ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تمرین ستارگانپرسپولیس زیر نظر پروین
aac198000
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس اولین تمرین تیم ستارگان پرسپولیس ساعت 15 عصر امروز در ورزشگاه شماره 2 کارگران برگزار شد.
نفراتی که برای این تمرین دعوت شده بودند در رختکن حاضر شده و لباس های تمرینی به آنها تحویل داده شد. تعداد زیادی از پیشکسوتان دهه 40 و 50 که به علت شرایط سنی قادر به بازی کردن نیستند در کارگران حضور یافته و در کنار تیم بودند. همچنین نزدیک به 40 نفر از بازیکنان در تمرین حضور یافته و زیر نظر علی پروین پس از گرم کردن و دویدن در 4 گروه به فوتبال درون تیمی پرداختند.
به گفته رضا ریاضتی مدیر رسانه ای تیم پرسپولیس تمرین یکشنبه و سه شنبه ساعت 15 در زمین شماره یک کارگران برگزار خواهد شد و نفرات نهایی از سوی علی پروین سرمربی تیم اعلام خواهند شد. عکس های فارس و تسنیم از تمرین امروز را در زیر ببینید.
تنها
aac198000
من خودم استقلالی هستم
وای بله پیوس بازیکن کار درستی بود
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
shimbeh
aac198000
خدا کنه فقط شکمشان گنده شود و.نه....
garfild
ژنرال
فکر میکنم به خاطر ژل هایی هست که به صورتش تزریق کرده... صورتش که خیلی تابلوئه دستکاری شده
پرهام
شایسته
aac198000
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→