ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
zrnznn
از اون شعر هایی که باید تابلو کنی بزنی به دیوار اتاقت
دلم میخواست فایل صوتیش رو هم براتون بزارم تا همزمان تاپیکم سمعی و بصری باشه و لذت خوندن یه غزل زیبا رو ببرید ولی بلد نبودم چجوری این فایلو پیدا کنم
نمایش یا پنهان متن
یعنی یکی قبلاً بهم یاد داده بود...ولی فراموشم شده...تو این سایت بود ولی نشد دانلودش کنم....لینکشو گذاشتم گوش بدی
http://www.1doost.com/hafez/199.htm
jaj
Kishe Mehr
zrnznn
jaj
تنها
garfild
hadi04
دانلود: habib - va'ezan
hadi04
ناپلئون رو به عنوان سازنده اروپای نووین میشناسن چون تا قبل از او تمام قدرت دست کلیسا و کشیشها بود و هر چی دلشون میخواست انجام میدادن و هر کسی هم که مخالفت میکرد میگفتن که تو دشمن خدا هستی پس کشتنت آزاده.
جالبه پس گمان میکنم اروپا به یه ناپلئون دیگه نیاز داره
شایسته
چه جالب اینیکه گفتی چقدر برام اشناست
محسن صائب
البته
در اینجا حافظ انتقاد مستقیم به افرادی کرده که حرفشون با عملشون یکی نیست و در بعضی از مواقع کاملا با هم فرق میکنه
.
میشه گفت در اینجا همه انسانها یکجورایی شامل این شعر میشوند
خیلی از افراد حرفشون با عملشون کاملا متفاوت هست و بدترین ضربه رو به خودشون و اجتماع و دین میزنند
baron jon
zrnznn
.
.
.
از همه دوستان که تشریف اوردن و نظر دادن سپاسگزارم
zrnznn
پارسال این موقع با آقا جلال قهر بودم
زبل خان
واعظان منظورت آقا جلال بود؟
زبل سائل
zrnznn
نه بنده خدا منظورم از این واعظان ایشون نبوده.....نمیدونم ماجراش چی بود که این تاپیکو زدم...یادم نمیاد
jaj
یعنی فکر می کنی الان باهم آشتی هستیم
نخیرم هنوز با هم قهریم
بخصوص با اونایی که بخاطر متلب با آدم دوست میشن
بعد آخرش هم قیافه حق به جانب می گیرند
zrnznn
راستی حرف متلبو زدی
کلی تشکر واسه محبتی که داری
jaj
تازه بعضیا بودند که علاوه بر قهر بودن
zrnznn
علاوه بر قهر بودن چی میکردن؟؟