینه چرا حق زنان؟چرا دیه مرد؟چرا غلام و کنیز؟و...
به عنوان دوست شما اگر قابل بدانید یک خواهشی دارم از شما
به جای اینکه در این شبهات وقت صرف کنید
ابتدا در زمینه اصول دین کنکاش کنید
حتما می دانید که در اسلام قبول اصول دین برمبنای منطق عقلانی است و اگر با عقل ووجدان به آن رسیدید که حتما انشاالله میرسید
بعد نوبت فروع دین میرسد
این مطالب را اینجا نوشتم چون سوالات را همه دیدند گفتم شاید خالی از لطف نباشد صحبت من حقیر نیز خوانده شود
mz56mz
AVINAR,
hadi04,
از توضيحات و بحث مودبانه همراه با احترام شما عزيزان متشكرم ، فرموده ها مفيد و زيباى بودند اما موضوع تاپيك داره به قهر قهرا ميره لطف كنيد برگرديد به موضوع تاپيك
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→