₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » روح های ناپاک مغز های پوک
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » روح های ناپاک مغز های پوک

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

روح های ناپاک مغز های پوک

1704 بازدید، 19 پست، نویسنده: mojde

• mojde

همیشه سر زدن به کتابفروشی های انقلاب برایم غم انگیز است: مغازه های بی رونق و مشتریان بی رمق. کسانی که به توصیه یا اجبار استاد خود، راهی انقلاب شده اند تا کتابی را تهیه کنند و بخوانند. کسانی که «کتاب خواندن» برایشان، یک شغل است. چهار سال یا شش یا ده سال این کار را انجام میدهند تا «فارغ التحصیل» شوند.
    در زبان انگلیسی، برای یایان مقطع تحصیلی، از واژه Graduate استفاده می کنند از ریشه ی Grad به معنای «پله» و «گام». پایان مقطع تحصیلی به معنای یک گام به پیش یا حرکت به یک پله ی بالاتر است. ولی ما از «فارغ» شدن استفاده میکنیم. تو گویی که زایمانی سخت در کار بوده و اکنون میخواهیم به روند عادی زندگی بازگردیم…
    بگذریم…
    در خیابان انقلاب به این آگهی ها مواجه شدم:
    با قیمت بسیار ارزان، برایت پایان نامه می نویسند: تاریخ و علوم سیاسی، مدیریت و اقتصاد، زبان و ادبیات فارسی، مقاله ISI
    با قیمتی باورنکردنکی برایت برنامه نویسی میکنند: با هر زبان که بخواهی!

آری. خوشبختانه امکانات در حدی زیاد شده، که میتوانی بی آنکه چیزی از مدیریت بفهمی، مدرکش را دریافت کنی. بی آنکه زبان بدانی، ترجمه کنی. بی آنکه سیاست و اقتصاد بفهمی، مقاله هایی در آن حوزه داشته باشی، آنهم در سطح ژورنال های بین المللی و آی اس آی. کافی است پول داشته باشی آنهم نه زیاد، بلکه به نرخ دانشجویی!
    از امروز وقتی میوه فروش همسایه به هر کس که کت و شلوار پوشیده «دکتر» و آنها که اسپورت می پوشند را «مهندس» صدا میزند نمی خندم! او جامعه را بهتر می شناسد. حتماً او هم میداند که هزینه ی دکتر و مهندس شدن، گرفتن یک تاکسی به مقصد میدان انقلاب است.
    از امروز دیگر، به حسابدار شرکتمان نمیخندم که همیشه میگوید: درسته من دیپلم دارم. اما دیپلم قدیم است! او فرق دیپلم جدید و قدیم را خوب فهمیده است.
    از امروز دیگر تعجب نمیکنم که چرا دوستم که کارشناس سخت افزار است – به قول خودش – سوراخ های اطراف لپ تاپ را، با یکدیگر اشتباه میگیرد!
    از امروز دیگر میدانم که چرا، یکی از آشنایانم که سمت بالای اقتصادی در یک سازمان دارد، نمیتواند «اصل» و «بهره»ی وامی را که پرداخت میکند، جداگانه محاسبه کند.
    از امروز دیگر می دانم که چرا میگوییم: «فارغ التحصیل!»

ما مردمی شده ایم که تقلب میکنیم. دانش معامله میکنیم. عنوان میخریم.
    اقتصاد ایرانی، صنعت ایرانی، فرهنگ ایرانی، تاریخ ایرانی، ادبیات ایرانی. همه و همه را میتوانم صفحه ای ۱۵۰۰ تومان بخرم و خوشحال باشم که مدرکم را با کمترین وقت و هزینه گرفته ام. اما فراموش میکنم که در جامعه ای زندگی میکنم که سایر کالاها و خدمات نیز، به احتمال زیاد توسط کسانی به من ارائه میشود که دانش خود را از همین میدان، شاید کمی بالاتر یا پایین تر، خریده اند!

لابد میگویید: اگر اوضاع چنین اسفناک است، چرا مردم بی درد و دغدغه این وضعیت را پذیرفته اند و کسی نگران نیست؟
    دلیلش این است که «همه چیزمان» با «همه چیزمان» جور است.
    وقتی نماز را که قرار بود، راهمان را هموار و روحمان را بیدار کند، نمی خوانیم و پول میدهیم تا پس از مرگ برایمان بخوانند، طبیعتاً مقاله مان را هم میدهیم تا دیگری بنویسد. اصل، ثواب است که ما برده ایم…
    چنین است که جامعه ی مان سرشار میشود از: روح های پاک و مغزهای پوک.

