میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دیروز این خبر رو تو ایمیلم میخوندم اینطور نوشته بود : البته با اجازه از آقا امین نقل قولشو اینجا میزارم
معمولا وقتی بعضی از ما از کنار تابلو «خطر ریزش کوه» می گذریم با خود می گوییم این فقط یک تابلو است و اگر این تابلو در جاده هراز یا چالوس باشد، کنار آن می ایستیم و دوغ یا نوشابه می خوریم و عکس یادگاری می گیریم!
زنی، در شمال فرانسه، درست مثل همان بعضی ها به تابلو رعایت فاصله با کوه گچی توجه نکرده و از آفتاب، انرژی می طلبیده که ناگهان قلبش در آستانه ایستادن ایستاده؛ اما خوشبختانه نایستاده!
بنابراین گزارش، صخره هایی از این کوه تا نزدیکی این خانم می ریزد و کمی هم برای تذکر به او گچ و سنگ می زند تا یادش باشد و یاد بقیه هم باشد که این تابلو را کمی جدی بگیریم: خطر ریزش کوه!
میگم این نویسنده های خبر چه ذهن خلاق و شیطونی دارن یاد سه ترمی که خبرنگاری خوندم افتادم، آخی
اتفاقا چند ماه پيش كه خونمو مي كوبيدم ، چندين بار برا خودم و كارگرا همچين صحنه هاي پيش اومد كه برا مال خودم فيلمشم دارم ولي چون تو شب بود خوب ديده نميشه ، تيرآهن دقيقا از جلوي پيشونيم رد شد
بچه مثبت
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
تنها
نه شکر خدا تا به حال نشده
jaj
baron jon
♥Rose♥
دیروز این خبر رو تو ایمیلم میخوندم اینطور نوشته بود :
البته با اجازه از آقا امین نقل قولشو اینجا میزارم
زنی، در شمال فرانسه، درست مثل همان بعضی ها به تابلو رعایت فاصله با کوه گچی توجه نکرده و از آفتاب، انرژی می طلبیده که ناگهان قلبش در آستانه ایستادن ایستاده؛ اما خوشبختانه نایستاده!
بنابراین گزارش، صخره هایی از این کوه تا نزدیکی این خانم می ریزد و کمی هم برای تذکر به او گچ و سنگ می زند تا یادش باشد و یاد بقیه هم باشد که این تابلو را کمی جدی بگیریم: خطر ریزش کوه!
میگم این نویسنده های خبر چه ذهن خلاق و شیطونی دارن
یاد سه ترمی که خبرنگاری خوندم افتادم، آخی
ژنرال
نمایش یا پنهان متن
ماهی
آره من قبلنا مرگ جلو چشای خودم دیدم
تنها
ماهی جونم نمیشه یکبار دیگه اینجا هم بگی؟؟؟کلی طول میکشه تا بریم اون تاپیک رو پیدا کنیم که
hadi04
aac198000
یاد بعضی فتواهای دهه 60 افتادم
زلزله -حمام و...
محسن صائب
Holtek
اتفاقا چند ماه پيش كه خونمو مي كوبيدم ، چندين بار برا خودم و كارگرا همچين صحنه هاي پيش اومد كه برا مال خودم فيلمشم دارم ولي چون تو شب بود خوب ديده نميشه ، تيرآهن دقيقا از جلوي پيشونيم رد شد
gilas
ماهی
بفرما..برو اینجا بخونش
نخبه
هاچو هاچو
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→