ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
اگر فرانسه ببرد، لخت می شوم (☉_☉)
بچه مثبت
Doria Tillier، به این منطقه آمده تا به قولش وفا کند. ماجرا از این قرار است که این خانم فرانسوی، یک گزارشگر وضعیت آب و هواست و در شبکه ی تلویزیونی کانال+ کار می کند. او پس از شکست 0-2 فرانسه از اوکراین، گفته بود که اگر تیم کشورش بتواند در بازی برگشت، این باخت را جبران کند و به جام جهانی صعود نماید، در فردای مسابقه، لخت خواهد شد و همانطور که می دانیم فرانسوی ها، سه شنبه شب این دیدار را 0-3 بردند و مسافر برزیل شدند تا روز چهارشنبه، روز عمل به وعده باشد!!!
نسخه موبایل
دانلود
منبع: صفحه فارسی Goal.com در FB
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
zrnznn
garfild
هاچو هاچو
نغمه
تنها
ماهی
aac198000
ماهی
هم مدرسه ای اگه بخوام یه توضیح اضافه بدم خیلی لوس شده م؟
راستش la faire à poil معنی لخت شدن میده
Je decide de la faire à poil cette nuit ( امشب می خوام لخت شم
نمایش یا پنهان متن
اون خانومه گفته خبنمایش یا پنهان متن
à poil به تنهایی یعنی مو .اون هم موی حیوونا..le chien à poil court : سگ با موی کوتاه
بچه مثبت
من که حالیم نمیشه چی میگه! فقط کپی پیست کردم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
چیز خاصی نمی گه..ملتو گذاشته سر کار
اولش می گه که همونطور که قول داده بودم امشب گزارش هواشناسی رو براتون در Poil گزارش می کنم ...
ce soir je vous fais la météo à Poil
و بعد تابلوی ابتدا وانتهای روستای Poil رو نشون می ده و همه هر هر می خندن
بعدش یه توضیحات مختصری در مورد Poil می ده که یه روستایی هست در 305 کیلومتری Paris (اگر درست شنیده باشم)
بعد می ره که مصاحبه کنه با ملت ولی هیچ کس نیست و خیلی خلوته وصدا می کنه کسی هست که بخواد راجع به اخبار امشب چیزی بگه؟
بعد با یه خانوم مصاحبه می کنه و می پرسه که شما خیلی ساله اینجا زندگی می کنید؟
خانومه میگه بله .من پنجاه سال و همسرم 77 ساله که اینجا زندگی می کنه.دخترم اینجا ازدواج کرده و کشیش اینجا نبود ،کشیش برای عروسیشون اومد اینجا..بعدشم صدای خنده میاد و من نم یدونم کجای این جملات خنده داره
ma fille s’est mariée à Poil et comme il n’y avait pas de curé à Poil, le curé est venu à Poil
کلا این خارجیا طنزشون خیلی بی نمکه..شایدم من درست درک نکردم چی میگه
نمایش یا پنهان متن
البته اگر کنار کشیش مفهوم لخت هم توی ذهن تداعی بشه خنده دار میشه احتمالااین که از دستم می اومد انجام دادم..شرمنده اگر بی نمک بود
راستی اومدم بگم این جمله رو با جذابیت خاصی می گه
Holtek
پرهام
هاچو هاچو
بیخود کردی خیلی هم باحال بود
چجوری میگه؟؟
gilas
ماهی
اینجوری
نمایش یا پنهان متن