14 سپاس: بچه مثبت، ماهی، Holtek، aac198000، mz56mz، سوگند، gilas، KuRoSh، chelchele، garfild، jaj، ژنرال، javad1020، تنها

• بچه مثبت

تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متنکم پیدا شدی م.م. از تهران!!!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: mojde، aac198000، KuRoSh، javad1020

• mojde

:23: خدایی تو اگه به حرفای من به این دقت گوش بدی خیییییییییییییییییلی خوبه ها
    نقل قول: بچه مثبت
    کم پیدا شدی م.م. از تهران!!!

واسه اینکه853
    :4:

3 سپاس: بچه مثبت، KuRoSh، javad1020

• بچه مثبت

نقل قول: mojde
    واسه اینکه
    الان من کاملاً قانع شدم 853

راستی با این متن زیبا باعث شدی با سایت محمدرضا شعبانعلی، نویسنده این متن، آشنا بشم. روز نوشته‌های جالبی داشت :72:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    5 سپاس: ماهی، mojde، KuRoSh، ژنرال، javad1020

• ماهی

:72: مرسی مژده جان..خوب بود
    1 سپاس: mojde

• Holtek

من به بچه ها ميگم : قديما منابع كم بود ولي جوياي منابع زياد ، ولي امروزه منابع در دسترس تر ( نمونه اش اينترنت و گوگل .... ) ولي جوياي دانش اندك ...
    واسه اینکه

نمایش یا پنهان متنمژي ، در گوش منم بگو ، مردم از كنجكاوي :bahone:

3 سپاس: mojde، KuRoSh، javad1020

• mz56mz

853mojde,
    بچه مثبت853,
    853Holtek,
    853853853

تصویر در دسترس نیست

2 سپاس: mojde، ژنرال

• mojde

راستی با این متن زیبا باعث شدی با سایت محمدرضا شعبانعلی، نویسنده این متن، آشنا بشم. روز نوشته‌های جالبی داشت

آره خیلی خوشم اومد

نقل قول: Holtek
    مژي ، در گوش منم بگو ، مردم از كنجكاوي

823 853 824
    نقل قول: ماهی

:11:

mz56mz,
    :4:

2 سپاس: Holtek، KuRoSh

• Holtek

mojde,
    نهههههههه :93:

• gilas

خاله حرفم نمیاد :100:

نمایش یا پنهان متنبا احترام ..... واحد 4 :bahone:

• KuRoSh

واقعیت همینه
    از امروز دیگر تعجب نمیکنم که چرا دوستم که کارشناس سخت افزار است – به قول خودش – سوراخ های اطراف لپ تاپ را، با یکدیگر اشتباه میگیرد!

انقدر از این ادم ها به پستم خورده که نگو خودم همه چی رو یاد گرفتم بدون رفتن به کلاس و نشستن پای استاد ولی از خیلی از این کارشناس ها بیشتر متوجه میشم
    و جالب می دونی چیه این افراد که هیچی نمی دونند به جاهای بالاتر می رسند و اونایی که می دونند و زندگیشون رو روش گذاشتن به هیچ جا نمیرسن
    برعکس همه جاهای دیگه

نمایش یا پنهان متنبه سلامتی میگم مبارکه شیرینی نمی خوای بدی :46:

• garfild

خیلی جالب بود
    و متاسفانه واقعیت تلخ :28:
    اینقد از این ادمها دیدم که حد نداره

• ژنرال

مطلبِ 853 بود :jeton:

راستی با این متن زیبا باعث شدی با سایت محمدرضا شعبانعلی، نویسنده این متن، آشنا بشم. روز نوشته‌های جالبی داشت

من چند ماهی هست با سایتش آشنا شدم. مطالب جالبی داره.
    پارسال اومده بود برنامه ماه عسل و حرفای قابل تاملی زد :24:

نمایش یا پنهان متنم.م از تهران که منبع نذاشته! چجوری فهمیدی مطالب از سایت شعبانعلیه؟

• mojde

نقل قول: gilas
    با احترام ..... واحد 4

:23:
    نقل قول: KuRoSh
    به سلامتی میگم مبارکه شیرینی نمی خوای بدی

:13:
    garfild,
    jaj,
    ژنرال,
    ممنون از حضورتون :1: