₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » پل طبقاتی صدر افتتاح شد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » پل طبقاتی صدر افتتاح شد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

پل طبقاتی صدر افتتاح شد

1963 بازدید، 22 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

نمایش یا پنهان متن
    پل طبقاتی صدر با حضور علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی،‌ محمد باقر قالیباف شهردار تهران،سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، سردار عبداللهی فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ، اعضای شورای اسلامی شهر تهران، تعدادی از نمایندگان مجلس و برخی از مسئولانلشکری و کشوری افتتاح شد.

در حاشیه مراسم افتتاح پل صدر، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران در رابطه با عملکرد شهرداری تهران اظهارکرد: این پل به طول 11 کیلومتر با اتصال شرق به غرب و غرب به شرق می تواند نقش بسیاری مهمی در کاهش آلودگی هوای تهران ایفا کند .

حجت الاسلام عبدالمقیم ناصحی اظهارکرد: انصافا باید بگویم پل صدر یکی از بزرگترین ابتکارات و افتخارات در طور تاریخ بلدیه شهر تهران است و یکی از دلایل این افتخار ساختن این پل توسط جوانان ایرانی است که بدون کمک گرفتن از نیروی فنی خارجی موفق به ساخت این افتخارملی شدند .

زیباسازی در تمام طول مسیر صدر صورت گرفته است

معاون خدمات شهری شهرداری تهران نیز در حاشیه افتتاح پل صدر با اعلام اینکه طی دوسال گذشته اقدامات گسترده ای برای پاکیزه نگه داشتن محوطه صدر صورت گرفته است، گفت: هرآنچه در توان داشتیم در راستای زیباسازی و اقدامات موثر شهرسازی در این محدوده صورت دادیم.

مجتبی عبداللهی با اعلام اینکه تمام مسیر پایینی صدر بازسازی و زیباسازی شده است، اظهار کرد: در راستای خواسته های مردم و براورده کردن نیاز شهروندان به لحاظ زیباسازی و بهینه سازی منظر شهری در این مسیر تمام اقدامات صورت گرفته است.

وی گفت: امیدواریم با راه اندازی صدر گره بزرگ ترافیکی شهر تهران حل شود .

14 سپاس: jaj، Holtek، gilas، بچه مثبت، هاچو هاچو، garfild، تنها، ژنرال، نخبه، arash52، نغمه، cheddan، carlos، 313-KaMiKaZe

• 1 سپاس: aac198000

• aac198000

نقل قول: jaj
    خدا خیرشون بده

مختصر و مفید :83:

1 سپاس: jaj

• Holtek

يك پل رو گذر زدن توي يكي از خيابونهاي شهرمون ، بعد سه چهار ماه ، اداره بوق اومده گفته از اون بالا داخل اداره ديده ميشه ، هيچي ديگه ستوناشو بريدن الان دارن زيرگذرش مي كنن ، همينجوري يه 5-6 ميلياردي هم دود هوا شده .............. :14:
    3 سپاس: aac198000، نخبه، نغمه

• aac198000

نقل قول: Holtek
    يك پل رو گذر زدن توي يكي از خيابونهاي شهرمون ، بعد سه چهار ماه ، اداره بوق اومده گفته از اون بالا داخل اداره ديده ميشه ، هيچي ديگه ستوناشو بريدن الان دارن زيرگذرش مي كنن ، همينجوري يه 5-6 ميلياردي هم دود هوا شده ..............

مگه مونو ریل میدان صادقیه تهران نبود
    ستونها را بریدند چند میلیار تومان رفت ... :2:

2 سپاس: نخبه، نغمه

• aac198000

9 تصویر این بخش در دسترس نیست

10 سپاس: gilas، بچه مثبت، سوگند، هاچو هاچو، تنها، garfild، ژنرال، نخبه، نغمه، carlos

• سوگند

aac198000,
    باید دید عملکرد پل در رفع ترافیک چطوری است
    یک سوال چه توجیه طراحی برای ستون هایی به این لبعاد وجود داره در صورتیکه میشد با طراحی از روشهای دیگر عرض ستونها را کم و لاین پایین دست پل را عریض تر کرد

:9:

2 سپاس: aac198000، نخبه

• هاچو هاچو

آدم قاطی مینکه از کجاش باید بره :99:
    1 سپاس: aac198000

• gilas

نقل قول: سوگند
    یک سوال چه توجیه طراحی برای ستون هایی به این لبعاد وجود داره در صورتیکه میشد با طراحی از روشهای دیگر عرض ستونها را کم و لاین پایین دست پل را عریض تر کرد

با اجازه من جواب بدم :5:

