ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
حراج لباسهای دیوید بکام و همسرش
aac198000
ویکتوریا و دیوید بکهام برای کمک به بازماندگان توفان هایان، درهای کمدهایشان را باز کرده اند تا بهترین لباس ها و کیف و کفش های خود را برای حمایت از قربانیان فیلیپینی، در فروشگاه هلال احمر انگلستان به فروش بگذارند.
اینکه ویکتوریا و دیوید بکهام عاشق فشن و لباس های مد روز هستند بر کسی پوشیده نیست. این دو از همان ابتدای زندگی مشترکشان دوست داشتند لباس ها مد روز و شبیه به هم بپوشند و لباس هایشان با هم ست باشد.
به گزارش دیلی میل؛ حالا این دو برای کمک به بازماندگان توفان هایان، درهای کمدهایشان را باز کرده اند تا بهترین لباس ها و کیف و کفش های خود را برای حمایت از قربانیان فیلیپینی، در فروشگاه هلال احمر انگلستان به فروش بگذارند.
لباس هایی که ویکتوریا در مراسم مختلف پوشیده، ۱۰۰ جفت کفش پاشنه بلند، کلاه های بیسبال دیوید و کت و شلوارهای برند دی اند جی، عطر و ادکلن و آیتم های دیگری از برندهای دی اند جی، جیمی چو و روبرتو کاوالی در چندین جعبه به فروشگاه هلال احمر منتقل شده تا به فروش برسد و پول آنها برای قربانیان فیلیپینی خرج شود.
عکس های رویترز ازاین حراجی خیریه را در زیر می بینید.
Holtek
sarkaniemi
سوگند
سوگند
garfild
حورا
تنها
beh
aac198000
به نکته خوبی را اشاره کردی-متاسفانه همین طوره
من از خودم شروع میکنم
ماهی
shimbeh
نغمه
aac198000
درسته دوست خوبم
ولی من تو همین شهر تهران میلیاردهایی را میشناسم که اگر بخواهند 20هزار تومان کمک کنند انگار جونشون در میره
مستند میگم بواسطه کاری مجبور به جمع آوری پولی برای کمک به .... بودیم طرف رستوران میره کم کم 250 هزار خرج میکنه
به کمک که میرسید ده هزار تومنی نمیداد
میگفت دولت باید کمک کنه
حالا دولت کمک نکرد اون بندگان خدا باید ...
روحیه کمک در انسهاییکه کمتر مال دنیا دارند بیشتره (من اینجوری تجربه کردم)
پس بازهم دم این خانواده گرم
shimbeh
آره حرفت درسته منم قبول دارم..جای تاسف داره
aac198000
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→