یک مادر مالزیایی به خاطر بشقاب غذاهایی که بسیار مبتکرانه برای دو دخترش تزئین می کند، تبدیل به یکی از ستاره های شبکه اجتماعی اینستگرم شده است. سامانتا لی مادر هنرمندیست که این روزها بابت غذاهایش بسیار معروف شده است.
او که صاحب 2 دختر است از سال 2008 هر روز ظروف غذای دخترها را به شیوه ای بسیار زیبا و خلاقانه طراحی و تزیین میکند. سامانتا برای طراحی غذا از شخصیت هایی از کتاب های طنز، کاراکترهای مشهور سینما و تلویزیون، بازی های ویدئویی و کارتون که به شکل مجسمه از برنج، ماکارونی، میوه و سبزیجات درست شده اند استفاده میکند. او در تزئینات غذاهای بچه هایش حتی از اشکالی همانند لیدی گاگا، بتمن و اسنوکی هم استفاده کرده است.
او می گوید : من هیچ گونه کلاس یا آموزش قبلی نداشته و خانه دار هستم. من نمی دانستم که این چنین طرفدار پیدا می کند. بسیار خوشحالم که این چنین شده است.
خانم لی می گوید که او از زمانی که دختر بزرگش و دختر دو ساله اش خیلی آرام غذا می خوردند شروع به خلق شخصیت های غذایی کرد. ترفند او نتیجه داشت و اکنون هر دو دخترش درباره هر غذا داستان خلق می کنند و سریع صورتک های داخل بشقابشان را می خورند.
خانم لی می گوید : آنها دیگر با خوردن این غذاهای جالب بدغذا نیستند و در حین خوردن داستان می سازند و اوقات خوشی در حین غذا خوردن دارند.
▧ 28 تصویر این بخش در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
هدیه سادات و دنیز هم از این غذا ها میخوان در گوش من گفتن تا به ماماناشون بگم
هدیه سادات و دنیز هم از این غذا ها میخوان در گوش من گفتن تا به ماماناشون بگم
نمایش یا پنهان متن 1. چرا این خانم سانتی مانتال غذای شگفت انگیز برای پسرانش درست نکرد. تبعیض تا کی؟ (همین الان از اتاق فرمان بهم گفتن که دوتا پسر هم داره )
2. در گوشی حرف زدن در جمع خیلی کار بدیه
نمایش یا پنهان متن
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
به به منم به طراحی و تزئین خیلی علاقه مندم اتفاقا منم قبلنا قسمت اول کار این خانوم رو تاپیک کرده بودم که بعداً آقا جلال قسمت دومشو گذاشته بود و شما هم قسمت سومشو زحمت کشیدی و کار مارو سبک کردی ممنون از زحمتت
نقل قول: mz56mz
چى ميشد باباى ما ميرفت مالزى زن ميگرفت والوووووووووووو
عمو به پدر گرام بفرمایید زن دوم رو از اونجا بیگیرن
تنها
او که صاحب 2 دختر است از سال 2008 هر روز ظروف غذای دخترها را به شیوه ای بسیار زیبا و خلاقانه طراحی و تزیین میکند. سامانتا برای طراحی غذا از شخصیت هایی از کتاب های طنز، کاراکترهای مشهور سینما و تلویزیون، بازی های ویدئویی و کارتون که به شکل مجسمه از برنج، ماکارونی، میوه و سبزیجات درست شده اند استفاده میکند. او در تزئینات غذاهای بچه هایش حتی از اشکالی همانند لیدی گاگا، بتمن و اسنوکی هم استفاده کرده است.
او می گوید : من هیچ گونه کلاس یا آموزش قبلی نداشته و خانه دار هستم. من نمی دانستم که این چنین طرفدار پیدا می کند. بسیار خوشحالم که این چنین شده است.
خانم لی می گوید که او از زمانی که دختر بزرگش و دختر دو ساله اش خیلی آرام غذا می خوردند شروع به خلق شخصیت های غذایی کرد. ترفند او نتیجه داشت و اکنون هر دو دخترش درباره هر غذا داستان خلق می کنند و سریع صورتک های داخل بشقابشان را می خورند.
خانم لی می گوید : آنها دیگر با خوردن این غذاهای جالب بدغذا نیستند و در حین خوردن داستان می سازند و اوقات خوشی در حین غذا خوردن دارند.
نمایش یا پنهان متن
aac198000
یک علمه است ، اینکه غذای مقویرا طوری از نظر ظاهری آماده کنید تا کودک با کمال رقبت بخوره
عالی بود
Holtek
كاش يه عكسي هم از اين خانم هنرمند ميذاشتي، شايد بهش نياز داشتيم
gilas
ماهی
تجسم دادن به غذا خیلی سخته.من امتحان کردم..
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
این مثلا یه دختره که اومدهتولد پسرمو تبریک بگهبچه مثبت
نمایش یا پنهان متن
1. چرا این خانم سانتی مانتال غذای شگفت انگیز برای پسرانش درست نکرد. تبعیض تا کی؟ (همین الان از اتاق فرمان بهم گفتن که دوتا پسر هم داره
2. در گوشی حرف زدن در جمع خیلی کار بدیه
نمایش یا پنهان متن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
کلا تزئین غذا رو دوست دارم مخصوصا اگه واسه بچه ها باشه برا دنیزکم هم از این کارا خاهم کرد
jaj
mz56mz
garfild
منم میخوام
اشتهای آدم باز میشه اینها آدم میبینه
baron jon
برای بچه هایی که کم اشتها هستند خیلی شیوه خوبیه
مرسی
تنها
gilas,
jaj,
garfild,
baron jon,
مرسی از نظراتتون
اینم عکس این خانم هنرمند
چه بامزه
چون پسرا مثل دخترها ناز ندارن هرچی بذاری جلوشون میل می کنند
بله بله حرف شما کاملا درسته...به دنیز و هدیه سادات تذکر میدم دیگه این کارو تکرار نکنن
آفرین به مامان شیرین...چقدم قشنگ شده
maryamlondon1
امین راست میگه چرا بین دختر وپسر تبعیض قایل میشن
الحق راست گفتی
خدا قوت به این مادر زحمت کش .
mojde
تنها
SePaNDaR313,
mojde,
مرسی
♥Rose♥
منم به طراحی و تزئین خیلی علاقه مندم
اتفاقا منم قبلنا قسمت اول کار این خانوم رو تاپیک کرده بودم که بعداً آقا جلال قسمت دومشو گذاشته بود و شما هم قسمت سومشو زحمت کشیدی و کار مارو سبک کردی
عمو به پدر گرام بفرمایید زن دوم رو از اونجا بیگیرن
ماهی
گفتم که خیلی سخت بود..
هاچو هاچو
شاید زنه
ماهی,
اومدی زرنگی کنی عکستو شطرنجی کردی ولی بازتاب تصویرت افتاده روی میز
zrnznn
تنها
هاچو هاچو,
zrnznn,
مرسی از حضورتون