چون تو تمام مدت هر روز از این میسر میرم و بیام ( به جز این 7 ماه :9: )
    تا اونجای که من دیدم و توی پوستر های توضیحی پل دیدم نوشته شده بود اولین پل تک پایه فکر میکنم به خاطر تک پایه بودن که عرض ستونا رو بیشتر شده
    از لاین پایین هم فقط یک لاین از هر رو مسیر کم شده البته مسیری که به پاییه اختصاص داده شده خیلی کمتر از یک لاین هست و بیشتر حاشیه امنتی هست که برای مسیر از زیر پل در نظر گرفته شده

نمایش یا پنهان متندر کل من دوستش ندارم :100:

2 سپاس: aac198000، نخبه

• aac198000

نقل قول: سوگند
    باید دید عملکرد پل در رفع ترافیک چطوری است

نقل قول: gilas
    با اجازه من جواب بدم

چون تو تمام مدت هر روز از این میسر میرم و بیام ( به جز این 7 ماه )
    تا اونجای که من دیدم و توی پوستر های توضیحی پل دیدم نوشته شده بود اولین پل تک پایه فکر میکنم به خاطر تک پایه بودن که عرض ستونا رو بیشتر شده
    از لاین پایین هم فقط یک لاین از هر رو مسیر کم شده البته مسیری که به پاییه اختصاص داده شده خیلی کمتر از یک لاین هست و بیشتر حاشیه امنتی هست که برای مسیر از زیر پل در نظر گرفته شده

و من هم نظرم به سوگند نزدیک تره ،اگر بر روی پل با سیستم کابلی و ستون بتننی کار میکردند به نظر هم زیبا تر و هم کاربری لاین پایینی بیشتر میشد :3:

1 سپاس: gilas

• gilas

نقل قول: aac198000
    و من هم نظرم به سوگند نزدیک تره ،اگر بر روی پل با سیستم کابلی و ستون بتننی کار میکردند به نظر هم زیبا تر و هم کاربری لاین پایینی بیشتر میشد

به من چه خوب من که گفتم کلا دوستش نمیدارم :10:

نمایش یا پنهان متنکلا ماها به اولین علاقه زیادی داریم اولی باشه بقیش مهم نیست :3:

• تنها

شاید اینجوری یکم ترافیک کمتر بشه...اتوبان امام علی که خیلی ترافیک داره :18:

• garfild

اینها بازم فایده نداره
    بازم ترافیک میشه و بدتر میشه

• ژنرال

دست حاج باقر و رفقا درد نکنه :24:
    2 سپاس: نغمه، aac198000

• نخبه

نقل قول: gilas
    من که گفتم کلا دوستش نمیدارم

بگید خرابش کنن دوستم دوسش نداره :4:

• بابک

در مجلس فنلاند صحبت است که : ( البته وقتی میگن صحبتش هست ، یعنی طرح رو ریختن و بعدأ ذهن مردم رو آماده میکنن سپس اجراش میکنن ) یعنی فکر بکری کردن یا بعبارت دیگه دزدی از این بهتر نمیشه ، گفتن :
    بخاطر آلودگی هوا و ترافیک ( که واقعأ در فنلاند اصلأ آلودگی هوا وجود نداره و ترافیک ) دولت فنلاند علاوه بر مالیات سالانه اتومبیلها که هم اکنون هست تصمیم داره به ازای هر یک کیلومتر راندن ماشین 20 سنت از صاحبان خودرو ها دریافت کند . 438 383

2 سپاس: نخبه، aac198000

• نغمه

دستشون درد نکنه زحمت کشیدن واقعا 386

• aac198000

نقل قول: ژنرال
    دست حاج باقر و رفقا درد نکنه

:bahone:

نقل قول: بابک
    تصمیم داره به ازای هر یک کیلومتر راندن ماشین 20 سنت از صاحبان خودرو ها دریافت کند

بابا جان تو این مملکت آمادگی برای پول از مردم گرفتن زیاد الان به گوش حاج باقر و رفقا برسه ...خدا باید کمکمون کنه :4:

• aac198000

نقل قول: ژنرال
    دست حاج باقر و رفقا درد نکنه

:bahone:

نقل قول: بابک
    تصمیم داره به ازای هر یک کیلومتر راندن ماشین 20 سنت از صاحبان خودرو ها دریافت کند

بابا جان تو این مملکت آمادگی برای پول از مردم گرفتن زیاد الان به گوش حاج باقر و رفقا برسه ...خدا باید کمکمون کنه :4:

نقل قول: نخبه
    بگید خرابش کنن دوستم دوسش نداره

رفیق باز ----حسودیم شد :4:

1 سپاس: ژنرال
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: