₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » حراج لباس‌های دیوید بکام و همسرش
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » حراج لباس‌های دیوید بکام و همسرش

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

حراج لباس‌های دیوید بکام و همسرش

2091 بازدید، 16 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

ویکتوریا و دیوید بکهام برای کمک به بازماندگان توفان هایان، درهای کمدهایشان را باز کرده اند تا بهترین لباس ها و کیف و کفش های خود را برای حمایت از قربانیان فیلیپینی، در فروشگاه هلال احمر انگلستان به فروش بگذارند.

اینکه ویکتوریا و دیوید بکهام عاشق فشن و لباس های مد روز هستند بر کسی پوشیده نیست. این دو از همان ابتدای زندگی مشترکشان دوست داشتند لباس ها مد روز و شبیه به هم بپوشند و لباس هایشان با هم ست باشد.

به گزارش دیلی میل؛ حالا این دو برای کمک به بازماندگان توفان هایان، درهای کمدهایشان را باز کرده اند تا بهترین لباس ها و کیف و کفش های خود را برای حمایت از قربانیان فیلیپینی، در فروشگاه هلال احمر انگلستان به فروش بگذارند.

لباس هایی که ویکتوریا در مراسم مختلف پوشیده، ۱۰۰ جفت کفش پاشنه بلند، کلاه های بیسبال دیوید و کت و شلوارهای برند دی اند جی، عطر و ادکلن و آیتم های دیگری از برندهای دی اند جی، جیمی چو و روبرتو کاوالی در چندین جعبه به فروشگاه هلال احمر منتقل شده تا به فروش برسد و پول آنها برای قربانیان فیلیپینی خرج شود.

عکس های رویترز ازاین حراجی خیریه را در زیر می بینید.

تصویر در دسترس نیست
    7 تصویر این بخش در دسترس نیست

10 سپاس: Holtek، سوگند، garfild، حورا، blackberry، تنها، ماهی، نغمه، shimbeh، Kishe Mehr

• Holtek

آفرين به بكام و همسرش. :1:
    1 سپاس: aac198000

• sarkaniemi

دمِشون گرم که اینطور کمک میکنند.

• سوگند

هر چی لز خود بکام خوشم میاد از زنش متنفرم :4:

• سوگند

هر چی از خود بکام خوشم میاد از زنش متنفرم :4:

• garfild

• حورا

خدایی دل میخواد

• beh

حالا ما وقتی میخوایم لباسی رو به جایی اهدا کنیم ، میگیم : اوه این یکی نه ، آخه سالمه!!!

• aac198000

نقل قول: beh
    حالا ما وقتی میخوایم لباسی رو به جایی اهدا کنیم ، میگیم : اوه این یکی نه ، آخه سالمه!!!

به نکته خوبی را اشاره کردی-متاسفانه همین طوره
    من از خودم شروع میکنم :9:

1 سپاس: Kishe Mehr

• shimbeh

درسته کار قشنگی کردن..اما اونا انقد از نظر مالی بی نیازن که همین فردا میتونن برن چند برابر این لباسارو بخرن، پس براشون مسئله ای نیست که کل این لباسارو ببخشن

• aac198000

نقل قول: shimbeh
    درسته کار قشنگی کردن..اما اونا انقد از نظر مالی بی نیازن که همین فردا میتونن برن چند برابر این لباسارو بخرن، پس براشون مسئله ای نیست که کل این لباسارو ببخشن

درسته دوست خوبم
    ولی من تو همین شهر تهران میلیاردهایی را میشناسم که اگر بخواهند 20هزار تومان کمک کنند انگار جونشون در میره
    مستند میگم بواسطه کاری مجبور به جمع آوری پولی برای کمک به .... بودیم طرف رستوران میره کم کم 250 هزار خرج میکنه
    به کمک که میرسید ده هزار تومنی نمیداد
    میگفت دولت باید کمک کنه
    حالا دولت کمک نکرد اون بندگان خدا باید ...
    روحیه کمک در انسهاییکه کمتر مال دنیا دارند بیشتره (من اینجوری تجربه کردم)
    پس بازهم دم این خانواده گرم :3:

3 سپاس: shimbeh، نغمه، Holtek

• shimbeh

aac198000,
    آره حرفت درسته منم قبول دارم..جای تاسف داره :87:

• aac198000

نقل قول: shimbeh
    آره حرفت درسته منم قبول دارم..جای تاسف داره

:84:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: